Μιας και μου τη βάρεσε για τα καλά, να δούμε κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρω αν το έχει φτιάξει ήδη κανένας, πάντως η αναζήτηση δεν μου έφερε τίποτα σχετικό.
Δεν είναι ελικόπτερο, δεν είναι και αεροπλάνο... Είναι και τα δύο ! Είναι Tilt Rotor !
Το έβαλα όμως στα αεροπλάνα μιας και το 99% πετάει σαν αεροπλάνο.
Πρόκειται για το παλιό κιτ της δεκαετίας 90 της Italeri στην 1/72. Τα πλαίσια είναι 3, δύο (2) σε γκρι πλαστικό και 1 με τα διαφανή.

Δεν πρόσεξα να υπάρχει flush πουθενά. Η λεπτομέρεια είναι ανάγλυφη αλλά καλή και στην άτρακτο έχει και μπόλικα πριτσίνια.
Σκέφτομαι μήπως προσπαθήσω να την χαράξω στα φτερά αλλά δεν ξέρω αν θα πάρω τελικά το ρίσκο.
Οι χαλκομανίες είναι ολίγον ταλαιπωρημένες ελπίζω όμως να μη με αφήσουν στα μισά.
Η μόνη παραλλαγή που δίνει η Italeri είναι του αεροσκάφους επίδειξης των πεζοναυτών στο Παρίσι το 1995.
Το εσωτερικό δίνεται με αρκετή λεπτομέρεια και η ράμπα μπορεί να κολληθεί κατεβασμένη. Και έτσι θα γίνει. Ελάχιστες βελτιώσεις μπορούν να γίνουν στο εσωτερικό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο καθώς οι περισσότερες θα είναι στο ταβάνι και δεν θα φαίνονται και πολλά μόλις κλείσει η άτρακτος.
Αυτό που ίσως προσπαθήσω να κάνω είναι να κόψω και να κατεβάσω τα flaps. Ίδωμεν...
Με τις υγείες μου (μας)...