Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2012  (Αναγνώστηκε 10510 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2012
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 03:47:40 μμ »
Παίδες καλή επιτυχία και κουράγιο στους διοργανωτές. Βάλτε φωτογραφίες να πάρουμε μάτι.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 04:20:36 μμ »

Οι σύλλογοι όλοι πανελλαδικώς (και έχω πάει σε αρκετούς) πρέπει κατα τη γνώμη μου να δείχνουν περισσότερη εξωστρέφεια για να υπάρχουν τουλάχιστον 400+ μοντέλα σε κάθε έκθεση, απο μάρκετινγκ-διαφήμιση δε γίνεται τίποτα σχεδόν, δεν υπάρχει νέο αίμα είμαστε εμείς και εμείς (δεν αναφέρομαι σε κάποια έκθεση συγκεκριμένα)...τα μοντέλα στη συγκεκριμένη κατα τη γνωμη μου είναι λίγα.

Το μοντέλο που μου άρεσε πολύ, ένα τεράστιο fantasy πλοίο

Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 08:11:30 μμ »

ενός νεαρού μοντελιστή, ειλικρινά τον επαίνεσα

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 09:42:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος μιχαλης τζομπανακης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 09:46:12 μμ »
λιγη βοηθεια παιδια,ο κατασροφεας αρματων στο σασι του panzer iv στις φοτο. του συμφορουμιτη Πετρου ποιος ειναι?
su-27/30/33/34/35/37/47/50 rulezzzz

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 09:48:49 μμ »
μια εξαιρετική φιγούρα

ο κ.Πρωτόπουλος επί το έργον

ΚΑΙ ....ένας παράξενος κύριος που εμφανίστηκε στο καθιερωμένο τσιμπούσι του Συλλόγου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:50:12 μμ »

Οι σύλλογοι όλοι πανελλαδικώς (και έχω πάει σε αρκετούς) πρέπει κατα τη γνώμη μου να δείχνουν περισσότερη εξωστρέφεια για να υπάρχουν τουλάχιστον 400+ μοντέλα σε κάθε έκθεση, απο μάρκετινγκ-διαφήμιση δε γίνεται τίποτα σχεδόν, δεν υπάρχει νέο αίμα είμαστε εμείς και εμείς (δεν αναφέρομαι σε κάποια έκθεση συγκεκριμένα)...τα μοντέλα στη συγκεκριμένη κατα τη γνωμη μου είναι λίγα.

ναι είναι αλήθεια,αλλά σκέψου την οικονομική κρίση
και δυστυχώς για ...συνειδητή παραπληφόρηση από ...γνωστούς-αγνώστους που τηλεφωνούσαν ότι η έκθεση δεν θα γίνει λόγω της κινητοποίησης των υπαλλήλων του Δήμου -να τους χαιρόμαστε :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 11:08:15 μμ »
ναι είναι αλήθεια,αλλά σκέψου την οικονομική κρίση
και δυστυχώς για ...συνειδητή παραπληφόρηση από ...γνωστούς-αγνώστους που τηλεφωνούσαν ότι η έκθεση δεν θα γίνει λόγω της κινητοποίησης των υπαλλήλων του Δήμου -να τους χαιρόμαστε :evil: :evil: :evil:

Πέτρο, συμφωνώ, άλλα θα έπρεπε και ο σύλλογος να προστατευθεί και, ειδικά τις τελευταίες μέρες, να είναι σε ετοιμότητα και να απαντάει άμεσα !

Το καλό, απ' ό,τι βλέπουμε, είναι ότι όλα πάνε καλά !  ::salut:: 
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Πάνος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 11:29:50 μμ »
Καλησπερα κι απο μενα.
Δεν ξερω τι γινοταν αλλες χρονιες γιατι πρωτη φορα πηγα στην εκθεση,
αλλα δε νομιζω οτι ηταν μικρη για τα δεδομενα των καιρων μας!
Τα εκθεματα που μου εκαναν ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση ηταν καποια αρματα στην 1/6 νομιζω!!! και το "καραβακι"
το οποιο ξεπερναει το 1 μετρο και βγαζει ματια!
Αυριο που θα ξαναπαω θα βγαλω φωτο να τα δειτε..εκτος κι αν τα ποσταρει καποιος.

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 11:31:05 μμ »
Μπορεί για τους διάφορους λόγους τους οποίους αναφέρουν οι προλαλήσαντες που τα ξέρουν καλύτερα τα πράγματα να έχει λιγότερα εκθέματα από πέρυσι η έκθεση... αλλά το επίπεδο νομίζω ότι είναι αρκετά υψηλό, όπως το πλοίο που παραθέτει ο Θεόφιλος και στέκεται σε παγκόσμιο επίπεδο! Τουλάχιστο εγώ το χάζευα κανά τέταρτο...  :mrgreen:
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 01:02:33 πμ »
Επισκέφτηκα σήμερα και εγώ την έκθεση. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους συμμετείχαν. Είχα την τύχη να θαυμάσω και απο κοντά ορισμένα μοντέλα που είχαν παρουσιαστεί εδώ μεσα!  ::thumbleft::

Τα εκθέματα ήταν απο πολύ καλά έως απίστευτα, αλλά όντως όπως είπαν και απο πάνω ήταν πολύ λίγα για μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι πού  μάλλον όλοι θα έπρεπε να βοηθήσουμε να βελτιωθεί. Και εγώ άλλωστε δεν πήγα κάποιο μοντέλο, αν και θα μπορούσα 1 ή 2, και ας μην ήταν και εφάμιλλο των περισσοτέρων άλλων εκθεμάτων. Προσωπικά δεσμεύομαι να συμμετάσχω σίγουρα του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 02:06:12 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Giannis D.

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/144
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 09:27:14 πμ »
Τα εκθέματα φέτος είναι μειωμένα κατά 20% σε σχέση με πέρυσι. Δεδομένου την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, τα έξοδα που χρειάζεται κάποιος φίλος μοντελιστής για να συμμετέχει σε μια τέτοια έκθεση (μετακινήσεις, συμμετοχές, διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή κτλ.) και την διαμαρτυρία των υπαλλήλων που δουλεύουν στο δήμο με φόβο την απόλυση τους και προς κατάληψη όλων των κτιρίων του. Η έκθεση μας παρόλα αυτά πραγματοποιήθηκε και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 150 εκθέματα ( ο ακριβής αριθμός θα αναρτηθεί μετά την έκθεση). Ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να υπάρχουν σαφώς περισσότερα εκθέματα και καλύτερη οικονομική κατάσταση στη χώρα μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο χώρο. Πολλές από τις δουλειές των συναδέλφων θα βρείτε στο site του Συλλόγου με τακτική ανανέωση όσο αυτό είναι εφικτό καθώς και μετά την απονομή οι φωτογραφίες των βραβευμένων καλεσμένων μας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σας περιμένουμε στην σημερινή απονομή των μεταλλίων στις 18:00.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες ειναι εδώ

Αποσυνδεδεμένος μιχαλης τζομπανακης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 11:25:51 πμ »
Spoiler (hover to show)
και γω αυτο σκεφτηκα αλλα νομιζα οτι το jagdpanzer ηταν ολοκληρο σκεπασμενο να το πω απο armor και αυτο μου μοιαζει με τυπο stugi 33 μονο που με 8 ροδες!
su-27/30/33/34/35/37/47/50 rulezzzz

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 12:06:11 μμ »
Μιά χαρά εκθέματα, μπράβο σε όλους!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:00:06 μμ »
Θερμά συγχαρητήρια κι από μένα για τη διοργάνωση της έκθεσης. Θαύμασα από κοντά εκθέματα που παρουσιάστηκαν και στο MC αλλά και από συναδέλφουσ εκτόσ φορουμ και πραγματικά άλλο να τα βλέπεις σε φωτο κι άλλο να τα βλέπεις από κοντά. ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να παραυρεθώ στην έκθεση και ίσως να πάρω μαζί μου και κάποιο μοντέλο .

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 06:30:27 μμ »
Μέσα από τις φωτογραφίες είδα πολύ όμορφες δουλειές που δηστυχώς φέτος λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να τις δω από κοντά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 06:34:55 μμ »
Συγχαρητηρια για τα πολυ ωραια εκθεματα αλλα και για ολα οσα δεν φαινονται στις φωτο.Ας ελπισουμε οτι τα πραγματα του χρονου θα ναι καλυτερα και θα καταφερουμε να ερθουμε οσοι θελαμε φετος,αλλα δεν το καναμε γιατι οι δυσκολιες ειναι  μεγαλες.Και παλι Μπραβο

Αποσυνδεδεμένος Daedalus

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 08:16:05 μμ »
Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Συγχαρητήρια για την διοργάνωση!!

Φέτος (αν και λιγότερα από πέρσι) είχε πολύ καλά εκθέματα με  εξαιρετική δουλειά.

Με ενθουσίασε εκτός από τα εκθέματα και η βράβευση των μικρών παιδιών!!!  ::thumbleft::

Εύχομαι του χρόνου να υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές γιατί πραγματικά αξίζει η προσπάθεια όλων !!

Και πάλι Μπράβο!!
"The human heart feels things the eyes cannot see, and knows what the mind cannot understand."

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 11:38:34 μμ »
Και του χρόνου καλύτερα ας ελπίσουμε παιδιά.
Εγω θα πω 2 πράγματα που αφορούν εμένα:
1- Πολύ καλή η επιλογή -όπως και παλιότερα βέβαια- της ισότιμης βράβευσης των Junior. Αυτήη κατηγορία να παραμείνει εκθεσιακή και όχι διαγωνιστική όπως γίνεται αλλού.
2- Στη κατηορία sci-fi όταν πριν 3 χρόνια κατέβασα μοντέλο,ήταν μόνο του και μπήκε στα πολιτικά θέματα. Την επόμενη χρονιά δημιουργήθηκε η κατηγορία sci-fi/fantasy που είχε και άλλες συμμετοχές και φέτος οι συμμετοχές ήταν ακόμη περισσότερες και κάθε φορά με πολύ όμορφα εκθέματα.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 11:55:50 μμ »
Αν και φετος τα μοντελα ηταν αισθητα λιγότερα σε σχεση με αλλες χρονιες,υπηρχαν δουλειές που πραγματικά εβγαλαν ματια!!!
Με χαροποιησε ιδιαίτερα το γεγονος της βραβευσης ολων των παιδιών-οπως ειπε κι ο Δημήτρης οπως επίσης και οτι η πρωτη μου συμμετοχη σε εκθεση συνοδευτηκε με χαλκινο μετάλλιο!  :mrgreen:
Θα ηθελα καποια στιγμή καποιος απο τον συλλογο αν μας εξηγησει πως ακριβως λειτουργει αυτο το σύστημα βαθμολόγησης των μοντέλων γιατι ήταν πολύ περίεργο σε μια κατηγορία να υπάρχουν πχ 3 χρυσά,2 ασημένια κτλ...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 01:25:49 πμ »
Θα ήθελα να αρχίσω εκφράζοντας τα συγχαρητήρια μου για την διοργάνωση της έκθεσης. Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν όσο το δυνατόν για να μας παρουσιάσουν κάποιο αξιόλογο έργο. Κοινή πεποίθηση μας από όσα βλέπω ήταν ο μειωμένος αριθμός συμμετοχής χωρίς όμως αυτό να μειώνει την αξία των μοντέλων που συμμετείχαν. Εύχομαι και του χρόνου ακόμα καλύτερα.
Και επειδή έχω το κουσούρι να τραβάω πολλές φωτογραφίες και κάποιοι φίλοι που συνάντησα μου είπαν ότι περιμένουν εκτενές φωτορεπορτάζ από μένα βάζω λοιπόν τις φωτό που τράβηξα.
Ενώ ως συνήθως τραβάω φωτογραφίες με φλας, αυτή την φορά τράβηξα και με φλας και χωρίς μερικά από τα μοντέλα. Όντως φαίνονται αρκετά διαφορετικά. Εσείς θα κρίνεται το αποτέλεσμα.
Αρχίζω με τον γενικό χώρο της έκθεσης.

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Μου έκαναν ιδιαίτερα εντύπωση τα οχήματα σε 1/6

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Κλίμακα 1/16

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. 

Το τεράστιο F-14 που δεν χόρταινα να το φωτογραφίζω από διάφορες γωνίες

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Διοράματα

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 01:44:41 πμ »
Λοιπόν,μόλις έφτασα στην κοντινή!!!!! Αθήνα οπότε και θα πω και τις δικές μου εντυπώσεις.

Θα αναφερθώ σε οργανωτικά θέματα και μόνο.
ʼσχημη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός οτι την ώρα της κλήρωσης κάποια μέλη του συλλόγου συνέχιζαν και έδιναν λαχνούς αλλά το θεωρώ μια κακή συννενόηση.
Στο τέλος της απονομής ο πρόεδρος ζήτησε απο τους συμμετέχοντες να πηγαίνουν ένας ένας και με την βοήθεια της Ο.Ε να μαζέψουν τα μοντέλα τους.Μέχρι εδώ όλα καλα...πήγα προσωπικά και του ζήτησα να εξυπηρετηθούμε πρώτοι γιατί επρεπε να φύγουμε για Αθήνα.Η απάντηση ήταν καταφατική.Όμως κανείς,επαναλαμβάνω,ΚΑΝΕΙΣ δεν εμφανίστηκε για να μας βοηθήσει.Οπότε μετά απο 5 λεπτά αναμονής αποφασίσαμε με τον Wildcat απλά να πάρουμε τα μοντέλα μας και να φύγουμε.Προφανώς και κανείς δεν μας έλεγξε.
Όλα αυτά πραγματικά θα τα αφήσω στην άκρη και θα τα θεωρήσω απλά καποιές κακές στιγμές (πολλές μεν αλλά στιγμές δε)
Εκεί όμως κύριοι που πραγματικά έχασα ακόμα και την ψυχραιμία μου ήταν με την έλλειψη φύλαξης των μοντέλων.Δεν θα κ'άνω θέμα την ζημιά που έγινε στο δικό μου Vulcan καθότι αυτά συμβαίνουν σε μια έκθεση αλλά να βλέπω παιδάκια να παίζουν με τις έλικες ενός Ρ-47 και να κάνω εγώ τον αστυφύλακα και να μην υπάρχει κάποιος εκεί κοντά πάει πολυ.Μόνο κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος και μου έκανε ΕΜΕΝΑ παρατήρηση καθώς μίλαγα με έναν φίλο για το μοντέλο του γιατί του έδειχνα κάτι στο αλεξήνεμο.Φυσικά του είπα του κύριου ότι πρώτος εγώ έκλαψα το μοντέλο μου σε έντονο ύφος....
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ την έλλειψη φύλαξης.Δέχομαι τα λάθη στην οργάνωση αλλά λάθη στην φύλαξη όχι.Και είναι κάτι που δεν απαιτεί σχέδιο δράσης αλλά απλό σεβασμό προς όλους εμάς που φέραμε τα μοντέλα μας και σας τιμήσαμε (γιατί,θεωρώ οτι είναι τιμή για έναν σύλλογο να δέχεται μοντέλα απο τους ντόπιους και πολύ περισσότερο απο τους "ξένους" μοντελιστές).

Καταλαβαίνω οτι γλώσσα μου μπορεί να είναι λίγο απότομη ίσως και προσβλητική αλλά είμαι ακόμα πολυ εκνευρισμένος για αυτά που ανέφερα.Ελπίζω να τα εκλάβετε ως απλές παρατηρήσεις που σκοπό έχουν την διόρθωση των λαθών και όχι σαν κακεντρεχή σχόλια ένος "ξένου"

Ελπίζω του χρόνου να είμαστε καλά και να ξαναβρεθούμε και να γνωρίσω κι'άλλους "φορουμίστικους" φίλους

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 01:49:32 πμ »
Συνεχίζω με αρματικά...

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. 

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 02:18:23 πμ »
Junior

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. 

Αεροπλάνα

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.