Καλησπερα σε ολους!

Εκει που ελεγα να τελειωσω το L-39 και αν με φωτιζε Ο Θεος και το MH-47 και σιγα σιγα να ξεκινησω καποιο απο το desert storm project εφτασε στα χερια μου ενα γερακι ποτ αγορασα απο το φιλο tito.Μοντελο που αν και το πηρα για να το κανω διθεσιο blk30 τελικα βγαινει απο το κουτι(με καποιες προσθηκες) ενα κανονικοτατο blk52+.
To μοντελο ειναι το παρακατω:
http://www.super-hobby.com/products/Lockheed-F-16-B-Twin-seater.htmlΤι δινει το μοντελο για να γινει 52αρι:-φωτα ναυτηλιας
-σωστο κινητηρα
-σωστο καλυμμα για το πυροβολο
-προεκταση για το καθετο σταθερο
Τι δεν δινει το κιτ και τα βρηκα:-σωστους τροχους(απο παλιο Academy)
-φιμε καλυπτρα για μονοθεσιο,δινει μονο για διθεσιο(απο παλιο Academy)
-σωστο πινακα οργανων(απο παλιο Academy)
-συστημα lantirn(απο το F-16D της Kinetic)
-σωστη βαση απο το καθετο σταθερο(απο το φιλο Νασο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ

)
-CFT(απο το F-16D της Kinetic)
-GBU-24(απο το F-16D της Kinetic)
-σωστους φορεις για τα οπλα(απο παλιο Academy)
-IRIS-T(απο Eurofighter)
-AIM-120 (απο παλιο Academy)
-σκακιερα στο καθετο(απο το L-39)
Σκοπος μου ειναι να φτιαξω ενα μοντελο σαν το παρακατω της 340Μοιρας "Αλεπου"

Τα βασικα μου προβληματα ειναι δυο!
1)Το πως θα τεριαξω την προεκταση απο το Revell στη βαση του καθετου απο το Italeri.
2)Πως θα πετυχω την παραλλαγη?Οεο...?
Το πρωτο προβλημα τελικα το ελυσα...

Αν και το κενο ηταν μεγαλο και η προεκταση πιο στενη τελικα με στοκο,κολλα στιγμης και πολυ τριψιμο καταφερα και το εφερα στι ισια του. :wink:Θελει καποιες λεπτομερειες ακομη αλλα θα προστεθουν κατα τη διαρκεια της κατασκευης.

Τωρα αν και ειναι λιγο νωρις δεν ξερω πως θα πετυχω τη γυαλαδα της παραλλαγης με το πινελο και εδω θα ηθελα τις προτασεις σας.
Αυτα προς το παρον.Συνεχιζω την κατασκευη αρχιζοντας απο το cockpit στο οποιο αν και το καθισμα ειναι πολυ καλο θα βαλω ενα της true details.
Τα λεμε συντομα!