0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το όχημα... να υποθέσω εκ του ονόματος Αυστραλιανό; Θα ψάξω να μάθω περισσότερα...Πολύ όμορφο...Εντύπωση μου έκανε το καμουφλάζ. Γιατί οι κηλίδες δημιουργούνται από κύκλους; Έτσι ήταν και το κανονικό;Πολύ πρωτότυπο θέμα, με εντυπωσίασε...
με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άλλαξες θέμα και μάλιστα σχετικό με αγαπημένο όχημα!...οι οδηγίες όντως είναι απο μόνες τους μια σπαζοκεφαλιά φίλε (φαντάσου να τις συνδιάζες με κανένα p.e. set π.χ. της Ε.Τ. models!!! ).....αναμένω με ανυπομονησία την βάση!...
Πολυ ομορφα τα φορτωματα (θα το τσεκαρω κι εγω τον Μαυροσκυλο. Υποθετω πως ειναι ρητινη,ε και προσεκτικα βαμμενα.Καλη συνεχεια
Εεεεεεε!!!Τι ειναι αυτα?Αντε να φτιαξεις δωδεκα τζιπακια 3 tilly και 7 μερες νηστεια για να εξιλεωθεις απο αυτη την αμαρτια .Πολυ ωραιο θεμα.Και οντως τα φορτωματα ειναι προσθηκη που το απογειωνει.Για το πρασινο της mouse τι χρησιμοποιεις Φιλ?
Πολυ ομορφα τα φορτωματα (θα το τσεκαρω κι εγω τον Μαυροσκυλο. Υποθετω πως ειναι ρητινη,ε;) και προσεκτικα βαμμενα.Καλη συνεχεια
Γεια σου philio. Παρα πολυ καλη δουλεια μεχρι εδω. Θα παρακολουθησω την συνεχεια σε ενα πολυ ωραιο οχημα.
Μη χαίρεσαι και πολύ... με τζιπάκια θα είναι στη βάση!
Έχω ένσταση για το Mickey Mouse: Το σκεπτικό ήταν το μαύρο να δημιουργεί σκιά, και να σπάει τη σιλουέττα του οχήματος. Αν δεν το βασίζεις σε συγκεκριμένη φωτό , θα πρέπει το μαύρο να ξεκινάει από τις ακμές του οχήματος και να είναι πιο "μπόλικο". Δες παρακάτω τι εννοώ:ΔΚ
Much much better now!!!!!Πολύ όμορφο το αγριόσκυλό σου!!!!Όμως θα χριεαστεί πολύ σκόνη, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος, για να κρύψει το λάθος βαλμένο σήμα, το τριγωνικό... είναι ανάποδα!!!!!