0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φανη πολυ καλη δουλεια το παπακι για πες μου ποσα μ113 φτιαχνεις ταυτοχρονα ????και ποσο καιρο θες για να τελειωσης ενα παπακι ??εγω θελω περιπου 2-3 μηνες για να τελιωσω ενα λογω δουλειας δες και ενα ακομα(Image removed from quote.)www.armouredengineer.force9.co.uk/bucket οταν μπεις να εχεις πολυ χρονο μπροστα
φανη και εγω μια απο τα ιδια με το κολλημα καλα αλλα απο βαψιμο αστα να πανεειμαι προφεσορας στο ξεβαμα τωρα ετοιμαζομαι και για σεμιναρια το site πως το ειδες????Μ113-3=Μ110(Image removed from quote.)
Φάνη είσαι αστείρευτη μηχανή παραγωγής...
...Μου δίνετε θάρρος να φτιάξω ακόμη περισσότερες εκδόσεις του Μ113
Είμαι ήδη και παιδεύομαι με κάτι ρητίνες & εκτοξευτές καπνογόνων!!!
Θα σας ανακοινώσω κάτι αλλά δε θα με κράξετε Πριν από λίγο αγόρασα από ένα γνωστό και συνάδελφο μοντελιστή ακόμη 2 Μ-113 - IDF M113 ZELDA (ACADEMY 1372)- IDF M113 FITTER (ACADEMY 1388)Δε φταίω εγώ...Ο φίλος δεν τα ήθελε και τα πουλούσε κάτω του κόστους τα 2 Δε μπόρεσα να αντισταθώ...Οπότε όλες οι επόμενες εκδόσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι ισραηλινά Μ113 Περαστικά μου...
Θα σας ανακοινώσω κάτι αλλά δε θα με κράξετε Πριν από λίγο αγόρασα από ένα γνωστό και συνάδελφο μοντελιστή ακόμη 2 Μ-113