0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγιά μου, τούτο 'δώ είν' χειρότερο και από το Tamiya Καλό κουράγιο Δημήτρη και ευχαριστώ για την...αφιέρωση
Δημήτρη, απ' ότι βλέπω στις φωτογραφίες θέλει αρκετή ακόμα δουλίτσα πριν το βάψιμο.Χρειάζεται αρκετό ακόμη στοκάρισμα και τρίψιμο στο κάτω μέρος και σε αρκετά σημεία στο επάνω και σε πλαϊνά απ' ότι μπορώ να διακρίνω από τις φωτογραφίες.Απορώ που τα παιδιά παραπάνω εκτός από τον συνονόματο CROW δεν στο επεσήμαναν. Νομίζω ότι δεν βοηθάμε έτσι...
Γιατι,σου ειπε κανεις οτι εγω το εκανα για να βοηθησω? Καθαρο κραξιμο ηταν!
Επειδή παραφοριέται η λέξη κράξιμο, να πω πως, για μένα τουλάχιστον, πιστεύω οτι είναι ο χειρότερος δυνατός τρόπος να υποδείξεις σε κάποιον το οτιδήποτε, άσε που πολλές φορές εξωθεί σε αντιδράσεις της ιδίας "ευγενείας" με αποτέλεσμα να γίνετε το μπάχαλο.
Γιωργο,με δεδομενο οτι με τον Δημητρη γνωριζομαστε και εχουμε...καταναλωσει και καμια 30 σετ φραπε-πιτογυρων παρεα, πιστευεις οτι θα του εκανα καλο αν του ελεγα οτι το μοντελο ειναι αστερι?
Επιλογή χρωμάτων από την Gunze που σε τέτοια θέματα παίζει χωρίς αντίπαλο.
To χρωμα να το αφησεις οσο πιο gloss γινεται! Μετα του περνας και ενα ελαφρυ χερι βερνικι και εισαι ετοιμος για χαλκομανιες!
Εντάξει.Πώς τα βλέπεις τα πράγματα στις ενώσεις. Καμμιά βελτιώση ?
Είναι πολύ ρευστά για πινέλο. Δεν θα τα πρότεινα. Αν θες να κάνεις δουλειές με πινέλο κοιταξε αντίστοιχα χρώματα σε σμάλτο ή ακόμα καλύτερα vallejo!
Spoiler (hover to show)Αυτό έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ γύρω απλά βλέποντας τα σκέλη που έχεις βάψει δεν μπορώ να καταλάβω πως έβαψες με αερογράφο ζάντες και λάστιχα (και πως τα μασκάρισες;). Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξεκινήσω δοκιμές με διάφορα πράγματα για να καταλάβω αυτά που μου λέτε.