0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι το εχω ξαναδει αλλα νομιζω οτι ειναι mod. 1962, αλλιως εχει πολλες πιθανοτητες να βαφτει ετσι.
Νομίζω πως αφού έχει το πολυβόλο στη θυρίδα του πυροβολητή τότε είναι mod 1972, αλλά για σιγουριά περίμενε και τους γνώστες του θέματος.
mod72 είναι το ζεμπρο-ειδές . Η διαφορά φαίνεται και στη θυρίδα του πυροβολητή, στα mod62 ακολουθεί το σχήμα του πύργου
Ευχαριστώ αρματάνθρωποι μου ανοίξατε τα μάτια! Σύντομα θα το πάρω και από τη νέα σχολική χρονιά θα το ξεκινήσω. Χωρίς να φανώ πλεονέκτης, μήπως έχετε καμιά άλλη πιο εντυπωσιακή "φορεσιά" για το άρμα? Η ζεβροτέτοια είναι πολύ καλή αλλά φοβάμαι ότι με το πινέλο θα μου βγάλει την ψυχή και θα βγει μάπα στο τέλος.
Και τώρα μιας και πιάσαμε τα ερημάρματα, το χρώμα προτείνετε για ένα Tiran 4 ή 5. Για πείτε περικαλώ μην ανοίξω καινούργιο θέμα και ψάω κανένα ξύλο και είμαι και ευαίσθητος...
Μια χαρά το βλέπω αλλά μου θυμίζει το Τ-55 που έχω φτιάξει. Αν και μου αρέσει πολύ που είναι ξεσκισμένο από σκουριές...
Ευχαριστώ αλλά η αγορά θα γίνει από τον Γιώργο (athor1972) οπότε θα πάρω του '72.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23364.msg481534.html#msg481534modelmaster enamel 2138 Έχω ένα μπουκαλάκι αν θες, αλλά είναι σμάλτου...
mod 62 υπαρχουν ... μπορει να παιξει κα ανταλλαγή .. για σκέψου το
Ευχαριστώ! Οπως το βλέπω είναι πολύ κοτνά στο Humbrol 72 που το έχω , οπότε θα κάνω τα σχετικά χημικά πειράματα και θα δω. Κάτι μου λέει πως θα βγει πολύ γέλιο...
Πρέπει να πετύχεις ένα χρώμα σαν της φάβας χτυπημένη με μπόλικο λαδάκι. Φιλιατρών, ξέρεις...
Πλιζ χελπ μι μπικόουζ αϊ χαβ λόστ δε μπώλ.