Αποστολέας Θέμα: Krupp Protze + Flak 38  (Αναγνώστηκε 800 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jnsimos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
Krupp Protze + Flak 38
« στις: Μαΐου 15, 2012, 03:13:20 μμ »
Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για μερικές πληροφορίες για το Krupp Protze. Μόλις πήρα ένα Krupp Protze από τον PzPano και ήθελα να ρωτήσω τι κατασκευή χρειάζεται στην καρότσα για να βάλω ένα Flak 38. Μεταλλική ή ξύλινη? Έχω ψάξει στο net και έχω βρεί και τα δύο. Η μεταλλική κατασκευή μου αρέσει περισσότερο αλλά την έχω δει μόνο σε μοντέλο, όχι σε φωτογραφία εποχής, ενώ μου φαίνεται και λίγο ανεφάρμοστη λόγω βάρους... Η ξύλινη είναι πιο σωστή βάσει λογικής (μάλλον) και έχω βρει φωτογραφίες του πραγματικού φορτηγού και μοντέλων αλλά και εκεί ο καθένας κάνει τα δικά του... Ότι και να φτιάξω από τα δύο, θα είναι panzer grey και white wash στη Ρωσία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: Krupp Protze + Flak 38
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 15, 2012, 06:31:06 μμ »
Ωραίο πρότζεκτ !!! Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο (Flak 38 στην καρότσα whitewashed Krupp Protze των SS) πριν πολλάαααααα χρόνια  :mrgreen: :mrgreen:
Ότι και να κάνεις, είτε ξύλινη, είτε μεταλλική κατασκευή, σωστός θα είσαι καθότι το να φορτωθεί το 38άρι στην καρότσα του Protze ήταν field modification. Προς το βραδάκι αν μπορέσω να κατέβω στην υπόγα θα στο βγάλω και φωτό να δεις τη δική μου προσέγγιση.

Tags: