Το χρώσταγα στον φίλο Κώστα (raziera) τον οποίο και ευχαριστώ για τις συμβουλές του..
Ομοίως, ευχαριστω τον φίλο alex78 για τις οδηγιες σχετικά με τεχνικές και υλικά..
Μπορώ να πω ότι παρόλες τις συμβουλές τους , το αποτέλεσμα εχει αρκετά προβλήματα.. Φανταστειτε να μην με βοηθούσανε...
Παρόλα αυτά, ηταν η πρωτη φορά που επαιξα με σπρέι / υγρο μασκαρισματος, clear green και άλλα τετοια εξωτικά , οπότε αισθανομαι οτι κάτι έμαθα και θα μου χρειαστούν στη μοντελιστική μου πορεία ..
Οι φωτός που ακολουθούν είναι πριν το ματάρισμα του κιτ, απομένει ο ρότορας και τελος να μπουν οι έλικες..
Να πω επίσης οτι το κιτ ειχε αψογη εφαρμογη.. μόνο στο κάτω μέρος είχε καποια προβληματάκια και στην πόρτα φόρτωσης η οποία αν ηθελες να τη κλείσεις αφηνε καποια χιλιοστα κενό Ιδιαίτερη εντυπωση επίσης μου έκανε το πολύ σκληρο πλαστικό. Τα κομάτια απλά ΔΕΝ κοβοντουσαν από τα sprues.
Γενικά είναι πολύ καλό κιτ, το οποιο στα χέρια
μοντελιστων , μπορει να δείξει απίστευτα.. Εχει φτιαχτει όπως θα έχετε δει ήδη στο φορουμ , στη μονοχρωμη παραλλαγή και ειναι απλά καταπληκτικό..
Μακάρι να ηταν και το δικό μου κάπως ετσι.
Η τριχρωμία πάντως και τα μασκαρίσματα με εξουθένωσαν , αλλά όπως είπαμε ειναι καλο σχολείο για επόμενες δουλειές..
Επίσης να ζητησω συγγνωμη για τις φωτος, αλλά κάτι έπαθε η μηχανή μου και δεν μπορεί να βγαλει καλές κοντινές με ευκρίνεια.. ..

Πυρ κατά βουλησιν !