Παλιά η Max Decals έβγαζε στην 1/72 το σετ
7204 - International Alouettes. Έστειλα ένα mail στην διεύθυνση που φαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας (joe@maxdecals.com) και μου απάντησε κάποιος Joe Maxwell με τα ακόλουθα:
"Thank you for your interest in Max Decals. I have been planning to re-release the Alouette sheet in 1/72 scale for some time. I want to add some more options to it. I have just finished a book on the Fouga magister and I have one or two other decal sheets to finish first before I get back to the Alouette sheet. Are there any other Greek subjects you would like to see released as decals? It's unlikley that i will do the Alouette sheet in 1/48 as the Fujimi kit is hard to get and not very accurate."Σε αυτό αφού μου αναφέρει ότι σχεδιάζει να επανασχεδιάσει και να επανακυκλοφορήσει το εν λόγω σετ σημάτων!
Αναφορικά με τις προτασεις μου για νέα θέματα, του έστειλα τα ακόλουθα, συνοδευόμενα από φωτογραφίες:
1) Eurocopter Dauphin AS365N3 του Λιμενικού Σώματος
2) ΑΒ212 ASW και ΑΒ205 SAR της Π.Α. Επίσης, του είπα ότι στην ίδια καρτέλα θα μπορούσαν να υπάρχουν γράμματα "ΕΣ" και αριθμοί για τα ίδια ελικόπτερα του Σ.Ξ.
3) Chicasaw της Π.Α. (του έστειλα και μια φωτό από ένα ασημί SAR)
Αν νομίζετε ότι μπορούμε να βρούμε επαρκές φωτογραφικό υλικό και άλλες πληροφορίες για κάποιο άλλο Α/Φ, μπορούμε να του στείλουμε ένα mail σαν φόρουμ.
Ελπίζω λοιπόν κάποια στιγμή στο μέλλον να επανακυκλοφορήσει η καρτέλα για τα ελληνικά alouettes συμπληρωμένη και με άλλα Ε/Π!