0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: leopard στις Νοεμβρίου 30, 2006, 08:26:19 μμΘα σας ανακοινώσω κάτι αλλά δε θα με κράξετε Πριν από λίγο αγόρασα από ένα γνωστό και συνάδελφο μοντελιστή ακόμη 2 Μ-113 Φάνη είσαι σε πολύ καλό δρόμο, μόνο άλλα 1.998 Μ-113 έμειναν για να κλείσει η συλλογή.
Θα σας ανακοινώσω κάτι αλλά δε θα με κράξετε Πριν από λίγο αγόρασα από ένα γνωστό και συνάδελφο μοντελιστή ακόμη 2 Μ-113
Πάλι θα με κράξετε αλλά δεν πειράζει.Μόλις παρήγγειλα από την accurate-armour στη Σκωτία το τελευταίο τους κομμάτι του από αυτήν την έκδοση:http://www.accurate-armour.com/ShowProduct.cfm?CFID=437361&CFTOKEN=25888293&manufacturer=16&category=0&product=566&cat=29Πολλοί την αναφέρουν σας IDF M113 w toblerone armour
Είστε απίστευτοι ρε παιδιά!!! Έχω και εγώ παπάκια για να παίζω στην μπανιέρα μου!!! Θα τα φωτογραφήσω σύντομα... (ελπίζω )
Παράθεση από: Wildcat στις Δεκεμβρίου 01, 2006, 01:18:10 μμ Είστε απίστευτοι ρε παιδιά!!! Έχω και εγώ παπάκια για να παίζω στην μπανιέρα μου!!! Θα τα φωτογραφήσω σύντομα... (ελπίζω )(Image removed from quote.)Σαν αυτο Νικο... :
ʼντε ρε φύγετε Να πάτε να ποστάρετε εκεί που πρέπει....Στα αεροπλάνα........