0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δαχτυλίδια δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστούν από αλουμινοφίλο! ʼλλα μάλλον δεν θα φτάσω εκεί μιας και θα ανοίξω και άλλη δουλειά!! Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα για βελτίωση άλλα δεν θα σφάξω άλλο!
Για να αλλάξω λίγο θέμα, άφησα την γράμμωση και τα πιρτσινια και έκανα μια προσπάθεια να βελτιώσω το ανύπαρκτο κοπκιτ!!!Έτσι το έφτιαξα σε τρία κομμάτια, το πάτωμα με τα πλαϊνά, οπού και μπήκαν οι μανετες ισχύος; και διάφοροι διακόπτες και ροοστάτες;, των πινάκα οπού και τρυπήθηκαν τα ρολόγια και προστεθήκαν και κάποιοι διακόπτες, και το κάθισμα που υπήρχε και προστεθήκαν οι λάβες εκτίναξης και το κάτω μαξιλάρι θα βάλω και ζώνες στη συνέχεια! Δυστυχώς ότι εχω από φωτογραφίες από το κοπκιτ δεν φαίνεται το κάθισμα και τι έχουν οι πλαϊνές οι κονσόλες δίπλα σε αυτό, όποτε μάλλον είναι γουατ ιφ λίγο ως πολύ!!!Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!Θα επανέλθω Δημήτριος!!!
Βαγγέλη για ακόμα μια φορά να σε ευχαριστήσω!!Γιώργο, ήταν το πιο ψιλό που κατάφερα με τεντωμένο πλαστικό, Το χαλκοσυρμα θα το τρυπήσω να να κατεβεί πιο κάτω για να αναπαραστήσω τους στρογγυλούς διακόπτες "ροοστάτες" , τα διακοπτακια σκέφτομαι να τα κόψω πιο χαμηλά!!! Αν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις είμαι όλο αυτιά!!!!( και μάτια για να διαβάσω)!!!
Ότι είσαι αστειούλης το γνωρίζω!!
Ναι!Ειμαι και τετοιος! ::glossa::Το λεω ομως σοβαρα(μπορει να χρησιμοποιησες ,δεν ξερω),οταν εχεις να δουλεψεις ενα κοκπιτ λιλιπουτειο ποσο περισσοτερο στην 1/72 αυτοι οι φακοι ειναι απολυτως απαραιτητοι(και καλα να βλεπεις)γιατι με γυμνο ματι ειναι δυσκολο να κανεις λεπτομερειες τοσο μικρες.Μπορει να σου φαινεται μακροσκοπικα ενταξει (στη δουλεια οποιουδηποτε)αλλα στη μεγεθυνση..κλαφτα χαραλαμπε!Για παραδειγμα μια κατασκευη πινακα στην 1/72 που χωρις τους φακους ειναι αδυνατη!
Βαγγέλη με έχεις φτιάξει πολύ άσχημα!!! Μάλλον δεν είμαι πολύ κάλος στο γκουγκλαρισμα!!!! Ο πινάκας και τα πλαϊνά θα γίνουν μάλλον από την αρχη μιας και τα ξήλωσα όλα!!! Θα προσπαθήσω μέσα από το φακό αυτήν την φορά!!!Ελπίζω σε ένα πιο κάλο αποτέλεσμα!!!