0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν περάσεις wash δεν θα πρέπει να προχωρήσεις και σε άλλες φθορές μετά; Δεν θα φαίνεται κάπως ξεκάρφωτο;Spoiler (hover to show)Κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά;
Μια χαρά έχει γίνει έως εδώ. θα πρότεινα ματ βερνίκι και πας για άλλα.!!!!!
Σατινέ τα βάφουν οι Ρώσοι όλα...
Spoiler (hover to show)Δεν κάνω καθόλου πλάκα... Δες τι έχει ανεβάσει ο φίλιππος, ο giomef και ο gtets και μετά το ξανασυζητάμε..
Νίκο το να κάνεις φθορές σημαίνει ότι είναι επιχειρησιακό, δεν ξέρω όμως αν τα επιχειρησιακά ήταν έτσι βαμμένα, οπότε η γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως είναι.
Και του κουτιού να μείνει κάτι πρέπει να κάνεις για να δείξουν τα πάνελ.....
Ρε σκιστιτς εκει περα που το λυπασαι .Ωραια θεματα τα ναυτικα ρε γαμωτο αλλα εκει που μενω βλεπω θαλασσα μονο 10 μερες το καλοκαιρι.Ακομη μπερδευω την πρυμνη με την πλωρη :mrgreen:Θα γελασει ο καθε πικραμενος αν πιασω κανενα αν και τα ζηλευω.Ωραια προχωραει φιλε.Γνωμη μου ειναι να κανεις το κατιτις σου εστω για να αναδειχτει το τρισδιαστατο του πραγματος,ας μην ειναι φθορες
ʼντε ακόμη, τελείωνε. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και που είσαι όταν περάσεις το σατινέ μην αφήσεις πάλι δαχτυλιές όπως στην τελευταία φωτογραφεία που έχεις βάλει.
Την είδε η κακιά η πεθερά και σ'εδωσε στεγνά Ωραίο γίνεται πάντως το υπόθετο, χαλάλι την ταλαιπώρια που τράβηξες Νικ.
Ευχαριστώ Σταμάτη... Η σημαία έχει μέσα αλουμινόχαρτο και θα τσαλακωθεί μόλις στεγνώσει η παρκετίνη και η κόλλα... Αυτό θα γίνει του κουτιού... Το άλλο με τους πάγους θα το ταλαιπωρήσω λιγάκι... Πιστεύω ότι το σατινέ του πάει...
Για τα δικά μας φίλε δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.. Πήγα ένα ταξίδι μια φορά, δεν με άφηναν να καπνίσω όποτε ήθελα και δεν ξαναπάτησα την ποδάρα μου σε υποβρύχιο από τότε.. Μαύρα μεσάνυχτα λέμε... Βέβαια κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με τα δικά μας... Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα περισσότερα υποβρύχια είναι ότι οι προπέλες είναι συνήθως καλυμμένες στο ναυπηγείο ή έχουν λογοκριθεί οι φωτογραφίες, μιας και αποτελεί μυστικό η σχεδίασή τους... Οπότε βάζουμε ένα χρυσουλί μπρουτζοχρώμα και ξεμπερδέυουμε...
Φιλαράκι μην ξεχνιέσαι... είπες ότι θα το φέρεις στο καφέ το Σάββατο ΜΦΧ
Θα το γεμίσω με άμμο και θα κοπανάω την κεφάλα του ʼλεξ...
Όχι ρε φίλε... κρίμα, δε το λυπάσαι το μοντέλο : ΜΦΧ