Αποστολέας Θέμα: ODDS&ENDS#2 T-34 Ηebegerät HG-125  (Αναγνώστηκε 9691 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Απ: ODDS&ENDS#2 T-34 Ηebegerät HG-125
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 04:00:18 μμ »
Ενα πολυ μικρο update με φωτο περασμενων εβδομαδων,ετσι για να μην νομιζετε οτι χαζοβιολιζω...
Σημειωση προκαταβολικα
1. ενα συγνωμη για τις αισχρες φωτο...δεν επιθυμω να κλεψω την δοξα αλλων ::glossa:: :mrgreen:,απλα η μηχανη αρχισε να κλαταρει... :?
2. ο φωτοκουβας εχει το βιτσιο να τις ανεβαζει σε ο,τι γωνια βρισκει εκεινος καλυτερη οποτε...γυριστε το μονιτορ στο πλαι για να τις δειτε σωστα!! ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:
3.κι αυτο αφορα ολο το προτζεκτ-δεν εχει τριφτει και στοκαριστει τιποτα ακομη,οποτε το αγριο/αγαρμπο της υποθεσης θα στωσει χαρακτηρα εν καιρω

Στην καμπινα του οδηγου...
Οι βασεις για τους καθρεφτες(σκληρο συρμα και ολιγον απο soldering)

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ακουω στοιχηματα για το ποσες φορες θα σπασουν μεχρι να τελειωσει το προτζεκτ!!! :lol: :lol:

Φτιαχτηκε το πορτο-παραθυρο μπροστα απλα και γρηγορα.
Το "πολυπλοκα και αργα" ηταν με λειτουργικους μεντεσεδες που μου εφαγε αρκετες ωρες για να πεταχτει στο τελος...οποτε κατεληξα στο να λυγισω -κατι λιγοτερο απο ορθη γωνια-stripes απο σκληρο photoetch πλαισιο και με πανταπρασινο rod να υποδειεται τον μεντεσε...
Επισης ανοιχτηκε στα ποδια του οδηγου η προεκταση του πηγματος-πραγμα που επρεπε να το ειχα κανει πολυ νωριτερα και με δυσκολεψε αρκετα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ταινια διπλης οψης και test-fit με την καμπινα απλα να ακουμπαει στο πηγμα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Συνεχιζεται
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 04:33:46 μμ »
Αφηνοντας τις νεες φωτο απο το πηγμα για αυριο,συνεχιζουμε στην υπερκατασκευη.
1.Τελειωσαν τα κοκοψωνια στο κουτι του κινητηρα

η εξατμιση και η βαση αυτης(λειπουν σε αυτες τις φωτο οι δεστρες τις εξατμισης και ψιλικοκκο βιδουλες που εχουν ηδη τελειωσει)
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Και παμε στην μπουμα.....
Εδω ειχαμε ενα αναπαντεχο δραμα.
Μια περιληψη του ολου προβληματος..Αρχικα ειχα κανει και τις 3 μπουμες στο κανονικο τους μηκος-πραγμα αφενως αχρηστο γιατι δεν ειναι βουμ βουμ αλλα στατικο μοντελο και αφετερου επικινδυνο γιατι πρεσεθετε βαρος στην βαση του γερανου.
Ενισχυσα την βαση του γερανου αλλα και παλι δεν το εμπιστευομουν...οποτε ιδανικη λυση να κοψω τις μπουμες στο μικροτερο δυνατο μεγεθος.
Η 3η και τελικη μπουμα ηταν ευκολη και απλα εισερχεται στην 2η μολις περιπου εναν ποντο αλλα η δευτερη μπουμα επρεπε να μπαινει μεσα στην κυρια-1η τοσο ωστε απο τις τρυπες της πρωτης να μην φαινεται κενο.
Αρα περιπου μεχρι την μεση.
Βρηκα ενα κιβωτιο πυρομαχικων που σφηνωνε μεσα στην πρωτη μπουμα και θα σταματουσε την δευτερη απο το να μπει ολοκληρη μεσα και το εβαλα.....και το κολλησα...ΠΟΛΥ!!Εν ολιγης εβαλα πολυ κολλα(humbrol) και μετα απο δυο ημερες ξεκολλησε και ελιωσε το εξωτερικο περιβλημα της μπουμας :evil: :evil: :evil:
Ξεκολλημα οοοοοο,τι ειχε επανω ο βραχιονας στοκος/τριψιμο+στοκος/τριψιμο και παλι κολλημα τα προηγουμενα...
Τα'πα και ξαλαφρωσα.
Ακολουθουν οικτρες φωτο ...
Πρωτη/κύρια μπουμα
Click to see the original size.
Εδω φαινεται καλυτερα το σημειο την καταστροφης και οι τρυπες απο τις οποιες φαινεται το εσωτερικο της μπουμας ...

Η δευτερη μπουμα

Click to see the original size. Click to see the original size.

Και η 3η-τελικη...μια τσουτσου εμεινε ολη κι ολη..

Συρναμολογηση

Και συνεχεια της τελικης μπουμας..

Click to see the original size. Click to see the original size.

Συνεχιζεται
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 04:45:02 μμ »
Και τελος για σημερα,το αντιβαρο του γερανου,--ενας υποτυπωδης σκελετος και διαδοχικα φυλλα πλαστικου,οπου μετα το τριψιμο/στοκαρισμα,περαστηκαν με υγρη κολλα ,βασανιστηκαν με πινελο και ασταρωθηκαν για να δω το τελικο αναγλυφο

το κουτι πισω απο την καμπινα του χειριστη

και το βεντιλατερ-ο-ψυγειο(γριλιες απο Μ113,φυλλα πλαστικου με σταδιακα μικροτερο μεγεθος+στοκαρισμα+τριψιμο για να βγει το κοιλο πισω μερος,χαλκινος πολυ λεπτος κυλινδρος για την φτερωτη και τα υπολοιπα απο φπ)

Αυτα για σημερα,φρεσκες φωτο συντομα :wink:
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 05:38:57 μμ »
θα σε καταγγείλω για την κρίση αυχενικού που μου προκάλεσες!...είχα να το πάθω απο το τελευταίο demo που καθόμασταν δίπλα-δίπλα!.... ::glossa::
ο φωτοκουβάς ξέρεις έχει και "edit" επιλογή! ::violent1::  :mrgreen:
καταπληκτικό SBS και σπουδαία δουλειά φίλε !...
θα παρακολουθώ και στο μέλλον τα κατορθώματα του dr Evergreen! ... :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 06:12:02 μμ »
ο φωτοκουβάς ξέρεις έχει και "edit" επιλογή! ::violent1::  :mrgreen:

Οριστε....γκρινια,το εφτιαξα!!! :mrgreen: :mrgreen:

.είχα να το πάθω απο το τελευταίο demo που καθόμασταν δίπλα-δίπλα!.... ::glossa::

Εκει δεν εφταιγα εγω ομως!!! ::eusa_naughty::
Εφταιγε η θεση που καθοσουν σε σχεση με την......οθονη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Thanks brother-ακο για την υποστηριξη,τοσο για το προτζεκτ! :wink: :wink: :wink: οσο και για το σκουντημα ::violent1:: να ξεβαρεθω να φτιαξω τις φωτο :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 08:01:48 μμ »
Εγώ ένα έχω να σου πω, επειδή στο χρωστάω  :mrgreen:

κι επειδη αποδεδειγμενα τεμπελιαζεις... ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!  :lol: ::glossa::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 08:03:24 μμ »
Να φύγεις από δω ρε :!:
Να πας αλλού :!:
Σε βαρέθηκε η ψυχή μου...
 :mrgreen:
Να κλείσουμε ένα ραντεβού για το βάψιμο...

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 08:27:16 μμ »
Τι φτιαχνεις βρε φιλε!! Καλο κουραγιο για την συνεχεια ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 08:59:29 μμ »
Εγώ ένα έχω να σου πω, επειδή στο χρωστάω  :mrgreen:

Το'ξερα οτι θα με περιμενες στη γωνια με αυτο!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Να φύγεις από δω ρε :!:
Να πας αλλού :!:
Σε βαρέθηκε η ψυχή μου...
 :mrgreen:

Πουθενα αλλου δεν με δεχονται.... ::glossa:: :lol:

Να κλείσουμε ένα ραντεβού για το βάψιμο...

Αμε....τι κανεις σε 2-3 χρονακια?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τι φτιαχνεις βρε φιλε!! Καλο κουραγιο για την συνεχεια ::thumbleft::

Ο,τι μπορω ο μαυρος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το ευτυχες ειναι οτι ακομη δεν το εχω βαρεθει(-σε αντιθεση με τα υπολοιπα 30κατι ::glossa:: ::glossa::)οποτε παει σχετικα γρηγορα!
Το "σχετικα" οφειλεται εις τον κ.κ.ΠΕΖΕ που σκοπιμως καθυστερει να στειλει ενα ρημαδο-μειλ ενεκα του οτι αρεσκεται να βλεπει να με κραζουν...βιτσια ειναι αυτα... :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Ευχαριστω σας κυριοι!! :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 09:09:14 μμ »
Φίλε μετά από αυτά που είδα εδώ ,το θεωρώ ιεροσυλία να γράφεις στο θέμα μου.Από εδώ και στο εξής στο απαγορευω!!! :mrgreen:
Τάσο δεν παίζεσαι ,σε καμιά κατηγορία!

Α και που είσαι θέλω αποζημίωση για το pc μου ...πήγα να ανοίξω τη φωτογραφία σου και μου κάηκε ,από αλλού σου γράφω! :mrgreen: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Που είναι εκείνες οι υποκλήσεις ,  ρε παιδιά τα προσκυνήματα....μη μου πείτε οτι δεν τα αξίζει το παληκάρι!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:32:39 μμ »
Πουθενα αλλου δεν με δεχονται.... ::glossa:: :lol:
Έλα σε μένα ...
Spoiler (hover to show)

Έχω τρελή πρόταση: Έχω ξεκινήσει εδώ και μέρες ένα τρελό σαδο-μαζοχιστικό scratcho-project. Έλα να το τελειώσεις εσύ και φέρε μου εμένα το δικό σου να βάφω.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:44:29 μμ »
Μέγα σφαγέα των πλαστικών Τάσο, μας τελείωσες :shock:
Και έχεις ποστάρει μόνο επιμέρους... που να το τελειώσεις κιόλας (λέμε τώρα ::glossa::) :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 12:24:12 πμ »
Ωφου ρε φιλαρακι για ακομη μια φορα εχω το ιδιο προβλημα με τα updates σου.Δεν ξερω τι να γραψω.Να σου γραψω οτι ειναι και γαμω αυτα που κανεις,ειναι λιγο.Να σου πω οτι θες ασπρη ποδια αλλα οχι σαν αυτη που φορας καθημερινα,απο τις αλλες που κουμπωνουν περιεργα,παντα με προλαβαινει καποιος αλλος ::glossa:: ::glossa::.Οποτε δεν θα σου γραψω τιποτα.Τουναντιον παω να ξαναχαζεψω τις φωτο,να ξαναμεινω μ....ς και να παω για υπνο.ΜΠΡΑΒΟ παλληκαρι μου ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 12:43:07 πμ »
Σεβασμός!!!Τίποτα άλλο!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 06:46:38 μμ »
c.nemo ::arrowred::
Φίλε μετά από αυτά που είδα εδώ ,το θεωρώ ιεροσυλία να γράφεις στο θέμα μου.Από εδώ και στο εξής στο απαγορευω!!! :mrgreen:
Χεθτκα...εμενα μου αρεσει και θα σ'το γραφω!! :mrgreen: :mrgreen:

nino1969 ::arrowred:: Δεν ερχομαι Νικε..φοβουμαι.. ::glossa:: :mrgreen:

Blitz-X ::arrowred:: με τις απειρες εργατο-ωρες που εχει αυτο το πραμα επανω του...στανταρ θα τελειωσει Μανο,δεν το αφηνω! :D :D

gtets ::arrowred::
.Δεν ξερω τι να γραψω.
.Και γι'αυτο σκας?Μην αγχωνεσαι γιατι οταν ερθει η ωρα του βαψιματος θα βρεις να μου πεις παρα πολλα!! :lol: :lol: :lol: :lol:

dmoshid ::arrowred::
Σεβασμός
Διοτι εχουμε και μιαν ηλικιαν βεβαιως βεβαιως! :mrgreen: :mrgreen:

Σας ευχαριστω ολους κυριοι!Γουσταρω που το γουσταρετε και παιρνω θαρρος για το υπολοιπο!! :wink: :wink: :wink:
Επεται junior update με πιο φρεσκες φωτο!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 07:22:57 μμ »
Ειχαμε μεινει στο πηγμα..
Εγιναν αρκετες αλλαγες στην καμπινα του οδηγου διοτι βρεθηκε φωτο απο το εσωτερικο.
-Αλλαχτηκαν οι βασεις απο τους αξονες των τροχων
-ανοιχτηκε το firewall
-αφαιρεθηκε η καταπακτη-escape hatch- στο πατωμα του πηγματος με πολυ κοπο και καθολου τροπους
-φτιαχτηκαν τα προσθια "φτερα" με τα μεντεσεδακια των(ας μου πει επιτελους καποιος την σωστη ορολογια για αυτα..)

-φτιαχτηκε ο πινακας οργανων-μια προσοψη με τα κομβια και τον πινακα οργανων και μια πισω κατασκευη, σαν βαση που θα κολληθει στο πηγμα και θα φιλοξενει και τα decals του πινακα οργανων.Ελπιζω μονο οταν κλεισει το σαντουιτς των decal να μου βγουν κεντραρισμενα..

Click to see the original size.Click to see the original size.

-το αγνωστου χρησιμοτητας πυροσβεστοειδες

Και τα λοιπα κοκπιτοειδη που εχει...(το ιδιο ζαβα ειναι και στο πραγματικο :mrgreen:)

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

-οι πλατες του καθισματος
ΦΠ και μολυβοφυλλο για τα εκατερωθεν του κενου στο fierwall και για το προσκεφαλο ημικυκλικο sprue που ειχε ασταρωθει για αλλο προτζεκτ,κολληθηκε σε φπ και πατηθηκε με πενσα για να πλατυνει.Τυχαια ανακαλυψη λοιπον.. εβγαλε παρα πολυ ωραια κρακελε υφη!

-ΦΠ και αυτοκολλητη ιατρικη ταινια για την ταπετσαρια της οροφης(σκοπιμα εχουν μεινει τα "ξεφτια" περιμετρικα.Θα δω πως φαινεται μετα το βαψιμο και αναλογως μενουν η φευγουν.)
Απλα τοποθετημενα με ταινια διπλης οψης για τις φωτο

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Κι ολα τα παραπανω μαζι με την νεα βαση του καθισματος

Συνεχιζεται

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 07:24:55 μμ »
...-φτιαχτηκαν τα προσθια "φτερα"(ας μου πει επιτελους καποιος την σωστη ορολογια για αυτα..)...
Αλεξιβόρβορα :wink: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 07:27:16 μμ »
Αλεξιβόρβορα :wink: :mrgreen:

Αλεξη-τι? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα φτερα λοιπον....!!! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 07:30:30 μμ »
Αλεξη-τι? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα φτερα λοιπον....!!! :mrgreen: :mrgreen:
Αλεξι-(να... δες και μόνος σου) ::arrowred:: ΒΟΡΒΟΡΟΣ :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 07:34:23 μμ »
Εναν Αλεξη Βουρβαχη ξερω κι απο εκει θα το θυμαμαι ....και τι λες εσυ τωρα..... ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:01:11 μμ »
Πιο πισω στο πηγμα...
-Υπαρχουν 4 κυλινδροι με ταπες(μοιαζουν με εξατμισεις :roll:),2 εκατερωθεν της καμπινας του οδηγου και δυο στο πισω μερος απο τις μπαγκαζιερες/κουτια.Στην φωτο λειπουν οι δυο πισω και φαινονται μονο οι υποδοχες τους...human error κατα την φωτογραφηση
Ενα ακομη λαθος ειναι το υψος των οπων για τις βιδες στην πισω θωρακιση...Λιιιιιγο πιο χαμηλα ηθελαν οι ατιμες.. :evil:

Στην παραπανω φωτο,δεξια το καθετο Γ στηριζει το ντεποζιτο που θα δουμε παρακατω

-το πιο μισητο μερος του μοντελου ειναι αυτο

Ενα σταθερο κι ενα που αναδιπλωνει με μεντεσεδες, με σκελετο διατομης Γ και σχαρα απο πανω και απο τις δυο πλευρες του οχηματος...για να περπατανε οι μαντραχαλαδες..
Για την σχαρα,πειραμματιστηκα με διαφορους τροπους για να τη φτιαξω αλλα τζιφος...Εδω θα παιξει μαλλον custom PE για να σωθει.
Ο σκελετος(στα απολεσθεντα το δευτερο κινητο μερος-το πιο στενο στην φωτο)

Ο πισω σκελετος(φυσικα θα ειχε και πισω... :evil:) και η νεα βαση του καθισματος του οδηγου που λεγαμε προηγουμενως

Κι ολα μαζι

Συνεχιζεται

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:19:13 μμ »
Στην βαση του γερανου ..

-Ενα κουτι ηλεκτικων που εχει φυγει απο τα πλαινα της βασης (που βρισκεται στους απλους γερανους)κι εχει μεταφερθει εδω-προφανως- για καλυτερη προσβαση.

-Η αρχη των σωληνωσεων

-Ο κυλινδρος/μπομπινα κοκ :mrgreen: που φερει το συρματοσκοινο του γερανου

-Και αντιστοιχα το μοτερ αυτου

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Στην θεση τους

Παρακατω φαινεται κι ο λογος που επρεπε να στενεψει το κουτι της καμπινας του χειριστη..
το πριν
και ο απαιτουμενος χωρος που ευτυχως το καταλαβα νωρις
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Συνεχιζεται

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:22:51 μμ »
Τι λές...τι λές τώρα :o
Αυτό είναι σκρατσιά!Τα σκεύη μου και τα θερμά μου συλλαλητήρια.
Απλά μάστερ του αθλήματος,καλή συνέχεια εύχομαι.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:35:01 μμ »
Πραγματικά ασταμάτητος :!:
Καλή συνέχεια με τις scratchιές σου (και όχι μόνον ελπίζω...) Τάσο ::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:36:40 μμ »
Κακούργε εεεεεεε μας πέθανες !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Tags: