Much much better now!!!!!
Πολύ όμορφο το αγριόσκυλό σου!!!!
Όμως θα χριεαστεί πολύ σκόνη, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος, για να κρύψει το λάθος βαλμένο σήμα, το τριγωνικό... είναι ανάποδα!!!!!
...άκου καλό μου παιδί... κατ΄αρχήν δεν μιλάς ωραία...
Θα σου κάνω λοιπόν μάθημα περί χαλκομανιών...
Όπως βλέπεις το πίσω μέρος του αγριόσκυλου είναι κεκλιμένο, οπότε δεν σου δίνει οπτική επαφή να κολλήσεις τη χαλκομανία.
Σαν έμπειρος μοντελισταράς που είμαι γύρισα ανάποδα το αγριόσκυλο (ήθελε και χάδια στη κοιλιά... ) και έτσι πέτυχα να έχω πλήρη οπτική επαφή με την επιφάνεια.
Συνεχίζω... ελπίζω να με προσέχεις...
Αφού λοιπόν με τις γνωστές διαδικασίες μούλιασα τη χαλκομανία, με μεγάλη προσοχή την τοποθέτησα ΣΩΣΤΑ!
Νομίζω
δεν είναι δικό μου λάθος που, όταν γύρισε το αγριόσκυλο
στα πόδια στις ρόδες του, η χαλκομανία φαίνεται λάθος ! ! !
Για να μη τα πολυλογώ
πρέπει να μάθεις να βλέπεις τις χαλκομανίες με τη σωστή φορά
που τοποθετήθηκαν...
Γιαυτό σου λέω... δεν μιλάς ωραία...

Χ1,και εχε υποψη σου οτι το σημα αναφερεται σε βελγικη μοναδα
Συνεχιζω να διαφωνω με την διαταξη της παραλλαγης,στο ειπα και απο κοντα.
Παντως το βαψιμο και η φθορα συνεχιζει να κινειται σε master επιπεδα
Ούτε εσύ μιλάς ωραία!
Διαφωνείς... και λοιπόν! Και εγώ διαφωνούσα αρχικά αλλά κάθισα και πρόσθεσα και άλλα μαύρα αυτιά, όπως μου 'πε ο Δημήτρης 1/72.
ʼμα συνεχίσεις όμως το ίδιο τροπάριο πλέον, περί διαφωνιών κλπ, κόπιασε, τον αερογράφο στον έχω έτοιμο.
Εμένα πάντως μ΄ αρέσει έτσι!
Όσο για το σήμα που λες ότι αναφέρεται σε ΒΕΛΓΙΚΗ μονάδα, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το ανάποδα αναφέρετε σε ΗΚΙΓΛΕΒ μονάδα, άσχετε ε! άσχετε.

Τους υπόλοιπους τους ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας, διότι δεν καταπιάστηκαν με μικρολεπτομέρειες χωρίς λόγο...αφού δεν είναι καν χριστιανικό το οχηματάκι.