Αποστολέας Θέμα: Διακοπή λειτουργίας καταστήματος REAL MODELS στην Ιπποκράτους  (Αναγνώστηκε 2359 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Ενημέρωση από το κατάστημα Real Models

" Το Real Models μετά από 5 χρόνια συνολικά παρουσίας στο χώρο του μοντελισμού, θα διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος στην οδό Ιπποκράτους. Το Real Models θα συνεχίσει να υπάρχει ως διαδικτυακός τόπος ο οποίος πολύ σύντομα θα διαμορφωθεί σε διαδικτυακό κατάστημα. Εκεί οι έλληνες μοντελιστές θα συνεχίσουν να μπορούν να προμηθεύονται τη γκάμα των προιόντων και εταιριών που διαθέτει το Real Models. Επίσης το Real Models θα συμμετάσχει κανονικά στην έκθεση-διαγωνισμό της Ipms.

Με την ευκαιρία θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω το σύνολο του μοντελιστικού κοινού για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε τα 5 αυτά χρόνια, που για μένα προσωπικά ήταν από τα πιο όμορφα στη ζωή μου. Και θα ήθελα να ευχηθώ καλές κατασκευές σε όλους και πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με μία παρότρυνση: όσο μπορούμε να ενισχύουμε τα ελληνικά καταστήματα. Η κριτική είναι χρήσιμη και βοηθάει στη βελτίωση των υπηρεσιών προς όλους. Αλλά από προσωπική εμπειρία θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούν πραγματικά για το καλύτερο"

Κώστας Μαλλιάρας
"

Να ευχηθώ το on-line κατάστημα Real Models να ανοίξει σύντομα για να συνεχίζει να προσφέρει στην Ελληνική μοντελιστικη κοινότητα
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Διακοπή λειτουργίας καταστήματος REAL MODELS στην Ιπποκράτους
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 27, 2012, 11:06:59 μμ »
Κρίμα. Εχει άλλη χάρη να το βλέπεις το μοντέλο στο ράφι, να το ανοίγεις. Πείτε με ρομαντικό αλλά έτσι νοιώθω.

Τέλος πάντων εύχομαι να πάει καλά στην νέα του προσπάθεια.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος iliasbass

• χρόνος... ποτέ δεν είναι αρκετός...
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 27, 2012, 11:58:15 μμ »
keep walking...
ισως ακουστει λιγο σκληρο αλλα οποιος δεν παει με το ρευμα της εποχης θα χαθει στη λήθη...
πρεπει να κοιταμε μπροστα και οχι πισω
3% μοντελιστης
97% θαυμαστης των εργων σας...

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 28, 2012, 01:29:34 πμ »
Δεν με εκπλήσσει κιόλας αλλά τελοσπάντων

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 28, 2012, 01:31:19 πμ »
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών του MC.

Αποσυνδεδεμένος larozas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 01, 2012, 10:53:01 μμ »
Ενημέρωση από το κατάστημα Real Models

" Το Real Models μετά από 5 χρόνια συνολικά παρουσίας στο χώρο του μοντελισμού, θα διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος στην οδό Ιπποκράτους. Το Real Models θα συνεχίσει να υπάρχει ως διαδικτυακός τόπος ο οποίος πολύ σύντομα θα διαμορφωθεί σε διαδικτυακό κατάστημα. Εκεί οι έλληνες μοντελιστές θα συνεχίσουν να μπορούν να προμηθεύονται τη γκάμα των προιόντων και εταιριών που διαθέτει το Real Models. Επίσης το Real Models θα συμμετάσχει κανονικά στην έκθεση-διαγωνισμό της Ipms.

Με την ευκαιρία θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω το σύνολο του μοντελιστικού κοινού για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε τα 5 αυτά χρόνια, που για μένα προσωπικά ήταν από τα πιο όμορφα στη ζωή μου. Και θα ήθελα να ευχηθώ καλές κατασκευές σε όλους και πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με μία παρότρυνση: όσο μπορούμε να ενισχύουμε τα ελληνικά καταστήματα. Η κριτική είναι χρήσιμη και βοηθάει στη βελτίωση των υπηρεσιών προς όλους. Αλλά από προσωπική εμπειρία θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούν πραγματικά για το καλύτερο"

Κώστας Μαλλιάρας
"

Να ευχηθώ το on-line κατάστημα Real Models να ανοίξει σύντομα για να συνεχίζει να προσφέρει στην Ελληνική μοντελιστικη κοινότητα
 ::salut::
Με λύπη μου πληροφορήθηκα οτι το γνωστό κατάστημα REAL MODELS  αναγκάστηκε πρόσφατα να διακόψει οριστικά την λειτουργία του καταστήματος της Ιπποκράτους ,στερώντας απ όλους μας ενα αξιόλογο συνεργάτη που είχε επιδείξει σημαντική προσφορά στον μοντελιστή,όπως ποικιλία ενδιαφερόντων ειδών,δύσκολο να βρεθούν στην Ελλάδα,σε καλές τιμές,αλλά και υπηρεσίες ενημέρωσης όπως σεμινάρια και μαθήματα μοντελισμού σε αρχάριους.Ειμαι σίγουρος ότι η απουσία του θα γίνει σύντομα αισθητή στον μοντελιστικό κόσμο.

Δυσάρεστες ειδήσεις όπως αυτή μας κάνουν να σκεφτόμαστε (εμάς τους εμπόρους υποθέτω) ότι δυσκολότερα πλέον θα αντιμετωπίσουμε
την οικονομική κρίση.Θα πρέπει να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και πληρότητα προιόντων χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες η σχόλια
προς άλλους συναδέλφους τα οποία δεν προσφέρουν κατι το θετικό στο κοινό μας χόμπυ.

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Back in Greece!
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 01, 2012, 11:46:02 μμ »
Δυσάρεστα νέα για ένα κατάστημα στο οποίο έβρισκες και έβλεπες από κοντά διάφορα είδη όπως για παράδειγμα τα ρετινένια βελτιωτικά. Επίσης με το που έμπαινες μέσα σε αντιμετώπιζαν πολύ φιλικά, ακόμα και ήταν η πρώτη φορά που σε έβλεπαν.

Προσωπικά ασχολούμαι με τον μοντελισμό, όχι φανατικά βέβαια, από 1984. Ο πατέρας μου από παλαιότερα.
Χωρίς να μπορούσα τότε να ψάξω αν υπάρχουν άλλα καταστήματα, είχα γνωρίσει το κατάστημα του κ. Καλφάκη αρχικά στη Σταδίου από όπου ψώνιζε τα μοντέλα ο πατέρας μου.
Αργότερα κατά τις αρχές του 90, που άρχισα να μετακινούμε μόνος ή με φίλους, ανακάλυψα το κατάστημα του κ. Λαρόζα στην Ιπποκράτους 185 αν δεν κάνω λάθος και είδα πως είχε μεταφερθεί και το κατάστημα του κ. Καλφάκη. Ύστερα βρήκα ένα κατάστημα στην Καλλιθέα που άνηκε ή δούλευε εκεί ο κ. Δημήτρης από το Fasma.
{Ίσως κάνω λάθος το όνομα, αναφέρομαι στον κύριο με την τριχόπτωση - πως να το γράψω ευγενικά  :oops:}

Από το 97 και έπειτα έπεσε η αποχή από το χόμπι, μέχρι που επέστρεψα από σπουδές, στρατιωτικά κτλ και γνώρισα μια διαφορετική μοντελιστική Αθήνα.

Είδα πως από εκεί που υπήρχαν δύο καταστήματα στην Ιπποκράτους, τώρα βρέθηκαν πέντε και αυτά το ένα απέναντι από το άλλο!
Δεν είμαι έμπορος για να γνωρίζω αν είναι θεμιτό αυτό ή όχι, αλλά κάτι τέτοιες ενέργειες έκαναν οι Έλληνες του εξωτερικού με αρνητικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους.
ʼνοιγε ο πρώτος έναν φούρνο με Ελληνικό ψωμί σε μια λεωφόρο, ερχόταν μετά ο άλλος και άνοιγε πάλι φούρνο λίγα μέτρα παραπέρα...
Δείτε και με τα φαρμακεία.. Υπάρχει χωριό στην Εύβοια που από τη μια στιγμή στην άλλη απέκτησε από δύο φαρμακεία πέντε...

Δηλαδή αν υπήρχαν αρχικά τα δύο καταστήματα στην Ιπποκράτους και τα άλλα ήταν διασκορπισμένα από Συγγρού μέχρι πχ Μαρούσι σε σημεία εύκολα προσβάσιμα με συγκοινωνία, δεν θα πηγαίναμε να τα επισκεφτούμε και να αγοράσουμε από εκεί;
Πώς αλλιώς να το γράψω... Έχω πάει από Παιανία - Αργυρούπολη για να αγοράσω λίγες μπογιές που μόνο εκεί έβρισκες ή στο ιντερνετ...

Μήπως τελικά δεν ωφελεί να υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε το ίδιο είδος τόσο κοντά μεταξύ τους;

Το στοκ (11 +3 +1 α/φη) που έχω είναι αγορασμένα (11) από Ελληνικά καταστήματα, από άλλα μέλη (3) και μόνο ένα από εξωτερικό και αυτό επειδή τώρα ζω εκτός Ελλάδας και το κατάστημα ήταν της χώρας που μένω.
Όσο ζούσα στην Ελλάδα είχα παραγγείλει από ξένους μόνο βελτιωτικά που δεν βρήκα στη χώρα μας.

Εύχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η νέα τους προσπάθεια & να μη δούμε τέτοια κακά μαντάτα στο μέλλον από άλλα καταστήματα του χώρου μας.
Ελπίζω να μπορούμε να τους στηρίξουμε όλους, όσο είναι αυτό δυνατόν στις οικονομικά δύσκολες μέρες που περνάμε.

Tags: