ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

Tamiya - VehiCross-Fire

(1/3) > >>

Nuclear:
2150 Μ.Χ. Στη γη έχει επέλθει η απόλυτη καταστροφή. Μόνο οι μεταλλαγμένοι  από τη ραδιενέργια κατοικούν πάνω από τη γη πλέον. Οι τελευταίοι άνθρωποι που έχουν επιβιώσει ζουν μέσα στις σήρραγγες των μετρό. Για να βγουν στην επιφάνεια και να πολεμίσουν τους μεταλλαγμένους κατασκευάζουν υπερ-όπλα με ότι υπάρχει διαθέσημο. Ένα από αυτά είναι και το VehiCross-Fire. Γνωστό κάποτε ως Isuzu VehiCross.

Απολαύστε...

gkontog:
Μετρό 2033; Προς το τέλος του βιβλίου έχει και ένα όχημα. Πάντως το μοντέλο είναι εξαρετικό, τα συγχαρητήριά μου!

Mastoras:
Αν και έχω κάποιες παρατηρήσεις,για την απολύτως ομοιόμορφη πατίνα σε όλα τα σημεία του οχήματος και για τους πυραύλους που αν εκτοξεύονταν μάλλον θα βρίσκαν πάνω στη λεπίδα,το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ.Μπράβο σου!
Θα με ενδιέφερε να δω και καμμιά φωτό από την πορεία της κατασκευής εάν έχεις βγάλει.

Nuclear:
Μερικές ακόμα φωτό στο φως της ημέρας. Η ομοιόμορφη παλαίωση έγινε εσκεμένα. Αν δείτε οχήματα όπως στην ταινία Death Race έχουν παλαίωση - φθορά σε μεγάλο βαθμό και παντού.

c.nemo:
Καταπληκτική έμπνευση και εκτέλεση,θα μου άρεσε λίγο περισσότερο γυμνό μέταλο στη λεπίδα,το συνολικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό,τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Ωραίο θέμα και για γκρουπ μπιλτ με οτι βρούμε στο spare box......και με αφετηρία την πιό τρελή φαντασία μας!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση