Αποστολέας Θέμα: Nεο κιτ F-5A 1/48  (Αναγνώστηκε 26781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος LYBCO

• Scale 1/144
  • *
Απ: Nεο κιτ F-5A 1/48
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 06:05:39 μμ »
Χθες αγορασα το κιτ απο Καλφακη και ειδα οτι εχει και αυτο τα σημαδια στην καλυπτρα.Θα ανεβασω συντομα φωτο.

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 09:07:25 μμ »
Μου αρεσει που περασα απο τον καλφακη κ του το ειχα πει οτι τα κιτ εχουν προβλημα στη καλυπτρα κ μου ειχε πει οτι θα το κοιταγε με τον αντιπροσοπο για να το διορθοναν αλλα......................Α. Κ.
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 12:32:29 πμ »
Τίτλοι τέλους για την εταιρεία Tan Models. Τα καλούπια της πωλήθηκαν στην εταιρεία Tiger Hobbies Ltd., η οποία θα συνεχίσει την παραγωγή σε λογική τιμή μιας και το μοντέλο είχε κάποια προβλήματα στην ουρά. Τα παραπάνω μοιράστηκαν τούρκοι μοντελιστές που μίλησαν με εκπρόσωπο της νέας εταιρείας στο Telford. Οι φωτογραφίες από το Telford:
Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size..
και η ανακοίνωση της εταιρείας ::arrowred:: http://us3.campaign-archive2.com/?u=d5490ff8cca3f03b78583d34f&id=b17f4f45c0

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #128 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 03:35:18 μμ »
Καλησπερα μετα απο 1,5 χρονο κ κανα 2 μειλ παραπονων η απαντηση της Κινετικ ειναι η εξης.
Hi Leonidas,

Sorry for late reply.  We have the replacement canopy of K48020 and kindly be informed there would be USD $8.11 administration and handling fee.  Please kindly confirm your acceptance.  Thanks!

Regards,
Catherine
Luckymodel.com

Κ λεω τωρα εγω μας δουλευουν η δε μας δουλευουν;;;;
 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος costastdm

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
« Απάντηση #129 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 03:37:44 μμ »
Σε εμένα με το ίδιο πρόβλημα απάντησαν....

Would you please advise your shipping address and we will then send the replacement part to you.

Regards,
Elsie
www.kineticmodel.com

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #130 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 03:39:21 μμ »
Καλησπερα μετα απο 1,5 χρονο κ κανα 2 μειλ παραπονων η απαντηση της Κινετικ ειναι η εξης.
Hi Leonidas,

Sorry for late reply.  We have the replacement canopy of K48020 and kindly be informed there would be USD $8.11 administration and handling fee.  Please kindly confirm your acceptance.  Thanks!

Regards,
Catherine
Luckymodel.com

Κ λεω τωρα εγω μας δουλευουν η δε μας δουλευουν;;;;
 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Στείλε τους email και πές τους οτι τους αποστέλεις το ελαττωματικό κίτ και ζήτα τους την αξία του + τα μεταφορικά.  :evil: :evil: :evil:
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #131 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 03:42:09 μμ »
sorry, αλλα βλεπω οτι δεν απαντάει η Kinetic αλλα το Luckymodel.

Λογικό ειναι να ζητάνε να πληρωθούν για να στείλουν κατι.  Δεν έφταιγαν αυτοι που η Kinetic έκανε λαλακια

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #132 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 04:17:34 μμ »
Εγω νομιζω οτι ειναι η ιδια εταιρεια ειτε κινετικ ειτε λακιμοντελς.
Γιατι που αλλου βρηκαν το κομματι να μου στειλουν;;;;
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος costastdm

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
« Απάντηση #133 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 05:05:55 μμ »
sorry, αλλα βλεπω οτι δεν απαντάει η Kinetic αλλα το Luckymodel.

