Καλησπερα.Ενδιαφεροντα τα οσα αναγραφονται για το apache εδω,αλλα εγω εχω το εξης ερωτημα:Κανοντας ανασκαφες στην αποθηκη,ηρθα φατσα καρτα με το 48αρι apache που εδινε το περιοδικο "Πτηση και Διαστημα" ..........καποτε.Περαν βεβαιως του ριγους που με επιασε(τυπου ρε που το ξεθαψα αυτο),συν βεβαια της συγκινησης που με κατεβαλε(ημουν νιος και γερασα),αρχισαν να πλανονται ερωτηματα στον αερα οπως:ποιας εταιριας ειναι αυτο το κιτ;(το αναφερει σαν Apache AH-64A +) και αν μπορω(εδω γελανε) να βρω οδηγιες για το κιτ;........(μεταξυ μας συμπαθητικουλι μου φαινεται).Και αν γνωριζει καποιος ποιο βελτιωτικο κοκπιτ μπορω να χρησιμοποιησω;Αυτα.......ευχαριστω εκ των προτερων 
Εδω εχει τις οδηγιες του D
http://www.revell.com/support/instructions.htmlΕκτος των κομματιων που κανουν D το Α το υπολοιπο κιτ ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις οποτε απλα δεν ακολουθεις τα βηματα οπου αναφερονται τα νεα κομματια
Βημα 4 χρησιμοποεις τους παλιους πινακες(που εχεις ηδη και στις οδηγιες εχουν μαυρισει)
Βημα 8 ομοιως
Βημα 16 δεν το κανεις
Βημα 23-24 ΔΕΝ το κανεις
Βημα 27-28 χρησιμοποεις τα κομματια του δικου σου κιτ
Βημα 47-48 μην ψαξεις για τα κομματια 107-108....δεν τα εχεις

Απο βημα50-60 τα κομματια που αναφερονται ΔΕΝ τα εχεις (ειναι του D) oποτε μονο καμια χειρολαβη βαζεις.
Και στο 64 ομοιως
Τελος και φυσικα παραλειπεις και το 66.
Καλη αρχη

ΕDIT Για να το κατεβασεις μετακινεις το βελακι-σταυρουδακι προς το κατω μερος (χωρις να ειναι πατημενο καποιο κλικ) κι εμφανιζεται μια μινι μπαρα με επιλογες.
Αριστερα ειναι μια δισκετα.Πατας κι αποθηκευεις οπου θες