Αποστολέας Θέμα: 1/48 Mirage 2000 project (N/N/D/-5DDA/C/Η)  (Αναγνώστηκε 39899 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
1/48 Mirage 2000 project (N/N/D/-5DDA/C/Η)
« στις: Μαΐου 28, 2012, 01:41:02 μμ »
----- EDIT -----
Τροποποιώ το αρχικό ποστ μετά από τόσες αλλαγές στον τίτλο του θέματος  :oops: και στο παρόν κατασκευαστικό προστίθενται μερικά κιτ ακόμα, τα οποία προορίζονται κυρίως για Γαλλικά και άλλες εθνικότητες, πλην ΠΑ (όταν έρθει η ώρα, θα ανοίξω αντίστοιχο θέμα).

1) Mirage 2000N, E.C. 2/4 La Fayette, Armee de l' Air

:arrow: Heller ref. 60424
Ολοκληρωμένο μοντέλο  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23016.msg503094.html#msg503094

2) Mirage 2000N Red Flag '92, E.C. 1/4 Dauphine, Armee de l' Air

:arrow: Kinetic ref. 48032
Αρχή κατασκευής  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23016.msg505759.html#msg505759

3) Mirage 2000D, E.C. 3/3 Ardennes, Armee de l' Air
  :arrow: Italeri ref. 2707
Αρχή κατασκευής  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23016.msg589364.html#msg589364

4) Mirage 2000-5DDA, Qatar Emiri Air Force (γρήγορη κατασκευή)
  :arrow: Kinetic ref. 48032
Αρχή κατασκευής  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23016.msg633042.html#msg633042
Ολοκληρωμένο μοντέλο  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23016.msg638111.html#msg638111

5) Mirage 2000C, Armee de l'Air, Operation Daguet 1991

6) Mirage 2000H, Indian Air Force

Καλησπέρα σας!

Ανοίγω και δεύτερο μέτωπο, με ένα ακόμη κιτ το οποίο παρέλαβα πρόσφατα από συμφορουμίτη και έπιασα αμέσως τις κόλλες και τον κόπτη.
Πρόκειται για το κιτ της Heller με χαραγμένη καλή λεπτομέρεια αλλά ανύπαρκτο κοκπιτ, παλαιό καλούπι αν κρίνω από το μπεζ χρώμα των πλαισίων. Το ίδιο κιτ, νεώτερης παραγωγής όμως, είχα φτιάξει αρκετά χρόνια πριν αλλά το πέταξα..
Έτσι, αποφάσισα να το ξαναφτιάξω καθώς μου αρέσει η πράσινη-γκρι παραλλαγή και θα είναι μια τύπου "προθέρμανση" για το BG της Kinetic πού θα ακολουθήσει στα χρώματα της ΠΑ.

Η κατασκευή θα γίνει κατ' ευθείαν από το κουτί και από το δεύτερο Mirage, θα δανειστώ το κάθετο σταθερό (δίνει για τρεις διαφορετικές εκδόσεις) και τους magic, μαζί με τους AS-30L και το Atlis pod -είναι για το D, το γνωρίζω, αλλά συμπαθάτε με, δεν θέλω να καταλήξουν στο spare box ή ακόμα χειρότερα, να τα βάλω στο Ελληνικό. Εννοείται θα μπει και ο ASMP στον κοιλιακό πυλώνα.
Τέλος, χαλκομανίες θα χρησιμοποιήσω και από τα δύο μοντέλα, καθώς επίσης από περισσεύματα του C της ίδιας εταιρείας, γενικά όποιες είναι καλύτερης ποιότητας.

Ξεκινάω λοιπόν, από το κοκπιτ, βασικό χρώμα το γκρι 64 της Humbrol, μαύρο ματ για τα προσκέφαλα των καθισμάτων (ένα από τα "αυτάκια" έσπασε και θα το διορθώσω) και τα μαξιλαράκια πράσινο 117. Οι πίνακες οργάνων δίνονται σε χαλκομανίες, γι' αυτό και δεν ανέβασα φώτο από τη μπανιέρα  :lol: , και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για τις πλαϊνές κονσόλες, οι οποίες στην κυριολεξία δεν υπάρχουν.
Αργότερα, θα σκρατσάρω και τις ζώνες από αλουμινόφυλλο.

Συνέχεια με τον οπλισμό, όπου κι εδώ πέρασα το ίδιο γκρι σαν αστάρι, για βαφτούν με άσπρο, οι δε πυλώνες βάφτηκαν με alluminium.
Με τον κόπτη άνοιξα τρύπες για τις εξαγωγές και από τις φώτο παρατηρώ ότι τα πίσω μέρη θέλουν διορθώσεις.

Αυτά για την ώρα!
Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!  ::salut::

"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: Mirage 2000N 1/48 Heller
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 28, 2012, 02:11:12 μμ »
Καλη αρχη! ::salut:: ::salut::
Πολυ ωραιο θεμα και θελω να φτιαξω και γω 2χιλιαρο με αυτη την παραλλαγη.
Για τις κονσολες στη μπανιερα μπορεις να φτιαξει πολυ ευκολα τους διακοπτες με ζεσταμενο-τεντωμενο πλστικο.
Αφου το κανεις στη διαμετρο που θελεις κοβεις πολυ μικρα κομματακια και τα κολλας πανω στην κονσολα φτιαχνοντας ετσι τους διακοπτες. :wink:

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 28, 2012, 03:46:42 μμ »
Σ'ευχαριστώ πολύ Λάμπρο!
Πολύ καλή ιδέα με το ΖΤΠ, δουλειά για υπερβολικά υπομονετικούς! Θα πάρω την μπανιέρα της Kinetic σαν οδηγό και θα το δοκιμάσω!
Σκέφτηκα να κάνω τρύπες με πυρωμένη βελόνα και μετά wash με λευκό ή να βάλω χαλκομανίες, προσπάθησα ακόμα και να τις αντιγράψω με ζελατίνα βιβλιοδεσίας.. Οτιδήποτε πού θα μπορούσε να το "ντύσει' για να μην είναι έτσι σκέτο, αν και η καλύπτρα θα είναι κλειστή. ::salut::
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 28, 2012, 08:59:41 μμ »
Πολύ ωραίο θέμα καλή αρχή!

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 28, 2012, 09:06:52 μμ »
Πάνο καλή συνέχεια κ απο μένα...μία ερώτηση με την ευκαιρία του θέματος...

Τα Mirage 2000N μοιάζουν με τα δικά μας EGM όσο αφορά τα όργανα στο cockpit????
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 28, 2012, 09:38:44 μμ »
dimitrisap και prokroust, σας ευχαριστώ!

Πραγματικά, δεν γνωρίζω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τέτοιου είδους λεπτομέρειες!
Οι πιο έμπειροι μπορούν να ρίξουν τα φώτα τους!
Ιωάννης Καποδίστριας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 28, 2012, 09:47:55 μμ »
Πάνο καλή συνέχεια κ απο μένα...μία ερώτηση με την ευκαιρία του θέματος...

Δεν έχω δει πουθενά αλλά λογικά πρέπει να είναι πιο κοντά στο D όπου υπάρχουν διαφορές με τα δικά μας.

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 28, 2012, 10:39:40 μμ »
Δεν έχω δει πουθενά αλλά λογικά πρέπει να είναι πιο κοντά στο D όπου υπάρχουν διαφορές με τα δικά μας.

Απ' ότι διάβασα, Ν και D δεν διαφέρουν πολύ, το πρώτο προορίζεται για πυρηνική δράση και το δεύτερο για πολλαπλές αποστολές βομβαρδισμού (και το οποίο έχει υποστεί βελτιώσεις), αλλά σχετικά με τις διαφορές με τα δικά μας, δεν γνωρίζω.

Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 29, 2012, 08:52:43 πμ »
Μερικές οθόνες πρέπει να αλλάζουν μεταξύ B και D/N. D και Ν μεταξύ τους πρέπει να είναι σχεδόν ίδια

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 29, 2012, 01:09:18 μμ »
Καλησπέρα σε όλους!

Συνεχίζω με το κάθετο σταθερό για την έκδοση Ν, από το κιτ της Kinetic, για το οποίο όμως δεν περισσεύει διάφανο κομμάτι..

Κάπου στο φόρουμ διάβασα για μια τεχνική για κατασκευή φώτων ναυτιλίας από διάφανο sprue, έτσι έκανα μια προσπάθεια να φτιάξω ένα (ζητώ συγγνώμη από τον συνάδελφο για το clopyright, ο οποίος νομίζω είναι ένας από τους διαχειριστές  :roll: ).
Παραθέτω φώτο από την διαδικασία.

Καταρχήν, πήρα ένα κομμάτι από τα διάφανα σπρου και θερμαίνοντας το πάνω από μια εστία φωτιάς, περίμενα να μαλακώσει, αλλά με προσοχή έτσι ώστε να μην αρπάξει και μαυρίσει

Στην συνέχεια και όσο ακόμη ήταν μαλακό, το πίεσα με ένα ίσιο κατσαβίδι, με σκοπό να διαμορφώσω μια επίπεδη επιφάνεια

Με τον κόπτη έδωσα το απαραίτητο σχήμα και το έκοψα

Και τέλος, κρατώντας το με ένα μυτοτσίμπιδο, το έτριψα πάνω σε ένα 800άρι ντουκόχαρτο ώστε να λειανθεί περιμετρικά και ταυτόχρονα να είναι δυνατόν, έπειτα από δοκιμές, να εφαρμόζει πάνω στο κάθετο σταθερό.

Και βουαλά!
Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή, μετά το βάψιμο του μοντέλου θα κολληθεί με ατλακόλ και εάν χρειαστεί θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, τριψίματα κλπ.

::salut::

Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 29, 2012, 01:37:10 μμ »
Μπράβο Πάνο ωραία δουλειά μέχρι εδώ ,καλή συνέχεια φιλαράκι!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 29, 2012, 01:58:14 μμ »
Σ' ευχαριστώ πολύ Καπετάν Σταμάτη!  ::thanx::
Αναμένω και το επόμενο σεμινάριο για την αναπαράσταση βυθού, καθώς μετά από αυτό της επιφάνειας  ::eusa_wall::, θέλω να "πνίξω" τα μοντέλα μου!!
Θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 29, 2012, 09:03:05 μμ »
Χαιρετώ και πάλι!

Συνεχίζω λοιπόν με την μπανιέρα, όπου εδώ η Heller ξέχασε ή δεν ήξερε να προσθέσει λεπτομέρεια.
Ακολούθησα την συμβουλή του labros87 (Φίλε Λάμπρο, με μπρίζωσες άσχημα, σ' ευχαριστώ πάντως για την ιδέα σου!!) και έκανα τους διακόπτες στις πλαϊνές κονσόλες.
Με μια οδοντογλυφίδα την οποία βουτούσα σε υγρή κόλλα (δοκίμασα και με Κ/Α κόλλα αλλά στέγνωνε γρήγορα και "έχτιζε"), "ψάρεψα" τα μικράαα κομματάκια από το ΖΤΠ και τα τοποθέτησα σε τυχαία σημεία, προσπαθώντας να τα στοιχίσω παράλληλα και τα "σφράγισα" με λίγη από την ίδια κόλλα, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο.
Είχα και την (ανάγλυφη) μπανιέρα της Kinetic σαν οδηγό, αλλά παρατηρώντας τη καλύτερα, το θεώρησα αδύνατο να σκρατσάρω κομματάκια σε διάφορες μικροσκοπικές διαμέτρους, έτσι μου βγήκε το παρακάτω.     

Δεν ξέρω κατά πόσο τα κομμάτια έχουν κολληθεί, θα μάθω όμως όταν στεγνώσουν καλά και ρίξω το πρώτο χρώμα.

Ζητώ συγγνώμη εάν δεν φαίνεται καλά εξαιτίας της γυαλάδας της κόλλας και του φλας, αλλά θα ανεβάσω αύριο με το φως της ημέρας.

Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 29, 2012, 09:20:57 μμ »
Πανο χαιρομαι που πετυχε το κολπο!
Απο το τιποτα τωρα εχεις μια επιφανεια που μετα το βαψιμο και τα στεγνα πινελα θα κανει για κονσολα.
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 29, 2012, 09:55:56 μμ »
Ωραία δουλειά μέχρι τώρα!Στο D πάντως στο κοκπιτ κυριαρχεί το μαύρο να ξέρεις, οπότε και στο Ν μάλλον θα ισχύει το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 29, 2012, 11:26:55 μμ »
Πάνο πολύ ωραία δουλειά μέχρι τώρα. Καλή συνέχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 30, 2012, 04:21:52 μμ »
Λάμπρο, κε Δημήτρη και Κώστα, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Αν δεν κάνω λάθος, μόνο οι κονσόλες είναι μαύρες.

ʼλλη μια φώτο της μπανιέρας με φυσικό φως, αν και μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα με τη συννεφιά.
Τα κομμάτια έχουν κολληθεί καλά και θα περιμένω μέχρι αύριο για να συνεχίσω το βάψιμο.

Εν τω μεταξύ, πρόσθεσα και τις ζώνες στα καθίσματα, τις οποίες έβαψα με sand 93 και μίξη midnight blue 15 με άσπρο ματ, σε αναλογία 50-50 περίπου.
Έχω την εντύπωση ότι και αυτές μου βγήκαν πλατιές, αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσουν και τις αφήνω ως έχουν. Έχω δώσει άλλωστε πολλή προσοχή στη Γαλλιδα  :mrgreen:
Θα ακολουθήσουν οι χειρολαβές και κάποιες μικροδιορθώσεις.
Εδώ να σημειώσω, ότι το αλλουμινόφυλλο από συσκευασία καφέ, προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ για την κατασκευή ζωνών, καθώς μπορούν να "διπλώσουν" ή να "τσαλακωθούν", χωρίς υπερβολή βέβαια, για περισσότερο εφέ.

Επίσης, έχω την εξής απορία:
Είναι απαραίτητο να κάνω wash στα καθίσματα, ενώ το υπόλοιπο κοκπιτ δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο για αυτή την τεχνική και να περιοριστώ σε στεγνά πινέλα με πχ silver ή alluminium και ίσως λίγο μαύρο;;

::salut:: ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 30, 2012, 08:03:33 μμ »
Τι λες τωρα??? ΤΕΛΕΙΑ βγηκαν τα οργανα. Και με το βαψημο.... Τωρα στα καθησματα, οι ζωνες ειναι οντως μεγαλες. Αν σε εχει κουρασει τουλαχιστον βγαλε τις μπλε, που ειναι πολυ φαρδιες. Οι αλλες... Ο.Κ. Τωρα για τη φθορα στα καθησματα, απλα ασχολησου λιγο. Δεν θελουν πολλα πραγματα. Καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 30, 2012, 10:15:00 μμ »
Κε Μιχάλη, σας ευχαριστώ πολύ!
Λίγη λεπτομέρεια έβαλα για το μάτι, ότι ήταν εφικτό..
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τις ζώνες, σειρά έχουν οι φθορές.  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος stathis_am

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1974 - Α^2
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Xalandri 4
  • ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 30, 2012, 10:52:33 μμ »
Πολυ ομορφο!! και στην 1/48 μπορεις να κανεις πολλα!!!

(μια απορια.. εχω το αλουμινιο απο τον καφε.. αλλα ειναι σαγρε... και κοβεται με δυσκολια.. αντιμετωπίζεται και εσεις τα ιδια θεματα???)

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 31, 2012, 10:27:07 πμ »
Το σαγρέ αλουμίνιο μπορείς να το "σιδερώσεις" με έναν αναπτήρα bic ή με άλλο καμπύλο αντικείμενο. Το κόψιμο γίνεται και με ψαλιδάκι.
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 31, 2012, 11:29:34 πμ »
Πάνο τα καθίσματα είναι πολύ ωραία. Αν φυσικά θέλεις νμα ασχοληθείς λίγο παραπάνω (επειδή ο σκελετός των καθισμάτων είναι ανοιχτό γκρι) θα μπορούσες να κάνεις ένα washάκι με σκούρο γκρι ή αρκετά αραιωμένο μαύρο για να τονίσεις τη λεπτομέρειά τους. Αν το κάνεις θα δεις ότι άξιζε ο εξτρα "κόπος"!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 31, 2012, 12:48:26 μμ »
(μια απορια.. εχω το αλουμινιο απο τον καφε.. αλλα ειναι σαγρε... και κοβεται με δυσκολια.. αντιμετωπίζεται και εσεις τα ιδια θεματα???)

Μπορείς να το κόψεις και με τον κόπτη και έναν μεταλλικό χάρακα, για να σου βγουν ευθείες οι λωρίδες (με το ψαλίδι θέλει περισσότερη υπομονή και προσοχή), πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια για να μην αφήσεις χαρακιές πάνω στο τραπέζι.

Πάνο τα καθίσματα είναι πολύ ωραία. Αν φυσικά θέλεις νμα ασχοληθείς λίγο παραπάνω (επειδή ο σκελετός των καθισμάτων είναι ανοιχτό γκρι) θα μπορούσες να κάνεις ένα washάκι με σκούρο γκρι ή αρκετά αραιωμένο μαύρο για να τονίσεις τη λεπτομέρειά τους. Αν το κάνεις θα δεις ότι άξιζε ο εξτρα "κόπος"!! ::salut:: ::salut::

Κώστα, σε ευχαριστώ, θα τους κάνω και ένα ελαφρύ wash!  ::salut::

Έγιναν και οι χειρολαβές από ανταλλακτικά συρραπτικού με τη βοήθεια μιας μικρής πένσας από πολυεργαλείο-σουγιά και βάφτηκαν με κίτρινο ματ 24.
Σύγκριση μεγέθους με ένα παλαιότερο κάθισμα.

Επίσης, έχετε κάποια πρόταση πως να βάψω τις μαύρες λωρίδες, γιατί όσες φορές το προσπάθησα στο παρελθόν, δεν τα κατάφερα. (Στη φώτο είναι από ένα mk16a, αυτή βρήκα)

Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 31, 2012, 01:03:43 μμ »
Πάνο ωραία το προχωράς ως τώρα. Εγώ για τα χερούλια τα βάφω με κίτρινο πρώτα και μετά κάνω τις γραμμές προσεκτικά με μαρκαδοράκι 0,1mm που έχω αγοράσει από βιβλιοπωλείο. :wink:

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 31, 2012, 08:47:43 μμ »
Ευχαριστώ Νίκο, θα το δοκιμάσω!
Ανεξίτηλο λογικά :?:
Ιωάννης Καποδίστριας