Φίλε BABIS σχετικά με τα προιόντα που αναφέρεις, το κομπρεσέρ του πρώτου link είναι καταρχάς θορυβώδες και κατα δεύτερον παράγει υπερβολική πίεση αέρος γιαυτό που θέλεις, οπότε άστο καλύτερα.
Σχετικά με τους αερογράφους τώρα, προσωπικά χρησιμοποιώ παρόμοιο με τον Fengda 0.3 (ολόιδιος μόνο που εμένα γράφει άλλο όνομα) και μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι με καλή αραίωση (χρώματος) και χαμηλή πίεση μπορείς να κάνεις πολλών ειδών βαψίματα και να "βγάλεις" λεπτές δέσμες, π.χ. μ' αυτόν έβαψα αυτό
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23904.0.html Ok το ξέρω οτι είναι "no name" αλλά προσωπικά τον χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια με πολλαπλά βαψίματα χρωμάτων lacquer, τον καθαρίζω με διαλυτικό πολυουρεθάνης και απλά έχει απονικελωθεί το κύπελλο του εσωτερικά.
Για τον Graphotech δεν μπορώ να σου πώ γιατί δεν τον ξέρω και δεν τον έχω δουλέψει, αλλά απ' οσο ακούω είναι καλοί αερογράφοι

Το σετ της Einhell (αερογράφος & κομπρεσέρ) σίγουρα είναι μοντελιστικής χρήσης αλλά δεν μπορώ να σου πώ κάτι παραπάνω μιας και δεν δίνονται στοιχεία π.χ. βελόνα - tip

Πάντως όλα αυτά απ' οσο καταλαβαίνω τα παράγουν 1-2 εργοστάσια και απλά η κάθε εταιρεία βάζει το logo της επάνω

Τέλος ενα θέλεις να επενδύσεις κάτι παραπάνω σε αερογράφο αλλά να πάρεις κάποιον καλό (ζύγισμα- κατασκευή κτλ) και "σκυλί", θα σου πρότεινα εναν Iwata Revolution CR 0.3 ή 0.5