Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας σχολια.Χαιρομαι που τελικα τοση ταλαιπωρια αποδιδει καρπους και γινεται κατι ομορφο.
Νικο στο μυαλο μου εισαι...sharkmouth...... το σκεφτομουνα απο την ωρα που το ξεκινησα,,,και φυσικα θα το εχει εννοειται

.
Αν και στις οδηγιες το δινει μονο για τις φανταριστικες παραλλαγες,,αλλλα χεστηκα,θα το βαλω στο γκρι θελει δεν θελει.
Οσο για την επιλογη της παραλλαγης,,,Γκρι δαγκωτο για το συγκεκριμενο αεροσκαφος ετσι δειχνει πιο ψαρωτικο,,πιο μπρουταλ ρε παιδι μου..Με τις φανταριστικες που λες κι εσυ ειναι λιγο ναι μεν αλλα ...

Κωστη το παλεψα ασχημα για να το κανω να δειχνει ομορφο,που θα μου παει θα το ολοκληρωσω.

Αρη οντως ειναι κουκλι με το Γκρι φορεμενο,,οσο για το σατινε φινιρισμα,,αυτο προηλθε αποκλειστικα απο το χρωμα που επεσε..δεν εχουν πεσει ακομη βερνικια..
Κι εμενα μου αρεσει ετσι,, οποτε θα κοιταξω να μην το κανω καραματ.Wash εχω κανει μονο στα σκελη προς το παρον,στο αεροσκαφος εχω κανει μονο preshade,το οποιο δεν πολυφαινεται στις φωτος.
Οσο για την επαναχαραξη πραγματι θελει πααααααρα πολυ δουλεια για να την κανεις οπως πρεπει...εγω εκανα μονο τα βασικα.

Νασο σε ευχαριστω ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι οπως πρεπει,,

Σταματη στο μονο που βοηθαει το κιτ ειναι στα νευρα,,μιλαμε κανει τρελλη εξασκηση στα νευρικα κυτταρα,,Σιγουρα θα κανω και καποιες φθορες και θα του ριξω και λιγη ταλαιπωρια με απο ολα

Τι μονο αυτο θα με ταλαιπωρει?

Tony ειναι ψαρωτικο το ατιμο ,,,οπως και να εχει τα πιο πολλα ρωσικα εχουν αυτο το κατι τις παραπανω σε εμφανιση απο τα αμερικανικα..πιο μπρουταλ κατασκευες.

Λαμπρο στο τσακ ειμουνα αλλα εχε χαρη που μου αρεσει το ρημαδι,,εξαλλου αυτο ειναι απλα ενα πλαστικο,,το κοπιδι το κοφτερο το κραταω εγω,,,σιγα μην του περνουσε

Διονυση ερχονται και αυτα περιμενω να στεγνωσει η παρκετινη

Γιωργο εγω να δεις τι παρεξηγηση ειχα με το εν λογω κιτ,,,αλλα οσο ολοκληρωνεται τοσο πιο πολυ μου αρεσει

Ευχαριστω και παλι παιδες