Αποστολέας Θέμα: DODGE M6 -DAK  (Αναγνώστηκε 9474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: DODGE M6 -DAK
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:19:33 πμ »
10 μέρες κράτηση γιατί δεν φοράει πουκάμισο!...

Πολύ ωραίο το τζιπάκι.  Τα εμβλήματα των Africa Corps είναι έτοιμα ή φτιαγμένα;

Γιωργο και αλλες 10 και απο εμενα ,τα εμβληματα ειναι decals απο μια καρτελα
της Dragon [ Panzer IV Ausf E]  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2012, 08:18:45 μμ »
Συνεχεια λοιπον στο dodge με ενα διακριτικο σκονισμα και αλλαγη του παρμπριζ με διαφανεια
γιατι το δικο του ηταν φρικη ,λειπουν επισης 2 υαλοκαθαριστηρες [σκονισμα του παρμπριζ σε καποια σημεια]
και εχει τελειωσει κατα 99/%

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 04:06:35 μμ »
Πολυ ωραιο βγηκε Γιαννη, σιγουρα ξεχωριζει αναμεσα στα πρασινα Dodge
που εχουμε συνηθισει! :wink:
 ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 05:40:49 μμ »
Πολυ ωραιο βγηκε Γιαννη, σιγουρα ξεχωριζει αναμεσα στα πρασινα Dodge
που εχουμε συνηθισει! :wink:
 ::salut:: ::salut::

Δανη ειναι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα :mrgreen:
χαιρομαι που σου αρεσε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 11:38:16 μμ »
(Image removed from quote.)

Στο ... διόραμα η σκιά του όλα τα λεφτά  :D, Γιάννη πέρα από την πλάκα βγήκε πολύ πολύ όμορφο! ::salut::
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 06:42:38 μμ »
Στο ... διόραμα η σκιά του όλα τα λεφτά  :D, Γιάννη πέρα από την πλάκα βγήκε πολύ πολύ όμορφο! ::salut::

Γιωργο σε αυτη τη σκια εβαλα ολη μου τη τεχνη :)

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 09:15:08 μμ »
Γιωργο σε αυτη τη σκια εβαλα ολη μου τη τεχνη :)

ἐχω την εντυπωση ότι είναι "ανἀποδη"  η σκιά
καλή ιδέα, αλλά η εκτέλεση της  :( :( :( :( :( :(

μπορεί να κάνω και λάθος

Υ.Γ. στην Τυνησία που η γερμανική αεροπορία ήταν απούσα, το να έχεις σβάστικα στη ρόδα εἰναι σαν να προκαλείς τα συμμαχικά αεροπλάνα

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 09:33:44 μμ »
Ωραια η καναδεζα,το σκηνικο, αλλα σαν να καθεται στον αερα,με συγχωρεις ελπιζω.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 11:39:50 μμ »
Πολυ ωραιο βγηκε Γιαννη.Μπραβο ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 11:02:44 πμ »
συγγνωμη γιατι δε καταλαβα
προκειται για διοραμα ή για φοντο για φωτογραφηση;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 05:43:19 μμ »
ἐχω την εντυπωση ότι είναι "ανἀποδη"  η σκιά
καλή ιδέα, αλλά η εκτέλεση της  :( :( :( :( :( :(

μπορεί να κάνω και λάθος

Υ.Γ. στην Τυνησία που η γερμανική αεροπορία ήταν απούσα, το να έχεις σβάστικα στη ρόδα εἰναι σαν να προκαλείς τα συμμαχικά αεροπλάνα

Oποιος δεν εχει να πει κατι για τη δουλεια στο  μοντελο ψαχνει και βρισκει το
λαθος στη σκια του φοντου,τωρα  αν υπαρχει καποιος  κριτης στις σκιες
των φοντων, καταξιωμενος, ας πει και αυτος τη γνωμη του ,μονο καταξιωμενοι και
ειδικοι παρακαλω γιατι και εγω και ο τ.θειος μπορει να κανουμε λαθος
Ειναι βλεπεται παρα πολυ σημαντικο ενα μοντελο να εχει σωστη σκια στο φοντο
ενω αν εχει λαθος κανονι και αναποδα το κλειστρο  :mrgreen:
νομιζω οτι αλλο λαθος στο συγκεκριμενο ειναι οτι οι σκιες του δενδρου δεν ειναι
σωστες και αλλο ενα καραμπινατο λαθος ειναι οτι δεν υπαρχει σκια απο το κανονι στο φοντο
για τα υπολοιπα στο διοραμα δεν συνεχιζω

Υ.Γ στην τυνησια η γερμανικη αεροπορια δεν ηταν και τοσο απουσα οπως νομιζεις υπηρχε και στην Τυνησια
αλλα και λιγο πιο πανω σικελια -ιταλια

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 05:46:44 μμ »
Ωραια η καναδεζα,το σκηνικο, αλλα σαν να καθεται στον αερα,με συγχωρεις ελπιζω.

Βασιλη συγχωρεμενος ,κοιτα πειραματισμος ηταν με το φοντο ,δεν με
ενδιεφερε και τοσο πολυ πως θα εδειχνε .απλως να βλεπετε

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 05:48:59 μμ »
συγγνωμη γιατι δε καταλαβα
προκειται για διοραμα ή για φοντο για φωτογραφηση;

Νικο φοντο ειναι ,και ενα ακομα για σενα[στη σκια μπορει να κανω λαθος]

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 05:50:34 μμ »
Πολυ ωραιο βγηκε Γιαννη.Μπραβο ::salut:: ::salut::

Γιωργο  νασαι καλα ,σε ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 07:16:47 μμ »
Oποιος δεν εχει να πει κατι για τη δουλεια στο  μοντελο ψαχνει και βρισκει το
λαθος στη σκια του φοντου,τωρα  αν υπαρχει καποιος  κριτης στις σκιες
των φοντων, καταξιωμενος, ας πει και αυτος τη γνωμη του, μονο καταξιωμενοι και
ειδικοι παρακαλω γιατι και εγω και ο τ.θειος μπορει να κανουμε λαθος
Ειναι βλεπεται παρα πολυ σημαντικο ενα μοντελο να εχει σωστη σκια στο φοντο
ενω αν εχει λαθος κανονι και αναποδα το κλειστρο  :mrgreen:

Ότι το μοντέλο είναι εξαιρετικό, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Και σαν ιδέα και σαν εκτέλεση. Τα συγχαρητήριά μου τα έχω ήδη αποδώσει. Πολύ καλές είναι και οι φωτογραφίες που έχεις τραβήξει.

Όσον αφορά τη σημασία της σκιάς στο φωτομοντάζ, θα διαφωνήσω κάθετα. Αν ο φωτισμός στη φωτογραφία του φόντου και στη φωτογραφία του μοντέλου δεν είναι έστω παρόμοιος, τότε η σύνθεση φαίνεται πολύ ψεύτικη και αδικείται το μοντέλο. Μάλιστα συνήθως δεν το συνειδητοποιούμε αλλά απλώς "κάτι δεν μας πάει καλά" στην εικόνα που βλέπουμε. Στη φωτογραφία που έβαλες με τα αραβικά κτίρια, η διαφορά στην κατεύθυνση του φωτός είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα να δείχνει το φωτομοντάζ πολύ ψεύτικο.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 08:44:29 μμ »
Γιαννη η ερωτηση απευθυνονταν  στους καλοθελητες που εκριναν το φοντο.Εγω ξερω οτι ειναι φοντο.

για μια στιγμη νομιζα οτι μπηκα σε λαθος φορουμ.Νομιζα οτι μπηκα σε φορουμ φωτογραφων

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 09:06:44 μμ »
αυτο που παραδέχομαι εδώ μέσα ειναι οτι όλοι είμαστε σε ετοιμότητα πολέμου δεν σηκώνει κανένας μύγα στο σπαθί του...

μου λένε ενα άσχημο σχόλιο...
παω και ξεψαχνίζω όλο του φόρουμ για να του βρω μια φώτο απο τα μοντέλα του να του την τρίψω στα μούτρα για να μάθει άλλη φορά να προσέχει τι λέει .

Γιαννη η ερωτηση απευθυνονταν  στους καλοθελητες που εκριναν το φοντο.

Εδω : http://www.slang.gr/lemma/show/kalothelitis_3306  λεει οτι "καλοθελητές" λεμε τους ρουφιάνους ... ξέρεις κατι παραπάνω για το θέμα??

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 09:30:44 μμ »
αυτο που παραδέχομαι εδώ μέσα ειναι οτι όλοι είμαστε σε ετοιμότητα πολέμου δεν σηκώνει κανένας μύγα στο σπαθί του...

παω και ξεψαχνίζω όλο του φόρουμ για να του βρω μια φώτο απο τα μοντέλα του να του την τρίψω στα μούτρα για να μάθει άλλη φορά να προσέχει τι λέει .

Εδω : http://www.slang.gr/lemma/show/kalothelitis_3306  λεει οτι "καλοθελητές" λεμε τους ρουφιάνους ... ξέρεις κατι παραπάνω για το θέμα??

::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::
δε νομιζω να ειπα κανενα ρουφιανο.τωρα αν αυτο καταλαβες εσυ δικο σου το προβλημα
και δε νομιζω να ειναι κανενας σε ετοιμοτητα πολεμου (τουλαχιστον οχι εγω).Αν εσυ παλι Αρκαδιε θες να ριξεις λαδι στη φωτια επισης δικο σου προβλημα.Δυστυχως δε θα ακολουθησω.

Ο Γιαννης εκανε ενα μοντελο και αντι καποιοι να  σχολιασουν -εστω και αρνητικα το μοντελο του(ξαναλεω -το μοντελο του)- αρκεστηκαν στο να σχολιασουν το φοντο της φωτογραφιας.
Στο ποσταρισμα ο Γιαννης ζητησε τη γνωμη μας για το μοντελο και οχι για το φοντο της φωτογραφιας.

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82&dq=

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 09:42:07 μμ »
Ότι το μοντέλο είναι εξαιρετικό, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Και σαν ιδέα και σαν εκτέλεση. Τα συγχαρητήριά μου τα έχω ήδη αποδώσει. Πολύ καλές είναι και οι φωτογραφίες που έχεις τραβήξει.

Όσον αφορά τη σημασία της σκιάς στο φωτομοντάζ, θα διαφωνήσω κάθετα. Αν ο φωτισμός στη φωτογραφία του φόντου και στη φωτογραφία του μοντέλου δεν είναι έστω παρόμοιος, τότε η σύνθεση φαίνεται πολύ ψεύτικη και αδικείται το μοντέλο. Μάλιστα συνήθως δεν το συνειδητοποιούμε αλλά απλώς "κάτι δεν μας πάει καλά" στην εικόνα που βλέπουμε. Στη φωτογραφία που έβαλες με τα αραβικά κτίρια, η διαφορά στην κατεύθυνση του φωτός είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα να δείχνει το φωτομοντάζ πολύ ψεύτικο.

Kωστα βλεπουμε το δεντρο και εχουμε χασει το δασος ,πολυ λογος για το τιποτα
και να σου πω και κατι
εγω επαγγελματιας στο φωτοσοπ δεν ειμαι ,μοντελα φτιαχνω  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 09:58:26 μμ »

Αρκαδιε η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση ,πιστευω να συμφωνεις ,και το να βλεπεις μια
 δουλεια ,αυτου που σου κανει ενα ασχημο σχολιο για μια σκια σε φοντο
δεν χαλασε και ο κοσμος, μια αντιπαραθεση γινεται και τιποτα περισσοτερο
προσωπικα δεν χαλιεμαι οτι και να πει για το μοντελο δεν ειμαι τελειος το χομπι μου
κανω και ευτυχως ακομα φτιαχνω μοντελα ,και τα τελειωνω ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:09:57 μμ »
Αααα, όμορφα! Λοιπόν να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, βλέποντας τις φωτογραφίες το ΠΡΩΤΟ που θα σχολίαζα θα ήταν η αναντιστοιχία στις σκιές. Μη με ρωτήσετε γιατί, είναι ο τρόπος που βλέπω και κρίνω τα διοράματα ή τις σύνθετες φωτογραφίες μοντέλων με κάποιο φόντο. Και αυτό θα με έκανε καλοθελητή; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ! Επειδή δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω το όχημα (από οχήματα-άρματα είμαι τούβλο) και επειδή θα έκανα κάποιες παρατηρήσεις πάνω σε κάτι ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟ όσο οι σκιές θα γινόμουν καλοθελητής; Και μην αρχίσουμε τις εξυπνάδες, καλοθελητής είναι ένας ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ χαρακτηρισμός όπως και να το αποδόσεις, όπου και να το ψάξεις.

Πάμε τώρα στους ειδικούς επί των σκιών. Πρέπει να είμαι ειδικός για να πω τη γνώμη μου για κάτι τόσο απλό και καθημερινό όσο η σκιά που αφήνουν τα μη διαφανή αντικείμενα την ημέρα; Ε λοιπόν, ναι, είμαι ειδικός, και ξέρω πως οι ακτίνες φωτός του ήλιου όταν φτάνουν στη γη μπορούν να θεωρηθούν παράλληλες σε μικρές αποστάσεις όπως αυτές που φαίνονται στις επίμαχες φωτογραφίες. Ετσι λοιπόν, σε κανονικές συνθήκες βαρύτητας, οι σκιές που αφήνουν οι παράλληλες ακτίνες φωτός πρέπει να είναι όλες προς την ίδια φορά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εντάξει; Είμαι αρκετά ειδικός;

Αφού λοιπόν την έχω την «άδεια» να πω τη γνώμη μου, ως ειδικός, γιατί παρακαλώ καλοθελητής; Τέλος πάντων... αλλά μην κατηγορείτε τον Αρκάδιο πως ρίχνει λάδι στη φωτιά, δεν την άναψε τη φωτιά ο Αρκάδιος.

Αρκαδιε η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση...
Εντάξει, αυτό τώρα το λες χόμπυ. Μάλιστα. Οσο για την επίθεση κάτι παλληκάρια στο Kursk και πολύ πιο μετά στο Khe Sanh απέδειξαν πως ισχύει και το αντίθετο.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:10:39 μμ »
Βασίλη, λυπάμαι που διαβαζεις ολες τις απαντήσεις έτοιμος για επίθεση ... υποθέτω μονο τα ουδέτερα και τα αρνητικά ... αυτο δεν ειναι τοσο χαλαρωτικό και μεσα στο πνεύμα του μοντελισμού... anw

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82&dq=

Νικο δεν μου είπες κατι παραπάνω... μεταξύ μας... όπως και να μου το δείξεις, η ουσία του χαρακτηρισμού δεν αλλάζει.

αα... κάτι έλεγες για φωτιές και λάδια

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:32:37 μμ »
Είναι πολύ δύσκολο, για να μη πω αδύνατο, να δείξει σωστά ένα τρισδιάστατο αντικείμενο με δισδιάστατο φόντο.  Οι σκιάσεις που κάνει το φως είναι πάρα πολλές για να μπορέσουν να εξομοιωθούν.  Ο μόνος τρόπος είναι το αντικείμενο να είναι σε δική του βάση και το φόντο να εκτείνεται μετά από αυτή.  Με την επιλογή του σωστού φόντου και κατάλληλο φωτισμό δίνεται η ψευδαίσθηση ότι το αντικείμενο είναι πράγματι εκεί.
Η ίδια ψευδαίσθηση, αλλά αυτή τη φορά παίζοντας με το μέγεθος του αντικειμένου, δίνεται όταν φωτογραφίζεται από κατάλληλη γωνία και σε κοντινό πλάνο, με το φυσικό φόντο από πίσω.  Αυτό το 2ο είναι πιο εύκολο να πετύχει από το πρώτο.

Οπότε, απολαύστε το μοντέλο και μην πυροβολείτε τον φωτογράφο... :mrgreen:

Just my 2 drachmas...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:37:54 μμ »
Παράθεση
Οπότε, απολαύστε το μοντέλο και μην πυροβολείτε τον φωτογράφο...

Γιωργο αυτο λεω και εγω τοση ωρα αλλα...
Δεν θα συνεχισω τη συζητηση (οχι μην το εκλάβετε σαν αδυναμια μερικοι).
Αν γινοταν σε αλλου μελους το θεμα ολη αυτη η συζητηση καποιος απο εδω μεσα θα εβαζε μια παρατηρηση τυπου  ::ontopic::
εδω τιποτα
θελω μονο να ζητησω συγγνωμη απο τον Γιαννη που του γαμ....σα το θεμα   ::sorry::
και τελος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 10:48:37 μμ »
Αααα, όμορφα! Λοιπόν να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, βλέποντας τις φωτογραφίες το ΠΡΩΤΟ που θα σχολίαζα θα ήταν η αναντιστοιχία στις σκιές. Μη με ρωτήσετε γιατί, είναι ο τρόπος που βλέπω και κρίνω τα διοράματα ή τις σύνθετες φωτογραφίες μοντέλων με κάποιο φόντο. Και αυτό θα με έκανε καλοθελητή; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ! Επειδή δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω το όχημα (από οχήματα-άρματα είμαι τούβλο) και επειδή θα έκανα κάποιες παρατηρήσεις πάνω σε κάτι ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟ όσο οι σκιές θα γινόμουν καλοθελητής; Και μην αρχίσουμε τις εξυπνάδες, καλοθελητής είναι ένας ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ χαρακτηρισμός όπως και να το αποδόσεις, όπου και να το ψάξεις.

Πάμε τώρα στους ειδικούς επί των σκιών. Πρέπει να είμαι ειδικός για να πω τη γνώμη μου για κάτι τόσο απλό και καθημερινό όσο η σκιά που αφήνουν τα μη διαφανή αντικείμενα την ημέρα; Ε λοιπόν, ναι, είμαι ειδικός, και ξέρω πως οι ακτίνες φωτός του ήλιου όταν φτάνουν στη γη μπορούν να θεωρηθούν παράλληλες σε μικρές αποστάσεις όπως αυτές που φαίνονται στις επίμαχες φωτογραφίες. Ετσι λοιπόν, σε κανονικές συνθήκες βαρύτητας, οι σκιές που αφήνουν οι παράλληλες ακτίνες φωτός πρέπει να είναι όλες προς την ίδια φορά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εντάξει; Είμαι αρκετά ειδικός;

Αφού λοιπόν την έχω την «άδεια» να πω τη γνώμη μου, ως ειδικός, γιατί παρακαλώ καλοθελητής; Τέλος πάντων... αλλά μην κατηγορείτε τον Αρκάδιο πως ρίχνει λάδι στη φωτιά, δεν την άναψε τη φωτιά ο Αρκάδιος.
Εντάξει, αυτό τώρα το λες χόμπυ. Μάλιστα. Οσο για την επίθεση κάτι παλληκάρια στο Kursk και πολύ πιο μετά στο Khe Sanh απέδειξαν πως ισχύει και το αντίθετο.

Νομιζω οτι παρουσιαζω ενα μοντελο και οχι σκιες σε φωτοσοπ ,και απο οτι βλεπω βαφτιστηκες
και ειδικος ;εγω ζητησα ειδικους .φυσικα και μπορεις να πεις τη γνωμη σου

τι υπονοεις οτι αυτο που κανω δεν ειναι χομπυ, μοντελο φτιαχνω  το βαφω και το παρουσιαζω
κοιτα αυτο δεν ειναι το kursk ουτε khe sanh μου

Tags: