Ερωτησεις και πληροφοριες περι των ανωτερω θεματων..
Πρωτο θεμα
Εχω διαφορα σετ ΡΕ round&hexagonal bolts/nuts κλπ που -κυριως λογω του μικρου παχους αυτων- η κυανοακρυλικη αφηνει περιγραμμα με αποτελεσμα στο βαψιμο να εχει αλλοιωθει το σχημα τους.
Περαν τουτου,οι μικροδιορθωσεις που μπορει να χρειαστουν κατα την τοποθετηση ειναι σχεδον απαγορευτικες με την χρηση κυανοακρυλικης.
Στην προσπαθεια να ξεπεραστουν τα ως ανω προβληματα--
1,πηρα hexagonal sprues τα οποια -για να ταιριαξεις το παχος των μπουλονιων μεταξυ τους,κοβεις δεκα για να χρησιμοποιησεις δυο...αρκετα εκνευριστικο....

2.δοκιμασα εναλλακτιους τροπους συγκολλησης των ΡΕ,κυριως με βερνικια το οποιο απετυχε κι αυτο παταγωδως (σε βαθος χρονου ξεκολλανε χωρις φοβο και παθος)
3.Χρησιμοποιω σετ απο την Bronco με πλαστικες βιδες,αρκετα βολικο,αλλα εχει λιγα σχεδια και μεγαλα μεγεθη.
4.να'ναι καλα τα υαλονηματα που καθαριζουν περιμετρικα τα μπουλονια,αλλα και παλι το εξαγωνο χανει το εντονο περιγραμμα του λογω του οτι χτιζει η κυανο...
Ψαχνω λοιπον να βρω βιδες και μπουλονια σε ΠΛΑΣΤΙΚΟ,κυριως εξαγωνα και μικρης διαμετρου!
Εχω δει να χρησιμοποιουνται τετοιες βιδες σε βελτιωμενα κιτ(χρωματος σκουρο καφε?)αλλα δεν ξερω την εταιρεια.
Οποιαδηποτε πληροφορια κυριοι,tip,λυση θα εκτιμηθει ιδιαιτερα!...δωστε και σωστε μπας και προλαβουμε την εκθεση!

Και το δευτερο θεμα.
Ψαχνω επισης παξιμαδια ειτε μεταλλικα ειτε πλαστικα(οχι ρητινη) μεγαλυτερης διαμετρου και παχους.
Το παχος που ψαχνω ειναι στο 1-1,5mm και η διαμετρος περι τα 2 με 3mm.
Βρηκα μεταλλικα στο εξωτερικο(σε εξευτελιστικες τιμες--τα 100τμχ=1,95$

)αλλα δεν στελνουν εξωτερικο...
Ξερω οτι οι τρεναδες χρησιμοποιουν τετοια,οποτε η ερωτηση μου ειναι αν εχει παρει το ματι σας πουθενα στο εσωτερικο η αν ξερετε που μπορω να βρω.
Σας μερσω