Αποστολέας Θέμα: DODGE M6 -DAK  (Αναγνώστηκε 9464 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: DODGE M6 -DAK
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:51:14 μμ »
Βασίλη, λυπάμαι που διαβαζεις ολες τις απαντήσεις έτοιμος για επίθεση ... υποθέτω μονο τα ουδέτερα και τα αρνητικά ... αυτο δεν ειναι τοσο χαλαρωτικό και μεσα στο πνεύμα του μοντελισμού... anw

Νικο δεν μου είπες κατι παραπάνω... μεταξύ μας... όπως και να μου το δείξεις, η ουσία του χαρακτηρισμού δεν αλλάζει.

αα... κάτι έλεγες για φωτιές και λάδια
Aρκαδιε Γιαννη με λενε και δεν ειμαι επιθετικος απλως δεν ανεχομαι τους μη ευγενικους
ανθρωπους  που το παιζουν αλανθαστοι ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:53:08 μμ »
Κατ' αρχάς καταγγέλω τον Κο Βασιλάκη Ιωάννη γιατί έπαιξε με το photoshop και μας μπέρδεψε, έχουμε μια ευαισθησία στα διοράματα με photoshop, παρακαλώ για την κατανοησή σας...  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

Εγώ θα χαιρόμουν αν ασχολιόταν στο μοντέλο μου με το φόντο, και για το μοντέλο δεν έλεγαν τίποτε... Κάτι καλό θα πρέπει να έχω κάνει...

Κε Βασιλάκη πολύ όμορφο το όχημα, κρίμα να χαλάει το τόπικ με συζητήσεις για φόντα και σκιές  ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:55:35 μμ »
Γιωργο αυτο λεω και εγω τοση ωρα αλλα...
Δεν θα συνεχισω τη συζητηση (οχι μην το εκλάβετε σαν αδυναμια μερικοι).
Αν γινοταν σε αλλου μελους το θεμα ολη αυτη η συζητηση καποιος απο εδω μεσα θα εβαζε μια παρατηρηση τυπου  ::ontopic::
εδω τιποτα
θελω μονο να ζητησω συγγνωμη απο τον Γιαννη που του γαμ....σα το θεμα   ::sorry::
και τελος

Νικο μονος ενας πηγε να γ@μησει το θεμα και ρε παιδια πεστε μου
ηταν ΑΠΟΥΣΑ   η γερμανικη αεροπορια απο την τυνησια
απαντηστε  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:06:08 μμ »
Κατ' αρχάς καταγγέλω τον Κο Βασιλάκη Ιωάννη γιατί έπαιξε με το photoshop και μας μπέρδεψε, έχουμε μια ευαισθησία στα διοράματα με photoshop, παρακαλώ για την κατανοησή σας...  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

Εγώ θα χαιρόμουν αν ασχολιόταν στο μοντέλο μου με το φόντο, και για το μοντέλο δεν έλεγαν τίποτε... Κάτι καλό θα πρέπει να έχω κάνει...

Κε Βασιλάκη πολύ όμορφο το όχημα, κρίμα να χαλάει το τόπικ με συζητήσεις για φόντα και σκιές  ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Spoiler (hover to show)
Νικο αυτη την ευαισθησια δεν την ηξερα,δεχομαι την καταγγελια, και κατανοω
 ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:09:06 μμ »
Είναι πολύ δύσκολο, για να μη πω αδύνατο, να δείξει σωστά ένα τρισδιάστατο αντικείμενο με δισδιάστατο φόντο.  Οι σκιάσεις που κάνει το φως είναι πάρα πολλές για να μπορέσουν να εξομοιωθούν.  Ο μόνος τρόπος είναι το αντικείμενο να είναι σε δική του βάση και το φόντο να εκτείνεται μετά από αυτή.  Με την επιλογή του σωστού φόντου και κατάλληλο φωτισμό δίνεται η ψευδαίσθηση ότι το αντικείμενο είναι πράγματι εκεί.
Η ίδια ψευδαίσθηση, αλλά αυτή τη φορά παίζοντας με το μέγεθος του αντικειμένου, δίνεται όταν φωτογραφίζεται από κατάλληλη γωνία και σε κοντινό πλάνο, με το φυσικό φόντο από πίσω.  Αυτό το 2ο είναι πιο εύκολο να πετύχει από το πρώτο.

Οπότε, απολαύστε το μοντέλο και μην πυροβολείτε τον φωτογράφο... :mrgreen:

Just my 2 drachmas...

Γιωργο φοραω αλεξισφαιρο ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:16:15 μμ »
Νομιζω οτι παρουσιαζω ενα μοντελο και οχι σκιες σε φωτοσοπ ,και απο οτι βλεπω βαφτιστηκες
και ειδικος ;εγω ζητησα ειδικους .φυσικα και μπορεις να πεις τη γνωμη σου
Δεν βαφτίστηκα ελέω Θεού, το απέδειξα πως μπορώ να είμαι, στος σκιές τουλάχιστον. Και μιας και ζήτησες ειδικούς, ναι οι σκιές είναι λάθος. Και όταν παρουσιάζεις ένα σύνολο το οποίο δένει με το μοντέλο πιστεύω πως κρίνεσαι στο σύνολο και όχι μόνο στο μοντέλο αλλιώς θα τα παρουσίαζες όπως εγώ πάνω στη (ρυπαρή) εφημερίδα που φωτογραφίζω τα μοντέλα μου. Αλλιώς ξεκαθάρισε τι θες να δεχθεί κριτική και τι όχι γιατί το ότι ασχολήθηκες να βάλεις σκιές εμένα μου λέει πως το σύνολο πήγαινε προς κριτική και όχι το μοντέλο μόνο του.

Αλλωστε υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για σεμινάρια φωτογράφισης μοντέλων, δεν είναι και τόσο ξεκομμένη η φωτογραφία από το δικός μας χόμπυ!

τι υπονοεις οτι αυτο που κανω δεν ειναι χομπυ, μοντελο φτιαχνω  το βαφω και το παρουσιαζω
κοιτα αυτο δεν ειναι το kursk ουτε khe sanh μου
Δεν είναι όταν σκέφτεσαι σε κάθε κριτική πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Τουλάχιστον έτσι όπως εγώ βλέπω το χόμπυ...

Αν γινοταν σε αλλου μελους το θεμα ολη αυτη η συζητηση καποιος απο εδω μεσα θα εβαζε μια παρατηρηση τυπου  ::ontopic::
εδω τιποτα
Αρχίσαμε τις γενικότητες; Πάλι; Μήπως θα ήθελες να μας πεις το άλλο μέλος και ποιος θα έβαζε φατσούλες on topic please; Γιατί από αερολογίες απλά δε με φτάνεις. Με τίποτα.

...και ρε παιδια πεστε μου
ηταν ΑΠΟΥΣΑ   η γερμανικη αεροπορια απο την τυνησια
απαντηστε  ::salut::
Οχι, δεν ήταν. Δεχόταν τεράστια πίεση και πολεμούσε υπεράριθμες εχθρικές δυνάμεις, αλλά απούσα δεν ήταν. Αλλά δεν ήταν αυτό η πέτρα του σκανδάλου νομίζω.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:24:50 μμ »
Νικο μονος ενας πηγε να γ@μησει το θέμα ....

Γιαννη, προσπαθώ τόση ωρα διαβάζοντας ξανα και ξανα τα ποστ στο τοπικ σου, και προσπαθώ να βρω ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να  γ@μησει το τοπικ σου.  ψάχνω να βρω ενα επιθετικό , ειρωνικό η έστω προσβλητικό ποστ, και  θεωρώ οτι εσυ δεν  θέλεις να γ@μησεις το δικο σου τοπικ οποτε τα ποστ σου τα προσπερνάω ... και αμα βγάλω και αυτά του Νικου ... δεν βγάζω άκρη.   :roll: :roll:

Ο Πέτρος ΔΕΝ ήταν αγενής, έκανε μία παρατήρηση και μάλιστα πρόσθεσε πως μπορεί να κάνει και λάθος. Οσο για την παρατήρηση για τη Luftwaffe, δε διακρίνω καμμία αγένεια, δεν τα ξέρουμε όλοι, όλα, ίσως έχει άλλη πληροφόρηση. Το να λες οτι σου γ@μησε το topic είναι άκρως αγενές και αντίθετο με τους κανόνες του forum, οπότε παρακαλώ να μην το συνεχίσεις γιατί οι κανόνες είναι για να εφαρνόζονται και η όποια ελαστικότητα δεν πρέπει ποτέ να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:26:43 μμ »
Δεν βαφτίστηκα ελέω Θεού, το απέδειξα πως μπορώ να είμαι, στος σκιές τουλάχιστον. Και μιας και ζήτησες ειδικούς, ναι οι σκιές είναι λάθος. Και όταν παρουσιάζεις ένα σύνολο το οποίο δένει με το μοντέλο πιστεύω πως κρίνεσαι στο σύνολο και όχι μόνο στο μοντέλο αλλιώς θα τα παρουσίαζες όπως εγώ πάνω στη (ρυπαρή) εφημερίδα που φωτογραφίζω τα μοντέλα μου. Αλλιώς ξεκαθάρισε τι θες να δεχθεί κριτική και τι όχι γιατί το ότι ασχολήθηκες να βάλεις σκιές εμένα μου λέει πως το σύνολο πήγαινε προς κριτική και όχι το μοντέλο μόνο του.

Αλλωστε υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για σεμινάρια φωτογράφισης μοντέλων, δεν είναι και τόσο ξεκομμένη η φωτογραφία από το δικός μας χόμπυ!
Δεν είναι όταν σκέφτεσαι σε κάθε κριτική πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Τουλάχιστον έτσι όπως εγώ βλέπω το χόμπυ...
Αρχίσαμε τις γενικότητες; Πάλι; Μήπως θα ήθελες να μας πεις το άλλο μέλος και ποιος θα έβαζε φατσούλες on topic please; Γιατί από αερολογίες απλά δε με φτάνεις. Με τίποτα.
Οχι, δεν ήταν. Δεχόταν τεράστια πίεση και πολεμούσε υπεράριθμες εχθρικές δυνάμεις, αλλά απούσα δεν ήταν. Αλλά δεν ήταν αυτό η πέτρα του σκανδάλου νομίζω.

Αφου ο ιδιος λεει οτι για την σκια-αναποδη , μπορει να κανει και λαθος ,αρα η αντιπαραθεση δεν ειναι αυτη
και δεν ειναι η ειναι η πετρα του σκανδαλου 

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:33:32 μμ »
Γιαννη, προσπαθώ τόση ωρα διαβάζοντας ξανα και ξανα τα ποστ στο τοπικ σου, και προσπαθώ να βρω ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να  γ@μησει το τοπικ σου.  ψάχνω να βρω ενα επιθετικό , ειρωνικό η έστω προσβλητικό ποστ, και  θεωρώ οτι εσυ δεν  θέλεις να γ@μησεις το δικο σου τοπικ οποτε τα ποστ σου τα προσπερνάω ... και αμα βγάλω και αυτά του Νικου ... δεν βγάζω άκρη.   :roll: :roll:

Ο Πέτρος ΔΕΝ ήταν αγενής, έκανε μία παρατήρηση και μάλιστα πρόσθεσε πως μπορεί να κάνει και λάθος. Οσο για την παρατήρηση για τη Luftwaffe, δε διακρίνω καμμία αγένεια, δεν τα ξέρουμε όλοι, όλα, ίσως έχει άλλη πληροφόρηση. Το να λες οτι σου γ@μησε το topic είναι άκρως αγενές και αντίθετο με τους κανόνες του forum, οπότε παρακαλώ να μην το συνεχίσεις γιατί οι κανόνες είναι για να εφαρνόζονται και η όποια ελαστικότητα δεν πρέπει ποτέ να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
οκ απο εμενα κλεινει το θεμα,  οποιος καταλαβε καταλαβε

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 01:02:32 πμ »
 ::arrowred:: Προς όλους!

Παιδιά, σιγά-σιγά δροσίζει...οπότε το αίμα θα αρχίσει να κατεβαίνει στα άκρα και θα ηρεμήσουμε όλοι  ::salut:: 

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 08:11:26 πμ »
Κατ΄αρχήν για το μοντέλο είπα τη γνώμη μου σχετικά με την καρότσα και τη σβάστικα

Για τη σκιά στην πρώτη φωτο ήμουν βέβαιος ότι ήταν ανάποδη -λάθος εφαρμογή φωτοσόπ
και ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη είμαι αγενής, άφησα το .... περιθώριο του λάθους
Το πιο τίμιο ήταν να παραδεχθεί κανείς το λάθος του,αλλά...........

Τσάπανος Γεώργιος στις Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:38:16 μμ

Στο ... διόραμα η σκιά του όλα τα λεφτά  :D, Γιάννη πέρα από την πλάκα βγήκε πολύ πολύ όμορφο! ::salut::

Βασιλακης Ιωαννης
Γιωργο σε αυτη τη σκια εβαλα ολη μου τη τεχνη :)

Και αν βέβαια ήθελε κάποιος να παρουσιάσει μόνο το μοντέλο, δεν θα έμπαινε στον κόπο με τα landscape φόντα και το φωτοσοπ, που αν βγουν σωστά είναι εντυπωσιακά

Υ.Γ.  για το MARDER το στήσιμο και η φωτογράφηση είναι πρόχειρη, το φόντο είναι μπλε χαρτόνι κι όχι landscape φωτοσοπ, οι σκιές είναι αυτές του φωτός και της φωτογραφικής μηχανής, έχει δημοσιευτεί για ιδέες και γνώμες τρίτων και το πυροβόλο δεν είναι κολλημένο και είναι ανάποδα γιατί δεν καθόταν πρόχειρα αλλιώς

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 10:23:11 πμ »
Τελικα το θεμα μας ποιο ειναι;;Οι σκιες η το  μοντελο; :roll:Διαβαζω τοση ωρα και δεν εχω καταλαβει!Εμενα παντως το οχημα μου αρεσει πολυ!Απο σκιες δεν ξερω,αυτο που ξερω εινα οτι το θεμα εγινε θεατρο σκιων! :wink: ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 10:26:59 πμ »
::arrowred:: Προς όλους!

Παιδιά, σιγά-σιγά δροσίζει...οπότε το αίμα θα αρχίσει να κατεβαίνει στα άκρα και θα ηρεμήσουμε όλοι  ::salut:: 

Φιλιππα θα το ξαναπω πολυ λογος για το τιποτα  ::salut::

Κατ΄αρχήν για το μοντέλο είπα τη γνώμη μου σχετικά με την καρότσα και τη σβάστικα

Για τη σκιά στην πρώτη φωτο ήμουν βέβαιος ότι ήταν ανάποδη -λάθος εφαρμογή φωτοσόπ
και ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη είμαι αγενής, άφησα το .... περιθώριο του λάθους
Το πιο τίμιο ήταν να παραδεχθεί κανείς το λάθος του,αλλά...........

Στο ... διόραμα η σκιά του όλα τα λεφτά  :D, Γιάννη πέρα από την πλάκα βγήκε πολύ πολύ όμορφο! ::salut::

Βασιλακης Ιωαννης

Και αν βέβαια ήθελε κάποιος να παρουσιάσει μόνο το μοντέλο, δεν θα έμπαινε στον κόπο με τα landscape φόντα και το φωτοσοπ, που αν βγουν σωστά είναι εντυπωσιακά

Υ.Γ.  για το MARDER το στήσιμο και η φωτογράφηση είναι πρόχειρη, το φόντο είναι μπλε χαρτόνι κι όχι landscape φωτοσοπ, οι σκιές είναι αυτές του φωτός και της φωτογραφικής μηχανής, έχει δημοσιευτεί για ιδέες και γνώμες τρίτων και το πυροβόλο δεν είναι κολλημένο και είναι ανάποδα γιατί δεν καθόταν πρόχειρα αλλιώς

Η σκια σιγουρα δεν ειναι αναποδα ισως η κληση της ειναι λιγο πιο κατω απο οτι επρεπε
τα λαφη μου τα παραδεχομαι αλλα το αλλα........ δεν καταλαβα και τι υπονοεις
και οι 3 τοποθετησεις σου που εκανες ηταν για λαθη ,μονο τα ΛΑΘΗ  βλεπεις
ανεφερε μου,ποιες ειναι οι πηγες σου,οτι η γερμανικη αεροπορια στη τυνησια ηταν απουσα.

Υ.Γ.εγω οπως το βλεπω απο  πανω   δεν βλεπω  λογο γιατι το κανονι δεν καθοταν κανονικα
και ειναι απο7.5 cm pak 40 απο οτι ξερω αυτο το marder φορουσε το 7,62m pak 36

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 10:27:56 πμ »
Τελικα το θεμα μας ποιο ειναι;;Οι σκιες η το  μοντελο; :roll:Διαβαζω τοση ωρα και δεν εχω καταλαβει!Εμενα παντως το οχημα μου αρεσει πολυ!Απο σκιες δεν ξερω,αυτο που ξερω εινα οτι το θεμα εγινε θεατρο σκιων! :wink: ::salut:: ::salut::

Συμφωνω ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 12:02:25 μμ »

Βασιλακης Ιωαννης

Μου φαίνεται ότι έτσι όπως πάμε θα χάσουμε και το χιούμορ μας, αλίμονο αν μια συζήτηση με αποσιωπητικά, φατσούλες με χαμόγελα και αναφορά σε πλάκα, μπορεί να εκληφθεί σαν κριτική του ...διοράματος, πάντως με την σκιά στις φωτογραφίες τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, στις παρακάτω, όλα μεταξύ τους είναι παράλληλα, οι σκιές τους ...άστα να πάνε.
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 12:44:47 μμ »
...πάντως με την σκιά στις φωτογραφίες τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, στις παρακάτω, όλα μεταξύ τους είναι παράλληλα, οι σκιές τους ...άστα να πάνε.
Πρέπει να λάβεις υπ' όψη σου και την οπτική παραμόρφωση που εισάγει ο, πιθανότατα ευρυγώνιος, φακός.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 02:12:24 μμ »
Μου φαίνεται ότι έτσι όπως πάμε θα χάσουμε και το χιούμορ μας, αλίμονο αν μια συζήτηση με αποσιωπητικά, φατσούλες με χαμόγελα και αναφορά σε πλάκα, μπορεί να εκληφθεί σαν κριτική του ...διοράματος, πάντως με την σκιά στις φωτογραφίες τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, στις παρακάτω, όλα μεταξύ τους είναι παράλληλα, οι σκιές τους ...άστα να πάνε.
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Γιωργο αρκετα κατατοπιστικες οι φωτο σου με τις σκιες, που απο οτι φαινεται στις φωτοσκιασεις
δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα οπως υποστηριζουν οι βαπτισμενοι ειδικοι,οι σκιες εντελει
ειναι πολυ ζορικες
Ας παμε στο μοντελο γιατι αυτο ειναι το κυριο θεμα το οποιο σκιαστηκε στη πορεια
εβαλα και τους υαλοκαθαριστηρες λοιπον οι οποιοι εγιναν απο κομματι πλαστικου
βαφτηκαν  κολληθηκαν και παλαιωθηκε-ψιλοσκονιστηκε το παρμπριτζ
Τελος λοιπον και  ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 02:23:41 μμ »
Μπράβο Γιάννη, πολύ όμορφο... μαχιμότατο... και βέβαια... ερημικότατο :!: :wink: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 02:27:56 μμ »
Πολυ ομορφο αλλα τα γδαρσιματα δεν επρεπε να εχουν γινει με olive drab που ηταν και το χρωμα του οχηματος οταν υπηρετουσε με τους Αμερικανους; :roll:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 02:47:07 μμ »
OD δεν είναι το υπόστρωμα :?: :roll:

ΜΦΧ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 03:03:49 μμ »
Μπράβο Γιάννη, πολύ όμορφο... μαχιμότατο... και βέβαια... ερημικότατο :!: :wink: :mrgreen:

ΜΦΧ

Μανο και στα γερμανικα χρωματα ::salut::

Πολυ ομορφο αλλα τα γδαρσιματα δεν επρεπε να εχουν γινει με olive drab που ηταν και το χρωμα του οχηματος οταν υπηρετουσε με τους Αμερικανους; :roll:

Κωστα olive drab ειναι τα γδαρσιματα ,αλλα οι σκονες το αλλοιωσαν ::salut::

OD δεν είναι το υπόστρωμα :?: :roll:

ΜΦΧ

ΟD ειναι Μανο  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 04:52:34 μμ »
Μια χαρα τοτε.Κανε ενα παραπανω κοπο και φτιαξε μια βασουλα.Θα αναδειχθει παρα πολυ,πιστευω  :wink:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 06:01:00 μμ »
Μια χαρα τοτε.Κανε ενα παραπανω κοπο και φτιαξε μια βασουλα.Θα αναδειχθει παρα πολυ,πιστευω  :wink:
Κωστα  θα γινει και αυτο που ζητας καποια στιγμη ,οχημα -φιγουρα υπαρχουν
επισης εδαφος original απο την τυνησια ,ψαχνω καποια φωτο-σκηνη  που να με συγκινησει
για να ξεκινησω ,ριξε καμια ιδεα  και εσυ

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 06:09:49 μμ »
Πολύ καλά τα σκονίσματα.
επισης εδαφος original απο την τυνησια
Πολύ όμορφο χρώμα η άμμος. Η δική μου άμμος είναι εγχώρια και πολύ γκρίζα. Ζηλεύω...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 06:13:30 μμ »
Aπλα αλλαζεις το kubel με το DODGE  :wink:

Tags: