0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα δικά μου μάτια είναι άψογο. Ή μάλλον ΑΨΟΓΟ!!!Το εθνόσημα μου δείχνει πολύ καθαρό αλλά μάλλον η φωτομέτρηση της μηχανής πάνω από τα μουντά πράσινα το έκαψε. Το ίδιο σίγουρα έγινε με τον αριθμό μπροστά, σε μία φωτογραφία δείχνει πεντακάθαρος ενώ σε άλλη οπτική γωνία με μεγαλύτερη ταχύτητα λήψης δειχνει όπως είναι, όμορφα βρώμικος και δεμένος με το σύνολο.Μόνο παράπονο (γεροντοπαραξενιά το λένε αλλά κρύβουμε χρόνια ) είναι η σκουριά που έχει τρέξει που δείχνει να μην έχει λερώσει το εθνόσημο. Εκτός αν πάλι η φωτογραφία με ξεγελάει.Τώρα, για να πω την κακία μου, προφταίνεις άλλα 2-3 μέχρι την έκθεση, έτσι;
Τελικά η νέα σου φωτογραφική μηχανή είναι πάρα πολύ καλή... Πάτερ τη μοντελιστική σου ευλογία
Με την τελευταία του μορφή έγινε πανέμορφο. Μπράβο Γιώργο. Μόνο ο κορμός πίσω μου φάνηκε κάπως γυαλιστερός και καθαρός.
Με εσενα πλεον καθετι περισσευει.Δυσκολα σου βρισκουμε κατι να παρατηρησουμε.Η αληθεια ειναι ομως οτι θα προτιμουσα το εξωτρικο μερος του κορμου πιο σκουρο
To ευλογισες και αυτο!!! Βουρ για το επομενο!
Πάτερ ,ευλόγησων !!!Υπέροχο φίλε ,άλλο ένα τουλάχιστον,προλαβαίνεις !!!
Παπα-Γιώργη τα σέβη μου!
Την ευλογία σου πάτερ, μπάς και μπορέσουμε να φτιάξομε και εμείς κανα μοντέλο!!!!!Απίθανο το έκανες το αρματάκι.... απλά respect!!!!
Βρε σατανά... ουπς... συγνώμη πανάγιε πατέρα, πάλι το έκανες το θαύμα σου... ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑΙ... ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΟΧΙ ΜΦΧ
Θα είμαι τηλεγραφικά σύντομος: Έσκισες!
Πανεμορφο μοτελο με ρεαλιστηκο αποτελεσμα.Μπραβοοοοο Τασος
Μετά από τόσα μπράβο που εισέπραξες...μάλλον θα σε ψάξει η εφορία... Δε μας χε...ζεις ρε Νταλάρα Respect !
Γιώργο τα συγχαρητήρια και από μένα, το έκανες χωρίς υπερβολικές φθορές και σκόνες, όπως είναι ένα συνηθισμένο άρμα μη μάχιμο, δηλαδή σε καιρό ειρήνης, εξαιρετικό!!!
Πάτερ καλές διακοπές και ξεκούραση, φόρτισε τις μπαταρίες και επέστρεψε με όρεξη... Όσο για το Τ-55, Σιγκαπούρη ή Hοng Kong;