0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μενέλαε ευχαριστώ!!Κατατοπιστικότατος ο κύριος..(πιλότος ήταν σε G?? η κατάλαβα λάθος..)Οπότε κατεβάζω το κάτω αεερόφρενο και αφήνω ως έχουν τα άλλα 3 σωστά??
Μενέλαε ευχαριστώ πολύ!!! Πάρα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες!!!Η φώτο μόνο ήταν λίγο μικρή και δεν έχω πολύκαταλάβει που να ανοίξω τις τρύπες..εκεί που πατάει
Αρκετές θολές φωτογραφίες και είναι κρίμα...Λοιπόν μου αρέσει, μπράβο! Κάπως με χαλάει το chipping στις πτέρυγες αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα. Οι βόμβες ήταν όντως gloss; Επίσης αν δε με ξεγελάει ο φακός, στις βόμβες διακρίνεται η ένωση.
chipping: άσχημο και ξεκάρφωτο, ίσως με ένα φίλτρο από πάνω και ξανα βερνίκι το σώσεις, αλλά απλά μπορούσες να το είχες αποφύγει... Ή να το έκανες πριν το πλύσιμο... Οπλισμός: πέρνα ματ βερνίκι μέχρι αηδίας, για τις ενώσεις στα είπε ο Γιώργοςsilvering στα decal... Βρωμίσματα από κάτω: είναι σαν να μην σκούπισες καλά το πλύσιμο, φαίνονται άσχημα... Λαδιές κάνε, όχι μόνο μαυρίλες.Σκέλη και τροχοί, για πρόσεξέ τα περισσότερο...Μάσκαρε και βάψε το πυροβόλο... Φαίνεται άσχημα...
Τωρα θα τα μπλεξουμε λιγακι, αλλα..... Για εμενα το chipping που ειχες κανει, δεν με χαλαγε καθολου!!.Δεν νομιζω οτι ηταν ΤΟΣΟ υπερβολικο και ασχημο, (πρωσοπικα γουστα...).ΟΧΙ οτι το χαλασες τωρα.....Εχει δικιο ο gtdeath13 για τον οπλισμο. Λιγο προσοχη παρα πανω στο επομενο και εισαι Ο.Κ. (για να τους ''μπεις στο ματι'' ) Πηστευω τελικα οτι ηταν μαζι σου λιγο ως πολυ αυστηροι.ΟΛΑ με καλη προθεση ετσι παιδια??? (εκτως αν τους εχεις κανει κατι και σε κηνηγανε)
Λοιπόν το chirping πιο πριν ήταν όντως υπερβολικό.... Αν και τα thud περνούσαν πολλά μάχ και η μπογιά έβγαινε λίγο κυρίως στη μούρη τόσο πολυ δεν είταν...και εξάλλου έχεις κάνει ένα AFRES και όχι στο Βιετνάμ ....μετά όμως απο το διόρθωσαν είναι πολυ καλύτερο...Εμένα μου λείπει λίγο λεπτομέρεια μέσα απο τα μη διαφανή μέρη της καληπτρας η όπως είταν στην πραγματικότητα πολυ πιο παχεια....και καλυτερα θα ειταν να ειναι βαμμένη μαυρη αλλα οκ....Εμένα παντως μου αρέσει...
Πηστευω τελικα οτι ηταν μαζι σου λιγο ως πολυ αυστηροι.ΟΛΑ με καλη προθεση ετσι παιδια??? (εκτως αν τους εχεις κανει κατι και σε κηνηγανε)