Αγαπητα μελη και λατρες τις πολιτικης αεροποριας.
Επεσε προσφατα στα χερια μου αυτη εδω η ρεπλικα με σπασμενα elevator και σπασμενους πυλωνες των κινητηρων.
Οταν το ειδα μου φανηκε ενα αψυχο τυποποιημενο πραγμα παρολα αυτα το κρατησα και αποφασισα επιτελους να του δωσω λιγο σημασια μηπως και βγει κατι.
Κολλησα και εβαψα λοιπον τα elevator,τους πυλωνες και με στοκο και τριψιμο εσβησα ολες αυτες τις διορθωσεις αλλα παρεμενε ενα αψυχο αντικειμενο.
Μια μερα καθως ψαχουλευα κατι παλιες χαλκομανιες που εχω ειδα οτι μπορω να κανω καποιες βελτιωσεις.
Εβαλα λοιπον νηολογιο πισω στην ουρα, το μονογραμμα στο καθετο σταθερο και στην μυτη, το logo airbus Α-300 κατω απο κυκλους, εβαψα τους πυλωνες και εβαλα χαλκομανιες,εβαψα τα ακροφυσια των κινητηρων,εβαλα το logo General Electric στους κινητηρες ,σκουρο coroguard στην επανω επιφανεια των πτερυγων και φυσικα το ονομα κατω απο τα παραθυρα του cockpit.
Σε καποια φαση δεν κρυβω οτι εκστασιαστηκα.
Τελικα βγηκε αυτο εδω και μου φαινεται οτι πηρε ζωη και ειναι τελικα ενα πολυ ομορφο μοντελο με ζωη και χαρακτηρα πλεον!!!!!
Συγνωμη αν κανω ιεροσυλια και παραθετω μια ρεπλικα αλλα ηθελα να μοιραστω με τους λατρεις της πολιτικης αεροποριας αυτην την εντυπωσιακη μεταμορφωση.
Συγνωμη και παλι....