0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ʼντε αδερφέ τελείωνε καμιά φορά...Χειρότερος από τον Μιχαλάκη τον Χάρριερ έχεις γίνει μου φαίνεται Α... παρεπιμπτόντως, ωραίες οι φωλιές ΜΦΧ
Καλά σου λέει ρε Γιώργο... για προχώρα κ λίγο... εσυ ηθελες vintage year όχι Vintage week...
Μανωλακη ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεΕνας ειναι ο Μιχαλιος και δεν υπαρχει δευτερος οσο κι αν πασχιζουν!!! 15 ( 16 πλεον) μηνες για ενα κιτ 54 κομματιων και ακοοοοοομα εχει μεεεεεελοοοον!Γιωργο συγγνωμη που σε στεναχωρω αλλα δεν τον πιανεις Καλη συνεχεια στο ποιημα σου!!!
Πραγματι ο Μιχαλης δεν πιανεται,πεταει στα συννεφα! Στεναχωρεθηκα τωρα.... ::cry2::παω να φαω μια τουλουμπα! ::glossa::Μιχαλη
Μιλάμε είσαι ένας μικρός θεούλης Τόσους μήνες / τόσα άτομα κράξιμο στον Μιχάριερ, τόσο πετυχημένο πόστ δεν ξανάγινε Μπράβο ρε Γιώργη ΜκΧ
Καλο ετσι; :mrgreen:Στα γραφικα παντα με τη βοηθεια του φαντομακια!
Γιωργάαακη, ακόμα να τελειώσειΠαράθεση από: pink_panzer στις Ιουνίου 26, 2012, 10:44:09 μμΓιώργο φοβερή δουλειά έχεις κάνει σε πριτσίνωμα και σε κόκπιτ. (έπεσε κανιβαλισμός άλλων pe...ή κλασική vintage reheat/airwaves; ) Αξίζεις συγχαρητήρια,τα σκεύη μου. Μιχαλη σ΄ευχαριστω!Ασε μας εφαγαν με το ματι τους! :mrgreen:Ζηση σ΄ευχαριστω επισης!Τα φωτοετς τα πηρα απο eduard.Ποια σκευη εννοεις; :
Γιώργο φοβερή δουλειά έχεις κάνει σε πριτσίνωμα και σε κόκπιτ. (έπεσε κανιβαλισμός άλλων pe...ή κλασική vintage reheat/airwaves; ) Αξίζεις συγχαρητήρια,τα σκεύη μου.
Γιώργη, όπως πάντα αρχιμάστορας κ δάσκαλος! Αντε καλή συνέχεια!
Aπαπα ζημιά που μας κάνεις...Βλέπω να βγαίνει τρέλλα φίλε!