Προσπαθησε να το βαλεις στο καλαθι και να προχωρησεις στην αγορα του και θα δεις οτι το site εχει τιμες αλλαλουμ. Αλλες οι τιμες στη σελιδα του μοντελου και αλλες οταν προψωρας στο
CHECKOUT! ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτο γιατι σιγουρα την εχουν πατησει πολλοι.
Οταν βλεπεις το κιτ, η τιμη με τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι $31.67 με ισοτιμια του site 21.86EUR. Η πραγματικη ισοτιμια ειναι αυτη: 31.67 USD =
25.7431 EUR
Οταν λοιπον φτανεις να πληρωσεις,
το ποσο αλλαζει απο $31.67 σε $33.38, δηλαδη 23.04EUR, βαση της ισοτιμιας του luckumodel. Και παλι, ομως, η πραγματικη ισοτιμια ειναι 33.38 USD =
27.1315 EUR .
Συμπερασμα,
η τελικη τιμη του κιτ, με τη σημερινη
πραγματικη ισοτιμια,
ειναι 27.13EUR και οχι 25.85EUR.

Ελπιζω να βοηθησα τους συνμοντελιστες να εχουν μια σφαιρικη εικονα της διαφορας τιμων ανα τον κοσμο σε συγκριση με την Ελλαδα. Ευχομαι να ισχυσει αυτη η τιμη για να μπορεσω να αγορασω κι εγω 1-2 μοντελα. Να επισημανω οτι δεν γνωριζω προσωπικα τον κ.Καλφακη και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο ιδιος, προς αποφυγην παρεξηγησεως. Δεν κανω διαφημιση και φυσικα δεν "ευθυνομαι" εγω για τις χαμηλες τιμες που κραταει στα μοντελα που με ενδιαφερουν. Η τσεπη μου με νοιαζει πανω απο ολα, σ'αυτη τη δυσκολη οικονομικη κατασταση που βρισκομαστε ολοι πανω κατω.