0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιχάλη γλυκά να φέρεις... Στραβόγιαννο....
Θα έρθω και εγώ!Σαν νέος να φλέρω γλυκά;;;Jimmy
Πραλίνες Leonidas παρακαλώ... Από το Βέλγιο βεβαίως βεβαίως...
εσυ καραβοκύρη των 9 θαλλασών....5 ποταμεων.... (κατω και ανω)..... και 1 σαργου και 9 λιθρινιων ....ποτε θα φερεις γλυκα....... . εσυ ταξιδευεις κιολας.. γνωριζεις λιμανια (με καημους και οχι) ... δεν θα φερεις κανενα γλυκο????? (υ.γ. τελικα 3 σελιδες και 4 παρων.... καλα παμε.. χαχαχαχα)
Εσένα θα σε ντελιβερίσω μια τούρτα προσωπικώς... Μπάνιο να έχεις κάνει πρώτα και να έχεις ξυριστεί, όχι μόνο στο πρόσωπο...
βρε λαμογιο....πας να γλυτωσεις τα γλυκα.... τσιφουτηηηηηηη
Ε-ε-έρχομαι, καθ' ότι επληροφορήθην ότι οι δύο συνεχόμενες απουσίες μου προκάλεσαν στερητικό σύνδρομο στην ομύγυρη
οριστε, που θα κάνεις τον μαγο της φυλης ...αυτος το χρειαζεται να επανελθει-συνελθει.
ΓΙΑ ΕΛΑ... κάτι καλόπαιδα, συμπεριλαμβανομένου εμού (του ιδίου ), σε περιμένουν πως και πως. Τις μάθαμε τις... πομπές σου στα Κυκλαδονήσια τρελλό αγόρι... ζεσταίνουμε ήδη την πίσσα και μαδάμε τις κότες (για τα πούπουλα)
Ναι, το ξέρω, και εγώ έχω σωσήβιο...
εντάξει... φτάνει ... μας κολάσατε βραδιάτικα
να βρουμε τον jimmy απο το αλλο τοπικ... μπας και τον συνεφερουμε.... όσο για τον jim-eta...καρβουνα αναμοχλευει.... ετσι που είναι καμενος ο αλεξης αρα καμια επιδραση.... χαχαχαχαχαχα
Να δω τελικά πόσοι θα φέρουν το νέο φάρμακο για τις ημικρανίες, γιατί μαζεύονται σιγά-σιγά, πόσες φορές θα μας το δείξουν και ποιοί τολμηροί θα το εφαρμόσουν...
Λεω να περασω μια βολτιτσα .. θελω να γνωρισω και τον νεο.........jimmy Και για οσους εχουν ημικρανιες εχω το φαρμακο....[ Invalid YouTube link ]