ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room
Tamiya - VehiCross-Fire
Mastoras:
Spoiler (hover to show)
--- Παράθεση από: c.nemo στις Αυγούστου 08, 2012, 09:11:44 μμ ---Καταπληκτική έμπνευση και εκτέλεση,θα μου άρεσε λίγο περισσότερο γυμνό μέταλο στη λεπίδα,το συνολικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό,τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Ωραίο θέμα και για γκρουπ μπιλτ με οτι βρούμε στο spare box......και με αφετηρία την πιό τρελή φαντασία μας!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Οργάνωσέ το,όπου θες,είμαι μέσα με τα μπούνια! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Kostis Pap:
Ωραία κατασκευή, συγχαρητήρια. Η κλίμακα είναι 1/24;
Nuclear:
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχολιά σας.
Ναι 1:24 είναι η κλίμακα.
--- Παράθεση από: Kostis Pap στις Αυγούστου 08, 2012, 11:23:48 μμ ---Ωραία κατασκευή, συγχαρητήρια. Η κλίμακα είναι 1/24;
--- Τέλος παράθεσης ---
c.nemo:
--- Παράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 08, 2012, 10:46:34 μμ ---Spoiler (hover to show)Οργάνωσέ το,όπου θες,είμαι μέσα με τα μπούνια! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
--- Τέλος παράθεσης ---
Kώστα φίλε μου ,το ξέρω οτι γουστάρεις κάτι τέτοια,και εκτός από τις εκπληκτικές σου μοντελιστικές ικανότητες ,διαθέτεις και φαντασία που καλπάζει.Εγώ για την ώρα έχω μικρό spare box ,κάτι ψιλικοκό από πλοία περισευματα.......ας τελειώσουν τα γκρουπ που έχουν αρχίσει ήδη και βλέπουμε!
Φίλε Nuclear sorry για το σπαμ.
dive:
Κώστα (nuclear) πραγματικά παρα πολυ όμορφο το αποτέλεσμα και φυσικά εξαιρετική ιδεα.
μπραβο... :wink:
Spoiler (hover to show)και εγω θα συμετείχα σε αναλογο γρουπ build αλλα μου λειπει η νταλικα χαχαχαχαχαχ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση