Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]  (Αναγνώστηκε 45863 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Απ: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:14:34 μμ »
Ωραίες κατασκευές από όλους τους φίλους με μοντέλα μιας από τις πιο αγαπημένες εταιρίες!!!

Αρχικά, είχα πει να μην μπω σε αυτό το GB (αφού το 90% των μοντέλων μου είναι ESCI  :roll:), αλλά τελικά το αποφάσισα. Και η επιλογή είναι το "γλυκούλι" Panzer I. Όταν το είχα φτιάξει πιτσιρικάς, μου είχε αρέσει ιδιαίτερα, αλλά πλέον μπορώ να ανακαλύψω πολλά από τα λάθη που έχει: Τα καπάκια του κινητήρα αφορούν σε  troricalised όχημα, ενώ λείπουν λεπτομέρειες της εποχής του πολέμου όπως ο προβολέας Notek, η θέση των καπνογόνων και η βάση της αναδιπλούμενης κεραίας. Το χειρότερο είναι ότι το τμήμα του ντεκ που εφάπτεται στην υπερκατασκευή, έχει λάθος σχήμα (όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Πε-Ζε), ενώ και ο κινητήριος έχει λογότερα δόντια από όσα έπρεπε. Παράλληλα απαιτήθηκε ένα σωληνάριο στόκου, αφού η εφαρμογή ήταν ....... Τέλος πάντων, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα (τουλάχιστον στα πλαίσια ενός τέτοιου GB), προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες. Το πήγμα δεν είναι κολλημένο, αλλά ακουμπισμένο. ενώ και η ανάρτηση έχει κολληθεί πρόχειρα με άσπρη κόλλα.

Το σχέδιο είναι να βαφτεί όπως αυτά της Αφρικής, δηλαδή ένα Panzer Grey όχημα το οποίο το έχουν πλακώσει στη λάσπη για να μην κάνει μπαμ στην έρημο.  Θα είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο, και καθώς οι Γερμαναράδες γενικώς δεν με πάνε, ο Θεός βοηθός.

Ελπίζω να σας αρέσει προς ώρας. Εννοείται ότι σχόλια κάθε είδους είναι αποδεκτά  ::salut::

Καθώς τα πολυβόλα του κιτ είναι ψιλοάθλια, αναρωτιέμαι αν κάποιος αεροπλανάς, διαθέτει μεταλλικές κάννες για MG 17 (στην 1/72 φυσικά), μπας και το σώσουμε

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:50:57 μμ »
Εγώ αν ήμουν πάντως υπεύθυνος στο καράβι θα τους έβαζα να το καθαρίσουν... Τι μπίχλα είναι αυτή;!
Πολύ όμορφο!

Mπραβο Νικο , πολυ ωραιο σου βγηκε.
χιλια μπραβο.

::salut:: Κωστας

Νίκο σου έχει βγει πραγματικά πολυ ωραίο.
Μπράβο σου φίλε ::salut:: ::salut::

μπράβο Νικόλα το έκανε μάχιμο κ κουκλί

@gtdeath13: Κουκλί το Α4!! ::salut::

Θα επανελθω στο πιο πανω ποστ γιατι τωρα το ειδα.Νικο πανεμορφο ρε φιλε το Α-4.Μπραβο και δηλωνω ευθαρσως οτι πολυ το ζηλεψα.Θελω κι εγω ενα ::salut:: ::salut::

Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:56:59 μμ »
Gtdeath13, και φοβερός και ταχύτατος με το Α4. Είναι σκέτο κουκλι, άντε να τα βλέπουμε οι υπόλοιποι (και λεω για τον εαυτό μου)  :oops:

Αν θες πες 2 λόγια για το πως κάθησες το εθνόσημο στην πάνω πτέρυγα εκεί που έχει τα ανάγλυφα.
Ευχαριστώ... Χρησιμοποιώ για τα σήματα τα ζουμιά της gunze, mr softer και mr setter. Πριν το βάλω βάζω το mr setter (μπλε) και μετά την τοποθέτηση mr softer (πράσινο). Για να μαλακώσει και να κάτσει έβαλα τρεις φορές από το πράσινο ζουμί... Δεν πίεσα καθόλου το σήμα για να κάτσει...  «Ρούφηξε» στην θέση του με το ζουμί...

"Προσοχή προσοχή! Εκκενώστε το κατάστρωμα. Α-4 έτοιμο για απονήωση!"
Εύγε για το αποτέλεσμα Νίκο! (Τελικά τα σκουρότερα σημεία τα ξάνοιξες ή το βαρέθηκες;)

Υ.Γ. Ελπίζω να είχες λίγο ψωμάκι από τις προηγούμενες μέρες, γιατί δεν θα έμεινε φούρνος για φούρνος όρθιος. Στην ανάγκη πάρε παντεσπάνι βρε αδερφέ!  ::glossa::
Τα σκουρότερα σημεία δεν τα πείραξα... Έκατσε το ματ βερνίκι και άνοιξε λίγο... Την επόμενη φορά θα προσέξω πιο πολύ και θα ψεκάζω σε πιο καλές συνθήκες φωτισμού. To smoke πιάνει εύκολα αλλά μπορεί να σε ξεγελάσει άμα δεν είναι καλός ο φωτισμός...

Αχρείε, με ανάγκασες κι έφαγα χωρίς ψωμί την σαλάτα μου... Πάλι καλά που είχε κρουτόν μέσα....  ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:59:55 μμ »
Τελικές φωτογραφίες στο φως του ήλιου:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #154 στις: Ιουλίου 27, 2012, 08:21:24 μμ »
Και η επιλογή είναι το "γλυκούλι" Panzer I.

::danseuse::

αλλά πλέον μπορώ να ανακαλύψω πολλά από τα λάθη που έχει...

Όσα έγραψες κι άλλα τόσα! Θέλει πολλή δουλειά δυστυχώς. Ένα σημείο που είναι πολύ εμφανές και είναι εν πρώτοις ακατανόητο τι αναπαριστά, είναι εκείνη η προέκταση που έχεις κολλήσει στο πίσω μέρος της υπερκατασκευής, πάνω από τις γρίλιες εξαερισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες της Esci. Εκτός του ότι δεν ξέρω τι πράγμα είναι, δεν το πρόσεξα και σε καμμία φωτογραφία από όσες κοίταξα πριν το ξεκινήσω κι εγώ, για έμπνευση, ιδέες, μπούσουλα γενικώς, κλπ.

Το σχέδιο είναι να βαφτεί όπως αυτά της Αφρικής, δηλαδή ένα Panzer Grey όχημα το οποίο το έχουν πλακώσει στη λάσπη για να μην κάνει μπαμ στην έρημο.  Θα είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο, και καθώς οι Γερμαναράδες γενικώς δεν με πάνε, ο Θεός βοηθός.

Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα κατά νου στην αρχή, για να αποφύγω και τα πολλά χειρουργία, αλλά τελικά με κέρδισε μία φωτογραφία ενός Pz Ib στην προκυμαία της Θεσσαλονίκης το 1941 (που με απαλλάσσει και από την προσθήκη του εκτοξευτή καπνογόνων πάνω από την εξάτμιση)

Καθώς τα πολυβόλα του κιτ είναι ψιλοάθλια, αναρωτιέμαι αν κάποιος αεροπλανάς, διαθέτει μεταλλικές κάννες για MG 17 (στην 1/72 φυσικά), μπας και το σώσουμε

Κοίταξα κι εγώ για τέτοιες έτοιμες κάννες, και φυσικά υπάρχουν, της Master αν δεν απατώμαι, αλλά ο χρόνος παραγγελίας, αποστολής, κλπ. θα ήταν υπερβολικά πολύς, και θα ξέφευγα ακόμη περισσότερο από το "vintage πνεύμα", έτσι τις έφτιαξα από σωληνάκια και κυλινδρικά μήκη της "Albion" μαζί με συρματάκια. Θα ρίξω και μια ματιά και στο Real Models μήπως έχει από τις έτοιμες. Αν θες, σου φέρνω αύριο από τα ίδια μεταλλικά σωληνάκια, μαζί με κάποιες σχετικές φωτοτυπίες.

Μια χαρά δείχνει γενικά, συνέχισε ακάθεκτος!  :)

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #155 στις: Ιουλίου 27, 2012, 08:22:37 μμ »
Και στον ήλιο μια χαρά φαίνεται το Α-4 Νίκο. Προσοχή με τα κενά του τραπεζιού!  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #156 στις: Ιουλίου 27, 2012, 09:59:31 μμ »
Παίδες εξαιρετικές δουλειές, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω, κουκλιά φιάχνεται με μοντέλα, ας τα πω, παλιά, για να μην πω σε αρκετές περιπτώσεις απαράδεκτα. Μπράβο σε όλους.

Δυστυχώς μόλις τώρα (δηλ. αργά για σενα Γιώργο :() μου ήρθε ιδέα με τι θα μπορούσες να φτιάξεις "σφραγίδα" με πιο ψιλό pattern... Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κομμάτι (από τη μέσα μεριά του) ενός πλαστικού δεματικού (tie wrap), που να έχει την σωστή για την κλιμακα οδόντοση. Αφαιρώντας τα δύο εξωτερικά τμήματα του, που είναι λεία και χρησιμοποώντας το κατάλληλο μήκος, κολλημένο σε κάποιο φύλλο πλαστικού και κάποιου είδους λαβή :wink:
Λοιπόν αυτή ήταν και εμένα η πρώτη μου σκέψη, επαφή με tie wrap έχω πολύ συχνά λόγω δικτύων αλλά στο σπίτι είχα μόνο κάτι 20ποντα και το βήμα τους ήταν ίσως και πιο χοντρό από αυτό του CD. Μετά βρήκα κάτι 5ποντα με βήμα όπως δείχνει ιδανικό αλλά η δουλειά είχε ήδη γίνει :evil: Δεν πειράζει, στο επόμενο, ευχαριστώ για την ιδέα!

Τώρα στα δικά μου. Χάραγμα οι ρόδες. Το εργαλείο για τα pe δε μου έκανε ως ήταν...

...οπότε το έφερα τούμπα και με ένα κομμάτι evergreen και το πριονάκι της Olfa...

...ήμουν έτοιμος για μεγάλες δουλειές!

Λίγη όμως ώρα και μπόλικο πόνο μετά ανακάλυψα πως η τεχνική συτή είναι μεν απλουστάτη αλλά και η βλάβη που έχω στον γκέφαλο και αυτή απλή είναι και καταστροφική. Και επειδή πρέπει να μπορώ να αγγίζω το πληκτρολόγιο χωρίς μορφίνη, η απόφαση πάρθηκε, οι ρόδες θα μείνουν ως έχουν. Τις κόλλησα μάλιστα για να μου φύγει κάθε ιδέα να ξαναδοκιμάσω. Και τώρα αναμένει φίλτρα και όλα αυτά τα μυστικιστικά της αρματικής τέχνης.

Καλή συνέχεια σε όλους!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #157 στις: Ιουλίου 27, 2012, 10:46:54 μμ »
Και έχω και ερωτήσεις. Ξέρω πως το F-5B της Italeri είναι καλούπι ESCI. Οι ερωτήσεις είναι:

- Γίνετε ελληνικό ως έχει;
- Αν ναι, τι παραλλαγή μπορεί να πάρει; Θα ήθελα κάποια με παλαβές φθορές παρακαλώ. Και αν σας είναι εύκολο και κωδικούς χρωμάτων.
- Αν αποφασίσω να το φιάξω, πόσο ξύλο θα φάω τελικά από αυτούς που γνωρίζουν; ::glossa::

Ναι, ξέρω, μπορώ να ψάξω και το έκανα, απλά θα ήθελα να ξέρω αν σε σχέση με αυτά που βρήκα υπάρχουν νεότερες απόψεις/γνώμεις. Για τους κωδικούς βρήκα αυτό και για πιθανές παραλλαγές βρήκα αυτό. Επίσης μία περίπτωση που μου έχει κινήσει αφάνταστα το ενδιαφέρον είναι αυτή, κάνει το μοντέλο της Italeri για τον καρνάβαλο αυτόν;

Σας έπρηξα αλλά από τα αεροσκάφη αυτά ξέρω χοντρικά μόνο που είναι το εμπρός και που το πίσω... :oops:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #158 στις: Ιουλίου 27, 2012, 11:23:12 μμ »
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

ή
Click to see the original size.

ή απλά...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #159 στις: Ιουλίου 27, 2012, 11:28:31 μμ »
Ωχ... Γιώργο χίλια ευχαριστώ. Από ότι βλέπω μάλλον έμπλεξα. Θα δούμε...

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 28, 2012, 05:24:38 πμ »
Συγχαρητήρια Νίκο πολύ καλό το Α-4!
Update στο F-100F.

Ο κώνος ήταν μεγαλύτερος σε διατομή από το fuselage οποτε έπεσε το ανάλογο τρίψιμο.
Συνέχεια με την επαναχάραξη της χαμένης γράμμωσης. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 28, 2012, 09:01:26 πμ »
ʼρη,super δουλειά εως τώρα!
Την εισαγωγή την έχεις ανοίξει? (που την δίνει στα μισά της ατράκτου ταπωμένη)
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 28, 2012, 10:50:02 πμ »
Συνεχεια με τις χαλκομανιες....

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Οι φθορες εχουν μεινει σε χαμηλο επιπεδο σχετικα, με οχι εντονα ξεθωριασματα. Θα δουμε πως θα ειναι και μετα τα λαδακια. Καποιες μικροεπεμβασεις θα κανω και μετα τα λαδια παντως.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:18:08 πμ »
- Γίνετε ελληνικό ως έχει;
- Αν ναι, τι παραλλαγή μπορεί να πάρει;

Γιώργο ίσως σε βοηθήσουν και αυτές. ::salut::

ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:38:17 πμ »
Felix πεντακάθαρη δουλειά και άψογο φινίρισμα,έπεσε καλό τρίψιμο!
Η πράσινη τενία ξεκόλλησε λίγο από το refuling probe.

ʼρη,super δουλειά εως τώρα!
Την εισαγωγή την έχεις ανοίξει? (που την δίνει στα μισά της ατράκτου ταπωμένη)

Ευχαριστώ mmaker,όχι δεν άνοιξα τη τάπα.Απλά την έβαψα μαύρη και η εισαγωγή κολλήθηκε αφού βάφτηκε στο εσωτερικό της.

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 28, 2012, 06:00:37 μμ »
Καλησπέρα! Μπράβο σε όλους για τις κατασκευές! Και μιας και πιάσαμε τα F-5 και αφού βρήκα κιτάκι στο stock λέω να ξεκινήσω και εγώ με το F-5Α στην 1:72

το οποίο έχω σκοπό να κάνω Ελληνικό, βαμμένο μπλε.
Spoiler (hover to show)
  Καλή συνέχεια σε όλους! :D  ::salut::

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 28, 2012, 06:09:36 μμ »
μάγκες τρομερές παρουσιάσεις.

::arrowred:: Νίκο τρομερό το Α-4 το ζωντάνεψες
 ::arrowred:: Νώντα όπως πάντα πρεοσεγμένη δουλειά.
 ::arrowred:: ʼρη πολύ καλά μεχρι εδώ συντομα κ δικές μου φωτος
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 28, 2012, 10:49:29 μμ »
Δυστυχώς έχω άσχημα νέα... :( Η περιπέτεια με το Elephant θα τελειώσει εδώ, οι ερπύστριες, με τις δικές μου τουλάχιστον ικανότητες, απλά δε φιάχνονται. Επειτα από 4 ώρες δοκιμών και προσπαθειών δεν είχα καταφέρει να φιάξω ούτε έναν κινητήριο, και το ρημάδι έχει 4. Δεν ταίριαζε τίποτα με τίποτα! Προς το τέλος είπα να κόψω τα δόντια από τον κινητληριο αλλά επειδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αποτέλεσμα της επέμβασης είπα να μην χαλάσω το κιτ, μπορεί κάποιος άλλος να το συμμεζέψει στο μέλλον. Αν κάποιος το θέλει μπορώ να του το δώσω Σάββατο στο cafe, αν θέλει το ξεβάφω και κάνω και μία προσπάθεια να ξεκολλήσω το zimmerit.

Δυστυχώς είμαι εκτός από αυτό το GB, δεν έχω κάτι άλλο μέσα στις δυνατότητές μου (χρονικές και μη) για να φιάξω. Καλή συνέχεια σε όλους!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 28, 2012, 10:57:12 μμ »
Γιώργο μήπως περισσεύουν από κανέναν ερπύστριες και κινητήριοι από άλλο αντίστοιχο άρμα; Από tiger I δεν κάνουν; Alex_ssgti ακούει;

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:04:03 μμ »
Γιώργο μήπως περισσεύουν από κανέναν ερπύστριες και κινητήριοι από άλλο αντίστοιχο άρμα; Από tiger I δεν κάνουν; Alex_ssgti ακούει;
Από όσα έχω διαβάσει είναι διαφορετικές και οι ερπύστριες και οι τροχοί. Αν και θα ήταν λογικό οι γερμανοί προχωρούσαν παράλληλα projects χωρίς να ενδιαφέρονται να μειώσουν την πολυπλοκότητα ή να επιβάλλουν τη χρήση κοινών ανταλλακτικών. Απίστευτο αλλά αληθινό, εδώ τα Tiger I ήταν πιο φαρδιά από το μέγιστο εύρος που μπορούσε να φορτωθεί σε βαγόνι και το άρμα αυτό το κατασκεύαζε η Henschel und Sohn, τότε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο, τι διάβολο, θα περίμενε κανείς να το είχαν σκεφτεί!!!

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:21:03 μμ »
Δυστυχώς έχω άσχημα νέα... :( Η περιπέτεια με το Elephant θα τελειώσει εδώ, οι ερπύστριες, με τις δικές μου τουλάχιστον ικανότητες, απλά δε φιάχνονται. Επειτα από 4 ώρες δοκιμών και προσπαθειών δεν είχα καταφέρει να φιάξω ούτε έναν κινητήριο, και το ρημάδι έχει 4. Δεν ταίριαζε τίποτα με τίποτα! Προς το τέλος είπα να κόψω τα δόντια από τον κινητληριο αλλά επειδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αποτέλεσμα της επέμβασης είπα να μην χαλάσω το κιτ, μπορεί κάποιος άλλος να το συμμεζέψει στο μέλλον. Αν κάποιος το θέλει μπορώ να του το δώσω Σάββατο στο cafe, αν θέλει το ξεβάφω και κάνω και μία προσπάθεια να ξεκολλήσω το zimmerit.

Δυστυχώς είμαι εκτός από αυτό το GB, δεν έχω κάτι άλλο μέσα στις δυνατότητές μου (χρονικές και μη) για να φιάξω. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία ώστε να φανεί η εφαρμογή της ερπύστριας με τον τροχό μήπως μπορέσουμε να προτείνουμε κάτι;

Anytime Baby....!!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:25:50 μμ »
Προτείνω εφαρμογή της μεθόδου MIF... αποτελέσματα εγγυημένα...  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 29, 2012, 01:17:43 πμ »
Νίκο & Νώντα πάρα πολύ καλά τα σκουτεράκια  ::salut::.

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 30, 2012, 05:01:41 μμ »
Πρωτα να πω συγχαρητηρια σε ολους παιδια για τις πολυ ομορφες δουλειες που κανετε
πανω σ'αυτα τα "ηλικιωμενα" κιτ...
Ξεκινησα και εγω επιτελους την Ντακοτα του Μοντγκομερυ.
Εχει αρκετη λεπτομερεια στο κοκπιτ με χωρισματα, ασυρματους κτλ, απο τα οποια ελαχιστα
 φαινονται με το κλεισιμο της ατρακτου. Εγινε το βαψιμο, wash και ενα ελαφρυ στοκαρισμα.
Απο οτι φαινεται θα πεσει πολυ τριψιμο!!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 30, 2012, 05:31:36 μμ »
Απο οτι φαινεται θα πεσει πολυ τριψιμο!!

Δάνη σε σώζει που δεν έχει πριτσίνια  :D, καλή συνέχεια φίλε. ::salut::
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Tags: