0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αξίζει ένα (τουλάχιστον) 32άρι στη συλλογή κάθε μοντελιστή!!
Μαχαίρι στην καρδιά του ταπεινού 72άρη...
Συγχαρητηρια Κώστα μου άρεσε πολύ στη μυτη και στο πιλοτήριο.Επισης στα επιμερους τμηματα που κρεμοντε τα removes before flight.Τα καθίσματα δεν έβγαλες φωτο που τα σπάνε.Για παρατηρησειςτα είπαμε και από κοντά.Θελω και εγώ ενα 32αρι στη συλλογή μου.πραγματικά αξίζει.(εμενα θα ειναι yf-23 Zactomodels)
Πολύ δυνατό! Μαχαίρι στην καρδιά του ταπεινού 72άρη...
Μπράβο σου Κώστα, χορταστικότατο και τούμπανο!!! ʼξιζε η επιμονή σου και το μεράκι που έδωσες στο φαντόμι!
Μπράβο, Κτήνος είναι! Πολύ ωραίο, και αν και γενικά προσωπικά η Hill Gray II δεν με αρέσει, στο συγκεκριμένο είναι πολύ ωραία φορεμένη! Μα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν βάση για τα 72άρια σου!!
Πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα σε μία από τις πιο όμορφες παραλλαγές των F-4. Δοκίμασε να κάνεις καπνιές είτε με σκόνες είτε με αερογράφο πίσω από τις εξαγωγές του αεροσκάφους για να γίνει όλο το σύνολο πιο ρεαλιστικό
Κωστα δεν ετυχε,,,,ΠΕΤΥΧΕ .Χορταστικο και πανεμορφο το αποτελεσμα ,αξιζε την ταλαιπωρια και ολη την προχσοχη...Πολλα μπραβο.
Έλα Κώστα, ωραίος ο φαντομας....ιδίως οι καταρηψεις! Πολυ καλο weathering και λέρωμα γενικά Βγάλτο στον ήλιο (καλύτερα απόγευμα) να βγουν ωραίες φωτο.... Να σε καλα πάντα τέτοια....
Πολυ ωραιο!! Μ'αρεσε πολυ!
Μπράβο Κώστα... Και είναι και το πρώτο σου 32άρι;