Εγώ Σταύρο σου μιλάω με παραδείγματα απτά, που τα έχουν δει άνθρωποι live σε εκθέσεις. Τώρα τι γίνεται και τι δεν γίνεται, βάσει της λογικής των πολλών, δεν το ξέρω και δεν με απασχολεί. Μαθηματικά πάντα αυτά τα πράγματα ΔΕΝ είναι.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν μπορώ να το κάνω εγώ (που είμαι μετρίων ικανοτήτων μοντελιστής), τότε μπορεί να το κάνει κι άλλος.
Εκτός αν πιστεύεις και υποστηρίζεις ότι λέω ψέματα ως προς το ποιον αερογράφο έχω χρησιμοποιήσει ή αμφισβητείς την αυθεντικότητα των φωτογραφιών. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, δεν κάνουμε διάλογο, δεν έχει νόημα.
Και ακριβώς επειδή έχουν χιλιοειπωθεί και έχουν κουράσει αυτά τα πράγματα, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο τα επαναφέρετε εδώ. Λύνει αυτή η συζήτηση που ανοίξατε το πρόβλημα με τον αερογράφο; Ή μήπως το λύνουν προτάσεις με βενζίνη και σπίρτα;
Μάστορα, δεν είπα ότι βάφω το ίδιο. Είπα ότι μοντέλα βάφονται μια χαρά ΚΑΙ με τον αερογράφο των 50 ευρώ. Έχει διαφορά το ένα απ' το άλλο.
Κατά τα άλλα, σε ευχαριστώ για το διορατικό σου σχόλιο. Θα εξετάσω το θέμα της απόδοσής μου.