Update:
Το χάσμα των MLG doors έκλεισε & θα χαραχτεί το περίγραμμα σύντομα:

Έβαψα με Aluminium XF-16 τα σκέλη, τις εσωτερικές επιφάνειες των NLG & MLG doors, τις ζάντες των τροχών & το ακροφύσιο.
Μετά ανέμειξα το XF-16 με τρεις σταγόνες Η91 clear yellow της Gunze, για να αποδώσω την κιτρινωπή απόχρωση που έχουν οι πυλώνες. Δείτε πως φαίνεται στο κυπελάκι του Badger:

Η διαφορά με το κανονικό Alum ίσως να μπορέσετε να τη διακρίνετε εδώ, που έχω κάνει ένα διαγώνιο πέρασμα πάνω από καθαρό XF-16: {Το μείγμα είναι αυτό προς το ακροπτερύγιο}

Τέλος οι πυλώνες βαμμένοι, αλλά χωρίς να μπορούμε να διακρίνουμε τη διαφορά του παραπάνω μείγματος: {λόγω έλλειψης μοντέλου Rafale, τροποποίησα όσο γινόταν το πίσω και εμπρός μέρος των απλών πυλώνων που δίνει η Hasegawa στα F-16

. Οι συγκεκριμένοι δεν κάνουν ούτε για ΑΙΜ-9, ούτε για ΑΙΜ-120}
EDIT:Όσον αφορά το πρόβλημα που προκύπτει με τη θέση των πυλώνων των πτερυγικών δεξαμενών, ένας μεγάλος παράγοντας είναι η γωνία που σχηματίζουν τα σκέλη με την επιφάνεια της πτέρυγας. Τα σκέλη & η πτέρυγα και η θέση των οδηγών είναι της Heller. Οι πυλώνες και οι δεξαμενές είναι της Kinetic.
Αν λοιπόν κολλήσουμε τα σκέλη σύμφωνα με τις οδηγίες, αυτά έρχονται από μόνα τους σχεδόν κάθετα, που είναι λάθος. Αυτό με τη σειρά του θα προκαλέσει τις πόρτες του να σχηματίζουν αρνητική δίεδρο γωνία, ενώ θα πρέπει να είναι κάθετες όπως πολύ σωστά είχε γράψει και ο PanosG.
Αν δείτε την κάτω επιφάνεια της πτέρυγας, οι πυλώνες θα πρέπει να καλύπτουν τα access panels που σας έχω σημαδέψει:

Αν τρυπήσεις όμως εκεί που είναι οι οδηγοί, τότε οι πυλώνες έρχονται ελαφρώς εσωτερικά, 1 με 1.5mm, που μαζί με το πρόβλημα της γωνίας των σκελών δημιουργεί την καταστροφή
Επειδή εγώ τους είχα ήδη κολλήσει και αρκετά καλά μάλιστα, ηταν αδύνατον να τους αφαιρέσω.
Έτσι έπαιξα με τη γωνία των σκελών κάνοντας το παρακάτω κόλπο.
Τρύπησα με λεπτό τρυπανάκι τα σημεία που εφάπτονται τα δύο κομμάτια μεταξύ τους. Μια τρύπα στη φωλιά και μια στο σκέλος.
Πέρασα σύρμα 0.32" όπως βλέπετε στον σωλήνα ανεφοδιασμού:

Έτσι μπόρεσα και έφερα τα σκέλη στη σωστή γωνία σύμφωνα με φωτογραφίες που βρήκα στο ίντερνετ:

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά ίσως έτσι αποφευχθεί το λάθος σε κάποιους άλλους που είναι να φτιάξουν κάτι παρόμοιο.