0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ελεγα μηπως ειχα ρεπο το Σαββατο αλλα υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να δουλευω πρωι
Tα λέμε το Σάββατο λοιπόν.
Κρίμα που θα είμαι στην Τήνο αυτή την βδομάδα...Καλή αρχή Κώστα!
Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι στο "Modelling Valley" της Ιπποκράτους (Καλφάκης, Σίσσας, Plastimodellismo)
Μάλλον θα ακούσω τις συμβουλές του mmaker για ένα καλό κομπρέσορα και ένα απλό αερογράφο...Προτάσεις βέβαια είναι καλοδεχούμενες...
Στείλε μου με ένα pm, την πρότασή σου, όπως τα είπαμε το Σάββατο...Δε θυμάμαι το μοντέλο που μου είπες... Στα 200 ευρώ ο κομπρέσορας και ένας απλός αερογράφος μονής με εξωτερική μίξη;
Παράθεση από: melpas1013Στείλε μου με ένα pm, την πρότασή σου, όπως τα είπαμε το Σάββατο...Δε θυμάμαι το μοντέλο που μου είπες... Στα 200 ευρώ ο κομπρέσορας και ένας απλός αερογράφος μονής με εξωτερική μίξη;[/b]Ζητάει αερογράφο εξωτερικής μίξης, μάλλον σαν δοκιμή οπότε αποκλείονται όλα τα μοντέλα εσωτερικής μίξης διπλής και απλής λειτουργίας. Κοιτάμε πλέον τα μοντέλα εξωτερικής μίξης τα οποία είναι ανεξαιρέτως, μονής λειτουργίας . Τέτοια βγάζει η Badger=Kalfakis αλλά τα ψιλοτσιμπάει, και νομίζω πήρε το μάτι μου μερικούς στο plastimodellismo αγνώστου προέλευσης
Παιδια δυστυχως δεν τα καταφερα....Χτες βραδυ την εβγαλα σε Πετρελη-Ζωη-Καραφωτη και σημερα οπως καταλαβαινετε δεν τραβαγε....Κριμα γιατι ηθελα να ερθω μαζι σας καθως ηθελα να παρω χρωματακια και αερογραφο και οι συμβουλες θα ηταν χρησιμες.Παντως το προγραμμα στο μαγαζι ηταν σουπερ....
Πως πήγε η συνάντηση ρε παιδιά?
Είμαι Τήνο και αύριο γυρνάω Αθήνα για να φύγω στα καπάκια για Βόλο μέχρι Κυριακή