Λογικό ειναι να ζητάνε να πληρωθούν για να στείλουν κατι.  Δεν έφταιγαν αυτοι που η Kinetic έκανε λαλακια
Το αρχικό μου e-mail το έστειλα στο info@kinetic.com, τώρα το ποιος θα μου/μας στείλει το κομμάτι δεν θα το ψάξω.  ;) το κομμάτι θέλω!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #134 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 05:32:17 μμ »
Το αρχικό μου e-mail το έστειλα στο info@kinetic.com, τώρα το ποιος θα μου/μας στείλει το κομμάτι δεν θα το ψάξω.  ;) το κομμάτι θέλω!

Μα αυτο λέω, οτι εσένα που εστειλες κατευθείαν στην Kinetic, σου απάντησαν, ως όφειλαν, οτι θα στο στείλουν χωρίς κάποια επιβάρυνση.

To Luckymodel, βρήκε ευκαιρία να χρεώσει κατι ...  (ειναι δεν ειναι ιδια εταιρεία με την kinetic)

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #135 στις: Δεκεμβρίου 20, 2013, 06:03:03 μμ »
Καλησπέρα Λεωνίδα,

Κάνε άλλη μία προσπάθεια καί στείλε στην Κινέτικ ένα εμαιλ. Αν πάλι σου απαντήσουν μέσω LuckyModel, τότε τι να πώ τα θέλει ο κ@#ος τους να τα ακούσει.

Πάντως, μην σου κάνει εντύπωση που θέλανε να σου χρεώσουν μεταφορικά.

Εγώ πρόσφατα ζήτησα από την Ιταλέρι να μου στείλει ανταλλακτικό αλεξήνεμο για το 72αρι F-5A, καί μου ζήτησαν να τους πληρώσω 3 ευρώ μεταφορικά ενώ για παραδειγμα, η Αιρφιξ και παλιοτερα η Χέλλερ τα στέλνουν/στέλνανε τσάμπα καί ολόκληρα τα sprues, όχι μόνο το κομμάτι που ήθελες.
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 22, 2014, 12:53:03 μμ »
Καλημέρα.
Ψάχνοντας το στόκ μου βρήκα ενα ξεχασμένο F-5 της FUJIMI στην 1/48. Χρέπι σκέτο. Δέν έχει κόκπιτ, μόνο ενα είδος καθίσματος (θυμίζει πλαστική καρέκλα) κάπου χάθηκε ο πιλότος ελάχιστα κομμάτια... τέλος πάντων, είχα αγοράσει κάποια βελτιωτικά για το κόκπιτ, κυρίως για το μπροστινό ταμπλό. Είχα πάρει πρώτα αν βελτιωτικό της Enduart το οποίο τελικά ήταν για F-5E, και μετά αγόρασα κάτι άλλα με διάφορα όργανα απο τα οποία διάλεγες, έκοβες και έκανες κολάζ.
Πέρα απο το αν υπάρχει καλό κιτ του F-5 (διάβασα το παρών νήμα) υπάρχουν βελτιωτικά για το μοντέλο που έχω? ενδιαφέρομαι κυρίως για την μπανιέρα του κόκπιτ.
Βασικά για οποιοδήποτε κίτ F-5 ας είναι πιστεύω οτι θα καταφέρω να το σουλουπόσο.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 22, 2014, 01:09:52 μμ »
Καλημέρα.
Ψάχνοντας το στόκ μου βρήκα ενα ξεχασμένο F-5 της FUJIMI στην 1/48. Χρέπι σκέτο. Δέν έχει κόκπιτ, μόνο ενα είδος καθίσματος (θυμίζει πλαστική καρέκλα) κάπου χάθηκε ο πιλότος ελάχιστα κομμάτια... τέλος πάντων, είχα αγοράσει κάποια βελτιωτικά για το κόκπιτ, κυρίως για το μπροστινό ταμπλό. Είχα πάρει πρώτα αν βελτιωτικό της Enduart το οποίο τελικά ήταν για F-5E, και μετά αγόρασα κάτι άλλα με διάφορα όργανα απο τα οποία διάλεγες, έκοβες και έκανες κολάζ.
Πέρα απο το αν υπάρχει καλό κιτ του F-5 (διάβασα το παρών νήμα) υπάρχουν βελτιωτικά για το μοντέλο που έχω? ενδιαφέρομαι κυρίως για την μπανιέρα του κόκπιτ.
Βασικά για οποιοδήποτε κίτ F-5 ας είναι πιστεύω οτι θα καταφέρω να το σουλουπόσο.
Ευχαριστώ
Μην χαλασεις τα ωραια σου λεφτακια για να βελτιωσεις το Fujimi,παρε ενα καινουργιο κιτ. Και καλυτερο αποτελεσμα θα εχεις,και λιγοτερο θα σε πεδεψει και θα ειναι και πιο σωστο γιατι το Fujimi ειναι λαθος στις διαστασεις. :wink:

Αποσυνδεδεμένος elias62

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 12, 2014, 12:58:51 μμ »
   Καλημέρα!
 Εχω το γνωστό πρόβλημα με την καλύπτρα.Εστειλα μειλ στην Κινετικ στην διεύθυνση που αναφέρατε πριν 20 μέρες αλλά
απάντηση  καμμία.Ειχα χρησιμοποιήσει συμβατή με αυτούς διεύθυνση (g mail).
 Καμμία ιδέα;

Αποσυνδεδεμένος elias62

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 12, 2014, 03:50:27 μμ »
   Επειδή,ως γάιδαρος,εγραψα μόνο γιά το πρόβλημα μου,θα προσπαθήσω να εξιλεωθώ παραθέτοντας
 κάποια σχόλια μου γιά τα ελληνικά πεντάρια από τα χρόνια της θητείας μου (82-83) στην ΜΣΒ/111ΠΜ
 Δυστυχώς,από μνήμης μόνο,αλλά κάπου,κάποτε θα τις βρώ αυτές τις φωτό.....
  Λοιπόν,τα α/φη και των 3 μοιρων (341,343,349)συντηρούνταν αλλά και βάφονταν στην 111,(εκτός ελαχίστων
εξαιρέσεων όπως το 22550 που είχαν πάει στην ΕΑΒ),τα μεν της 349 τύπου Βιετνάμ,τα υπόλοιπα "μπλέ".
 Εκείνο το μπλέ ήταν πιό φωτεινό,και  μάλιστα ημιγυαλιστερό και περισσότερο μπλέ παρά γκρίζο,τουλ'αχιστον τους πρώτους μήνες,όσο
ήταν φρέσκο,και σιγα-σιγά,με την φθορά, γκριζάριζε ....νομίζω δε πως ήταν αποτέλεσμα προσμίξεων/ πειραματισμών του χρώστη να
"πλησιάσει" το μπλέ- γκρι του Μιράζ.Εκείνη την περίοδο άρχισε να εφαρμόζεται και το μπλέ στα Φαντομ (FS35164) αλλά απόσο θυμάμαι
εκείνα ήσαν εξαρχής πιό γκρί.Αργότερα,σε  επισκέψεις μου είδα πως είχαν "εναρμονισθεί"στο ως άνω χρώμα.
  Οι κούτες στο οπλουργείο που συντηρούνταν τα καθίσματα έγραφαν ALQ 7A.
 Πολλά εθνόσημα 'ηταν βαμμένα με στένσιλς.Δυστυχώς δεν έχω αριθμούς...
                  Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 12, 2014, 05:46:50 μμ »
σαν οπλουργος στα F/RF/NF-A F-5B που ειμουν τα καθισματα (ενας τυπος απο τους τρεις που φορεσαν ) ηταν HRQ-7A  ( το H για το  Hellenic)

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 01:00:43 μμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ   στα σχεδια του KINETIC  για την ghost  εχει γινει λαθος στα χρωματα και τα 36251 και 36307 ειναι αναποδα στην αντιστοιχια

Tags: f-5 f-5a