1/35 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!

Καλώ τον Μπιν Λάντεν και όλη την Αλ-Κάϊντα να βάλουν βόμβα και να καταστρέψουνε συθέμελα την βρωμο-Tamiya ή τέλος πάντων
οποιοδήποτε αρρωστημένο μυαλό σκέφθηκε την 1/48 για άρματα.

ΟΧΙ δεν θέλω να βάζω άλλα οχήματα, αυτοκινητάκια ή αεροπλανάκια και πάσης φύσεως αξεσουάρ και μπιχλιμπίδια μαζί με τα τανξάκια μου.
Βολέυομαι με ότι υπάρχει και έχω, ή το κατασκευάζω μόνος μου εφόσον δεν υπάρχει ή σε τελική ανάλυση ας το βγάλουνε οι εταιρείες σε 1/35.
Όχι να έρχονται τώρα και να σου λένε γύρνα το σε 48άρια γιατί όντως εκεί το πάνε και να με θυμηθείτε. Δεν μπορείς κύριε να μου δίνεις τη droga να με έχεις εθίσει
μια ζωή στην κόκα κα να μου λες τώρα πάρε ένα σπιντάκι, κάνει την ίδια δουλειά

Εντάξει το παράκανα και αστειεύομαι αλλά θα αιτιολογήσω την άποψή μου.
1ον Την λεπτομέρεια και περιθώρια που μου δίνει η 1/35, δεν μπορεί να μου τη δώσει η 1/48. Εντάξει μπορεί και εκεί να έχουν αρχίσει να
παράγουν τα photoetched τους, αλλά ΕΛΕΟΣ, έχουμε που έχουμε στραβωθεί και τα μάτια μας έχουν γίνει σαν λαμπόγυαλα

συν το ότι έχουμε καταντήσει
ψυχασθενείς, όχι να καταντήσουμε να δουλεύουμε σαν τους ρολογάδες με ένα τεράστιο μεγενθυτικό φακό κολλημένο στη μούρη μας.
2ον Εντάξει να μου δώσεις και Panther ή Tiger στην 1/48 παρέα με το Stuka ή το BF109, ή ένα Leo και Phantom πάλι στην 1/48, αλλά για πείτε μου εσείς έχετε δει καμμιά πραγματική φωτο να συνυπάρχουν αυτά τα δύο μέσα σε μια πίστα αεροδρομίου

:mrgreen:ή οπουδήποτε αλλού??? ʼρα ποιο το όφελος για μένα??
3ον Αν εμένα μου κόψεις τα 35άρια (γιατί είπαμε ότι αυτό θα γίνει σίγουρα), όταν σε 15 χρόνια από τώρα (αν ζω) ξεθάψω από το ατέλειωτο στοκ που έχω ένα 35άρι, που θα βρω ότι χρειαστώ τότε σε βελτιωτικό που θα τα έχεις κόψει προ πολλού και δεν θα υπάρχουν?? Στην μαύρη αγορά? ή όπως σκέφτεσαι τώρα εσύ και λες δεν πειράζει που θα πάει θα γυρίσει αναγκαστικά στην 48άρα και θα του τα ξαναπάρω ΠΑΛΙ!!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ στην 1/48. Δεν θα πάρουμε. Έχουμε
1/35