Αποστολέας Θέμα: ODDS&ENDS#2 T-34 Ηebegerät HG-125  (Αναγνώστηκε 9697 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Απ: ODDS&ENDS#2 T-34 Ηebegerät HG-125
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:45:04 μμ »
Στην καμπινα του χειριστη

-τα φωτα στην οροφη

Click to see the original size.Click to see the original size.

Με bits&pieces PE και προβολεις απο...Blitz ::eusa_wall:: (οπως κι αυτος της μπουμας)

Προσπαθησα μπας και φανει στις φωτο ο βραχιονας που ανοιγει το μπροστινο τζαμι..

Και για να τελειωσει και το αποψινο μπαραζ
-Τα χειριστηρια-απο Width indcator του sd.kfz.251...

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Μαζι με το κουτι υδραυλικων που επενδυθηκε με φυλλο ΡΕ
Click to see the original size.

Και τελος μια σουβενιρ απο διαφορα παρατρεχαμενα που κυκλοφορουν στον παγκο,ητοι το καθισμα(νεκρανασταση απο το θαυμασιο UAZ-469,αλλα αυτο σε αλλο επεισοδιο),οι εξατμισεις,οι δυο κυλινδροι που ξεχασα προηγουμενως ::glossa::,τα φωτα του πηγματος,οι πιροι(aka πειροι)της μπουμας,οι καθρεφτες(σφαγμενοι απο χαμερ),δεξαμενη καυσιμων κινητηρα,μια περιεργη σωληνα εξαερωσης και το καλυμμα του κουτιου των ηλεκτρικων που ειδαμε παραπανω

Αυταααααα και 1000 συγνωμη για τις -κατα τοπους-αισχρες φωτο!!
Πρωτου βαφτει,θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να το βγαλουμε μερικες ΚΑΛΕΣ φωτο να το εχουμε να το θυμομαστε!
Υ.Γ.μην ακουσω γκρινια!!Εσεις μου ειπατε οτι θελετε οοοοοοολο το κατασκευαστικο!!! ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:49:23 μμ »
Συνεχιζεται

Αυτή σου η κουβέντα είναι που με ανησυχεί σφόδρα...
Δεν ξέρω με ποιά έννοια την λές...

συνεχίζεται...(όπως τα παραδείγματα του παρελθόντος; ) :evil:
ή συνεχίζεται (μέχρι τέλους! με χρωματάκι ντε!)  ::danseuse::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 09:05:23 μμ »
Φιλιπ ::arrowred::,να κανονισεις να παρεις ΣΚ απο τη σημαια,γυναικα και παιδια γιατι αυτο δεν μεταφερεται ετσι οπως ειναι!
Οταν με το καλο ερθεις λοιπον(κι οποιος αλλος κανει κεφι,ευπροσδεκτος),μαμ-κακα-νανι-κρεβατακι κι ενα ποτηρι νερο θα τα εχεις για να  λιωσουμε στο βαψιμο! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

c.nemo ::arrowred::..δεν σε προλαβα με το "μην ακουσω γκρινια" ,ε?? :lol: :lol: :lol:

michalis20 ::arrowred:: Μικέ,τι εννοεις με το "και οχι μονον"?
Αν εννοεις αυτο που λεει κι ο Φιλ παραπανω,οκ...αλλα αν εννοεις κανενα ΟΟΤΒ,αυτο ειναι OOTQuestion!!! :lol: :lol:

pink_panzer ::arrowred:: Για μαστερ δεν το βλεπω Ζηση  :oops:,αλλα σ'ευχαριστω πολυ φιλαρακο :wink: :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 11:19:38 μμ »
Ρε κερ..., αν δεν το τελειώσεις αυτό, με τόση δουλειά που του έχεις ρίξει, θα έρθω και θα σου βγάλω τους φρονημίτες με τανάλια υδραυλικού  ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::

Κανόνισε ::M249SAW::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος jnsimos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 11:24:52 μμ »
Ωχ αμαν! Μολις πριν λιγο ειδα το ποστ σου. Την αλλη φορα που θα σε δω θα σου ζητησω λεφτα για τα γυαλια που θα φοραω απο εδω και περα. Αισχος, απαραδεκτο... Δεν γραφω αλλα, παω να κλαψω με μαυρο δακρυ της tamiya...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 01:06:50 πμ »
Γιατρέ, μας απαύτωσες την ψυχολογία βραδυάτικα. Δεν περιγράφω ποστάρω άλλο... Πάω για ύπνο :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 08:53:27 πμ »
Τάσο παληκάρι μου σου δώσαν ευχή και κατάρα!
Αποσβολωμένος! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 11:12:22 πμ »
Τάσο,μόλις με το καλό το τελειώσεις,σου έχω φωτό από γερανό σε σασί...panther :wink:
Απλά φανταστική δουλειά έως τώρα!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 01:00:35 μμ »
Δημητρη ::arrowred::..ενω παραμενεις σταθερος στο αντικειμενο του ποθου-τους φρονημιτες μου-,το εργαλειο μου το αλλαζεις διαρκως!!! :mrgreen: :mrgreen:

jnsimos ::arrowred:: επειδη,περα απο το κοστος του μοντελου,εχουν αρχισει και μαζευονται πολλα-υπολογιστες-μασελες-γυαλια....επαναλαμβανω:δεν φερω καμμια αστικη ευθυνη για collateral damage λογω των φωτο :lol: :lol:

Blitz-X ::arrowred::πρεπει να σταματησετε να μου προκαλειτε ενοχες επειδη πηγαινετε για υπνο με απαυτωμενη ψυχολογια!Ανθρωπος ειμαι κι εγω...θα λυγισω!!! ::glossa:: :lol: :lol:

Mastoras ::arrowred:: θυμαμαι οταν πρωτομπηκα στο φορουμ,ολο ευχες μαζευα!Μετα με μαθανε...και εχω συνηθισει στις καταρες!! :mrgreen:

pink_panzer ::arrowred::Ξερω ποιο λες...το εχει φτιαξει κι ενας ξενος.Απιστευτο μοντελο-θα ψαξω να βρω τις φωτο του απο το κατασκευαστικο!!!Αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι photoshop-ιά το θεμα(οχι πως με χαλαει βεβαια!! :wink:)Ας τελεψουν πρωτα οι υπολοιποι γερανοι που εχω στο ραφι και βλεπουμε !!
Ενα παραδειγμα...
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 03:04:35 μμ »
Και κάποιοα στιγμή λοιπόν, θα πρέπει να ξεκινήσεις το βάψιμο, το ξέρεις, ε???

Αλεξη-τι? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα φτερα λοιπον....!!! :mrgreen: :mrgreen:

Ελα ποιος με φώναξε?

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 19, 2012, 08:45:05 μμ »
Εξαιρετικη δουλεια φιλε μου το λιγοτερο που μπορω να πω αλλα ΜΗΝ το βαψεις η' μασκαρισε το μισο εαν θες να βαψεις , ειναι κριμα να χαθει τοση πλαστικουρα-μελετη-κοπος-δεξιοτεχνια-μετρηματα κατω απο μερικα στρωματα μπογιας ....θερμη παρακληση αν θελεις την κρατας αν δεν θελεις την πετας. 

Καλη συνεχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 09:34:32 μμ »
Τελικά, τι έγινε η συνέχεια; :roll:
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 09:26:45 μμ »
dmoshid ::arrowred:: Συνεχιζεται με αργους και βασανιστικους ρυθμους,ενεκα του οτι ειχα αφησει τα δυσκολοτερα και τα πιο βαρετα για "αργοτερα"...οποτε και δεν υπαρχει προς το παρον κατι αξιολογο για να δειξω.Το πηγμα σχεδον ετοιμο(πρεπει να παραγγειλω να μου φτιαξουν καποια ΡΕ για να τελειωσει)Τωρα κανω διατριβη στα υδραυλικα του γερανου!! :wink:

Κωστα ::arrowred::Σ'ευχαριστω αδερφε!Το σκεφτομουν σοβαρα να το αφησω αβαφο,οχι τοσο για να φανει η δουλεια αλλα για να αποφυγω τις πιθανες(οριακα βεβαιες)καταστροφικες συνεπειες του βαψιματος μου.Αν το ειχα σκεφτει νωρις θα μπορουσε να γινει γιατι θα φροντιζα να κανω πολυ πιο καθαρη κατασκευη.Με γνωμονα οτι θα επεφτε χρωμα επανω του,οι οποιεσδηποτε ατασθαλιες -αντι να διορθωθουν με ενα νεο κομματι-αντιμετωπιζονταν χαλαρωτατα,με το "ναι,οκ,εδω λιγο στοκαρισμα και τελος".Το αποτελεσμα δυστυχως δεν ειναι για "γυμνη" παρουσιαση :?

Και στο δια ταυτα,χρειαζομαι τα φωτα σας με ερπυστριες και τροχο.... ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
O κινητηριος βρε παιδια....εσεις που ξερετε τα πολλα κι ο νους σας κατεβαζει...απο τι αρμα ειναι ?!?!Μοιαζουν με Τ-62 αλλα εχουν διαφορετικο hub.Εκτος αν απλα λειπει κανενα καπακι :?
Επιβεβαιωση κανεις?
For discussion purposes only

Οι ερπυστριες(παρα το γεγονος οτι σε ολες τις φωτο τα πελματα ειναι γεματα λασπη και δεν πολυφαινονται)εμενα μου κανουν για RMSh Τ-72.

ΒΟΗΘΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!! :D

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 09:48:19 μμ »
T-55 ειναι με 5 ακτινες και οι εδαφους ειναι starfish συνηθως τις φοραγαν τα Τ54.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:04:58 μμ »
Εκανα πατατα...η φωτο που εβαλα δεν ηταν κατατοπιστικη.... :oops: :oops: :oops:
Δες απο αλλη γωνια...
for discussion purposes only

Eτσι ξεκινησα κι εγω...με χαρα οτι ειναι απο Τ-55 αλλα ελα που του Τ-55 εχει 13 δοντια -ενω αυτες 14-και ΔΕΝ ταιριαζει με τπτ με τις ερπυστριες.... :evil: :evil:
(οι εδαφιαιοι ειναι οι full spider του Τ-34 ωρε Περικλα,οι starfish ειναι αλλο πραμα,συγκεντρωσουυυυυ μην σκασει απο καμμια γωνια ο Σωταιρηηηης!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:30:00 μμ »
Τάσο κάποια στιγμή ο Θανάσης (Hummel Moss) έφτιαχνε ενα Τ-55 Αφγανικό των Ταλιμπάν απο μια φώτο, και αν θυμάμαι καλά αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με τον οδοντωτό. Τότε ανακάλυψε οτι  ήταν απο Τ-72 (νομίζω) ή κάτι τέτοιο και τους παρήγγειλε απο το εξωτερικό  :roll:  Ριξε μια ματιά μπας και είναι οι ίδιοι  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:36:44 μμ »
Εχεις δικιο για τους εδαφιαιους αλλο σκεφτομουν αλλο εγραψα :oops: :oops: :oops:
Παντως ο συνδυασμος εμφανιζεται σε Τ54 συμφωνα με μια φωτο σε παλιο βιβλιο της Concord.Τωρα αν υπηρξαν κινητηριοι με 14 δοντια αντι για 13 δεν το γνωριζω.Παντως η εμφανιση πλην των δοντιων οδηγει εκει.
Καμια φωτο που να βλεπει μετωπικα την ερπυστρια υπαρχει;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:40:34 μμ »
Εχει δικιο ο Πανος.Πρεπει να ειναι απο Τ72 και μαλιστα ενα σετ ειχε ο Σωταιρις και το πουλαγε

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:53:19 μμ »
Τάσε μάλλον ψάχνεστε για αυτό:

(ποστάρω την εν λόγω φωτό για να καταλάβετε την διαφορά)

Ο κινητήριος κάτω είναι απο Τ 72 της Friul. Ο ρητινένιος είναι ιδιοκατασκευή απο Andy Taylor συμφωνα με την παρακάτω περιγραφή:

" Upgraded tanks...had T-72 Rmsh tracks fitted as part of the refits over the years, but did not use the T-72 sprocket.. It is actually a T-55 sprocket hub with T-72 teeth ring bolted on."

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 11:03:21 μμ »
Παναη ειχες δικιο!Και κατι μου ελεγε οτι το δικο μου προβλημα καπου το ειχε ξαναπαρει το ματι μου αλλα δεν θυμομουν που να με πληρωνες! :lol: :lol: :lol:
Περικλη,
Spoiler (hover to show)
Θαναση...με εσωσες φιλαρακο!Αυτο ακριβως εψαχνα και μαλλον θα μου χρειαστουν 2-3 σετακια!Τα περισσοτερα Τ-55 που φτιαχνω φορανε Τ-72 ερπυστριες αλλα τωρα συνειδητοποιησα οτι δεν ταιριαζουν με τους κινητηριους του Τ-55(βλεπεις,ειναι το πρωτο προτζεκτ που καταφερε κι εφτασε στις ερπυστριες!! :lol: :lol: :lol: :lol:)!!Στειλε αν δεν σου κανει κοπο τον τροπο επικοινωνιας με τον αγαπητο Αντυ!!
Σας ευχαριστω πολυ ολους κυριοι!!! :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 07:07:32 μμ »
Κι επαναφερω το θεμα τουτο.
Με μικρες ευτυχως απωλειες επεστρεψε στον παγκο το μονδελακι και εχει ξαναχωριστει εις τα εξ ων συνετεθη
Δεν εχω τελικες φωτογραφιες διοτι δεν εχουν τελειωσει ακομη οι σωληνωσεις ::mpr:: ::mpr::....
Οσοι το ειδατε εκ του συνεγγυς ειδατε ενα μερος μονο αυτων.... :oops:
Βλεποντας λοιπον τα αβαβα μοντελα της εκθεσης  :D :D,ζηλεψα ο ανθρωπος...
Σιγα σιγα το παιρνω αποφαση οτι θα βαφτει το κιτ,οποτε θελω τα φωτα σας!
Το κοκκινο που δεν ειναι κοκκινο και το κιτρινο που δεν ειναι κιτρινο ειναι ενα μικρο ::glossa:: προβλημα..Ασε δε που τα παντα αλλαζουν αναλογως φωτισμου
Για δειτε και πειτε μου ωρε αδερφια γνωμες για τα χρωματα ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::

FOR DISCUSSION PURPOSSES ONLY

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 07:41:34 μμ »
αν και θα το προτιμούσα να παραμείνει λευκό με τόνους του κίτρινου    ::glossa::   , αφού αποφάσισες να το βάψεις!....
η πρώτη φωτό (την οποία στην θέση σου θα χρησιμοποιούσα σαν οδηγό) που δεν είναι με πολύ δυνατό ήλιο, μου δείχνει ότι έχει δυο διαφορετικά χρώματα.Ένα στην μπίγα με το βαρούλκο και ακόμη ένα πιο φωτεινό και περισσότερο "κιτρινοπό" στον κυρίως κορμό. Το χρώμα της μπίγας/βαρούλκου μου θυμίζει ένα πολύ πιο φωτεινό dunkelgelb της life colour (edit αναμεμιγμένο με το "german desert yellow" της ίδιας εταιρείας)   , διότι έχει ολίγον τι πρασινάκι μέσα!...just a thought!  :roll:   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 07:59:05 μμ »
Θαναση,επεσαν δυο γεματες ημερες μπανιο με χλωρινη/αζαξ/οινοπνευμα/paint remover και ο,τι αλλο ξυδι ειχα,για να μπορεσει να φανει εστω το λιγο λευκο που ειδες..Αν το εβλεπες πως ηταν πριν θα το λυποσουν κι εσυ.. :(,οποτε,καλυτερα να πεσει χρωμα κι ο Θεος βοηθος!!
Καπου εκει προσανατολιζομουν κι εγω με το dunkelgelb,γι'αυτο και πηρα το σετ της ΑΚ,που εχει διαφορους τονους που θα μπορουσα να αναμειξω.Αλλα το συγκεκριμενο σετ μου φαινεται οτι καφετιζει αρκετα..
.θα δειξει.
Οσον αφορα το κοκκινο τωρα....
Στη φωτο,,φερνει σε πορτοκαλί,αλλα και παλι οχι ακριβως.
Σαν πορτοκαλι με wash χρωμα σκουριας μου φαινεται....Ετσι το σκεφτομαι στο βαψιμο του.. :roll: :roll:

Tags: