Αποστολέας Θέμα: F-16C Blk52+ και F-16D Blk52+Adv -Ετοιμα!  (Αναγνώστηκε 24802 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
F-16C Blk52+ και F-16D Blk52+Adv -Ετοιμα!
« στις: Μαΐου 14, 2012, 06:16:50 μμ »
Καλησπερα σε ολους! :) ::salut::
Εκει που ελεγα να τελειωσω το L-39 και αν με φωτιζε Ο Θεος και το MH-47 και σιγα σιγα να ξεκινησω καποιο απο το desert storm project εφτασε στα χερια μου ενα γερακι ποτ αγορασα απο το φιλο tito.Μοντελο που αν και το πηρα για να το κανω διθεσιο blk30 τελικα βγαινει απο το κουτι(με καποιες προσθηκες) ενα κανονικοτατο blk52+.
To μοντελο ειναι το παρακατω:

http://www.super-hobby.com/products/Lockheed-F-16-B-Twin-seater.html

Τι δινει το μοντελο για να γινει 52αρι:
-φωτα ναυτηλιας
-σωστο κινητηρα
-σωστο καλυμμα για το πυροβολο
-προεκταση για το καθετο σταθερο

Τι δεν δινει το κιτ και τα βρηκα:
-σωστους τροχους(απο παλιο Academy)
-φιμε καλυπτρα για μονοθεσιο,δινει μονο για διθεσιο(απο παλιο Academy)
-σωστο πινακα οργανων(απο παλιο Academy)
-συστημα lantirn(απο το F-16D της Kinetic)
-σωστη βαση απο το καθετο σταθερο(απο το φιλο Νασο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ :D)
-CFT(απο το F-16D της Kinetic)
-GBU-24(απο το F-16D της Kinetic)
-σωστους φορεις για τα οπλα(απο παλιο Academy)
-IRIS-T(απο Eurofighter)
-AIM-120 (απο παλιο Academy)
-σκακιερα στο καθετο(απο το L-39)

Σκοπος μου ειναι να φτιαξω ενα μοντελο σαν το παρακατω της 340Μοιρας "Αλεπου"

Τα βασικα μου προβληματα ειναι δυο!
1)Το πως θα τεριαξω την προεκταση απο το Revell στη βαση του καθετου απο το Italeri.
2)Πως θα πετυχω την παραλλαγη?Οεο...?

Το πρωτο προβλημα τελικα το ελυσα...

Αν και το κενο ηταν μεγαλο και η προεκταση πιο στενη τελικα με στοκο,κολλα στιγμης και πολυ τριψιμο καταφερα και το εφερα στι ισια του. :wink:Θελει καποιες λεπτομερειες ακομη αλλα θα προστεθουν κατα τη διαρκεια της κατασκευης.

Τωρα αν και ειναι λιγο νωρις δεν ξερω πως θα πετυχω τη γυαλαδα της παραλλαγης με το πινελο και εδω θα ηθελα τις προτασεις σας.
Αυτα προς το παρον.Συνεχιζω την κατασκευη αρχιζοντας απο το cockpit στο οποιο αν και το καθισμα ειναι πολυ καλο θα βαλω ενα της true details.
Τα λεμε συντομα! :D ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος xristosXT

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: karditsara
Απ: F-16C Block 52+ 72αρι και Ελληνικο βεβαιως βεβαιως!
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 14, 2012, 09:26:09 μμ »
πω πω πω πω πω  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: αυτα βλεπω και τρελενομαι καλη αρχη ρε φιλε... ειμαι σιγουρος για το αψωγο αποτελεσμα. οτι χρειαστεις εδω ημαστε! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλμυρός
  • Γιαννακοπουλος Ιωαννης
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 14, 2012, 10:42:17 μμ »
Καλη αρχη Λαμπρο.   ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 14, 2012, 11:21:14 μμ »
Χρηστο και Γιαννη σας ευχαριστω πολυ! ::salut:: ::salut::
Προχωρησα λιγο ακομα σημερα.Εβαλα τον αεραγωγο απο ενα παλιο F-16 της Revell μιας και ειναι στο σωστο μεγεθος μιας και του κιτ ειναι πιο μικρος και για αλλη εκδοση.Μαλλον θα βαλω καλλυμα στην εισαγωγη μιας και μεσα επικρατει το απολυτο κενο...

και μια δοκιμη με τις CFT οπου και εδω με περιμενει αρκετη δουλεια.

Αυτα για σημερα.Αυριο θα ασχοληθω λογικα με το cockpit εκτος και αν πιασω το L-39 για να τελειωνει σιγα σιγα. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 14, 2012, 11:38:42 μμ »
Έχεις γραμματέα να σου κρατάει πρακτικά και ανοιχτές δουλειές ?  :mrgreen:
Ποσά μέτωπα έχεις ανοίξει ?
Είσαι μηχανή ρε Λαμπρό.
Καλη αρχη με το φου 16

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 14, 2012, 11:57:12 μμ »
Εχω ανοιχτα τρια μετωπα.
Δεν ειμαι μηχανη...απλα αρρωστος...και ναι αν συνεχισω να ανοιγω και αλλα θεματα(δεν εχω παει πανω απο τρια αν θυμαμαι καλα)θα θελω και γραμματεα σιγουρα! :mrgreen: :mrgreen:
Σ'ευχαριστω πολυ Κωστα! :D ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος xristosXT

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: karditsara
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 15, 2012, 05:16:59 πμ »
Χρηστο και Γιαννη σας ευχαριστω πολυ! ::salut:: ::salut::
Προχωρησα λιγο ακομα σημερα.Εβαλα τον αεραγωγο απο ενα παλιο F-16 της Revell μιας και ειναι στο σωστο μεγεθος μιας και του κιτ ειναι πιο μικρος και για αλλη εκδοση.Μαλλον θα βαλω καλλυμα στην εισαγωγη μιας και μεσα επικρατει το απολυτο κενο...

και μια δοκιμη με τις CFT οπου και εδω με περιμενει αρκετη δουλεια.

Αυτα για σημερα.Αυριο θα ασχοληθω λογικα με το cockpit εκτος και αν πιασω το L-39 για να τελειωνει σιγα σιγα. ::salut:: ::salut::
φιλε Λαμπρο συγχωρα με για την παρατηρηση που θα σου κανω ομω απ'οτι βλεπω στη φωτο ο αεραγωγος που εβαλες ειναι big mouth ενω τα 52 εχουν small mouth καθως φερουν κινητηρα pratt & witney! δεν ξερω αν με γελαει η φωτο αλλα μου φαινεται για τον μεγαλο αεραγωγο που εχουν τα 30αρια και 50αρια. οποτε θες τον μικρο αεραγωγο για το 52αρι σου.και παλι συγχωρα με για την παρατηρηση και αν κανω λαθος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 15, 2012, 08:41:33 πμ »
Λαμπρο καλημερα
Εχει δικαιο ο Χρηστος θα πρεπει να βαλεις την εισαγωγη που δινει το κιτ!

Πολυ καλη δουλεια μεχρι τωρα

::salut::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 15, 2012, 10:11:55 πμ »
Προσοχή στο... "mouth"! Πώς την πάτησες έτσι... Έκανες τα εύκολα δύσκολα!

Λοιπόν, πρόταση για το βάψιμο: πρώτα από όλα ό,τι κάνεις να είναι με μέτρο γιατί καλύτερα να βγει λιγότερο weathered παρά μουτζούρα (είναι και η κλίμακα τέτοια...)
Αυτό που θα σου κάνει το μοντέλο πιο σκούρο είναι βασικά το να σκουρίνεις το ανοικτό μπεζ της ghost. Το γκρι είναι γκρι, το μπλε είναι μπλε, αυτό που δείχνει πιο καινούριο το α/φος είναι το μπεζ.
Σε δική μου δοκιμή είχα βάλει τα κλασσικά 145 και 140 και το μπεζ (129 νομίζω) το είχα σκουρίνει με μαύρο, τόσο που να φαίνεται ως το πιο ανοικτό από την τριάδα αλλά χωρίς να έχει την φωτεινότητά του.
Επόμενη ιδέα είναι αντί για μαύρο να ρίξεις... gun metal (με μέτρο). Επίσης να ρίξεις gun metal (αλλά σε πολύ λιγότερη δόση από ό,τι θα ρίξεις στο μπεζ) και στα άλλα δύο χρώματα. Αυτό θα σου δώσει μία αίσθηση σκουρότερου τόνου (αφού το g.m είναι πιο σκούρο και από το μπλε και από το γκρι) αλλά και μία ελαφρά αίσθηση γυαλάδας που μάλλον θες για ένα weathered 52+.
Τέλος, μετά το matt βερνίκι στο τελείωμα θα πρέπει να κάνεις λίγο πέρασμα (ας πούμε κάτι σαν περίπου στεγνό πινέλο) με παρκετίνη εκεί που "σκάει το φως" πάνω στο μοντέλο. Αν σου κάτσει και αυτό καλά θα σου δώσει την αίσθηση που δίνουν τα 52+ στο φως του ήλιου.

Η εναλλακτική είναι απλά 145, 140 και 129+μαύρο.
Διαλέγεις και παίρνεις, απλά περιέγραψα τι θα δοκιμάσω κάποτε και εγώ με τα φτωχά μου πινέλα στο αντίστοιχο δικό μου.

Προφανώς όμως όλα αυτά θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ένα παλιό μοντέλο γιατί αλλιώς βλέπω να μη μου ξαναμιλάς!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 15, 2012, 11:18:41 πμ »
Ουπςςςςςςςςς! :roll:
Λαλακιια μου! :oops:Θα τον αλλαξω αμεσως!
Ευχαριστω πολυ για την παρατηρηση! :wink: ::salut:: ::salut::
Λοιπόν, πρόταση για το βάψιμο: πρώτα από όλα ό,τι κάνεις να είναι με μέτρο γιατί καλύτερα να βγει λιγότερο weathered παρά μουτζούρα (είναι και η κλίμακα τέτοια...)
Αυτό που θα σου κάνει το μοντέλο πιο σκούρο είναι βασικά το να σκουρίνεις το ανοικτό μπεζ της ghost. Το γκρι είναι γκρι, το μπλε είναι μπλε, αυτό που δείχνει πιο καινούριο το α/φος είναι το μπεζ.
Σε δική μου δοκιμή είχα βάλει τα κλασσικά 145 και 140 και το μπεζ (129 νομίζω) το είχα σκουρίνει με μαύρο, τόσο που να φαίνεται ως το πιο ανοικτό από την τριάδα αλλά χωρίς να έχει την φωτεινότητά του.
Επόμενη ιδέα είναι αντί για μαύρο να ρίξεις... gun metal (με μέτρο). Επίσης να ρίξεις gun metal (αλλά σε πολύ λιγότερη δόση από ό,τι θα ρίξεις στο μπεζ) και στα άλλα δύο χρώματα. Αυτό θα σου δώσει μία αίσθηση σκουρότερου τόνου (αφού το g.m είναι πιο σκούρο και από το μπλε και από το γκρι) αλλά και μία ελαφρά αίσθηση γυαλάδας που μάλλον θες για ένα weathered 52+.
Τέλος, μετά το matt βερνίκι στο τελείωμα θα πρέπει να κάνεις λίγο πέρασμα (ας πούμε κάτι σαν περίπου στεγνό πινέλο) με παρκετίνη εκεί που "σκάει το φως" πάνω στο μοντέλο. Αν σου κάτσει και αυτό καλά θα σου δώσει την αίσθηση που δίνουν τα 52+ στο φως του ήλιου.

Η εναλλακτική είναι απλά 145, 140 και 129+μαύρο.
Διαλέγεις και παίρνεις, απλά περιέγραψα τι θα δοκιμάσω κάποτε και εγώ με τα φτωχά μου πινέλα στο αντίστοιχο δικό μου.

Προφανώς όμως όλα αυτά θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ένα παλιό μοντέλο γιατί αλλιώς βλέπω να μη μου ξαναμιλάς!
Γιαννη αυτο που ειχα σκεφτει απο την αρχη ηταν να μην το βαψω με life color για αυτον ακριβως το λογο.
Σε σμαλτα εχω περισσοτρες επιλογες για να παιξω με τονικοτητες.Αυτο που μου ηρθε σαν πρωτη σκεψη ειναι να βαλω gun metal σε καθε χρωμα και μετα να το περασω(η δευτερη προταση σου).
Μια δευτερη σκεψη ηταν να σκουρινω τα χρωματα και στο matt βερνικι να βαλω gun metal αλλα ειναι πολυ επικυνδυνο με το πινελο.
Δοκιμες θα γινουν πολλες σε παλια μοντελα για να πετυχω το καλυτερο.
Ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ για τις ιδεες! :wink: ::salut:: ::salut:: ::salut::

ΥΓ.Μεχρι να απαντησω πηγα και ξεκολλησα με επιτυχια την εισαγωγη οποτε μετα θα βαλω την μικροτερη. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 15, 2012, 11:41:26 πμ »
Και εγώ έχω σκεφτει για μαύρο ακρυλικό μέσα στην παρκετίνη κλπ αλλά το πινέλο είναι πολύ περιοριστικό για τέτοια πράγματα. Πρακτικά θα βγάλει πινελιές.
Κρατήσου στην ασφαλή πλευρά, δοκιμές και από ό,τι σκεφτείς κάνε τα μισά... Δεν θα το μετανιώσεις. Αλλιώς θα βγάλεις μία οπλισμένη μουτζούρα.

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 15, 2012, 11:48:19 πμ »
Καλή σου ημέρα Λάμπρο και καλή αρχή και απο εμένα.Πολύ καλά πάει μέχρι στιγμής και αφού έγινε και με επιτυχία η αλλαγή της εισαγωγής αέρα όλα καλά. :lol: :lol: :lol:Θα παρακολουθώ πολύ προσεκτικά την κατασκευή μιας και έχω πολύ πρόσφατη την κατασκευή του γερακιού!!!!Πιστεύω πάντως και το κιτ να σε βοηθήσει αν και το αποτέλεσμα το θεωρώ δεδομένο..... Με τις cft....  προβλέπεις τρίψιμο και στόκο για να κάτσουν καλά;

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 15, 2012, 12:14:17 μμ »
Και εγώ έχω σκεφτει για μαύρο ακρυλικό μέσα στην παρκετίνη κλπ αλλά το πινέλο είναι πολύ περιοριστικό για τέτοια πράγματα. Πρακτικά θα βγάλει πινελιές.
Κρατήσου στην ασφαλή πλευρά, δοκιμές και από ό,τι σκεφτείς κάνε τα μισά... Δεν θα το μετανιώσεις. Αλλιώς θα βγάλεις μία οπλισμένη μουτζούρα.
Αυτη τη μουτζουρα φοβαμαι και γω.Προτιμω να μην πετυχω καλα την γυαλαδα της παραλλαγης παρα να το χαλασω.
Αλλη μια λυση με αρκετο ρισκο ειναι να περασω μετα την παραλλαγη το μοντελο με φιλτρα με τα χρωματα της παραλλαγης και λιγο gun metal για να δεσουν ολα τεταξυ τους.
Βλεποντας και κανοντας.Να τελειωσει πρωτα η συναρμολογηση και μετα αρχιζουν οι δοκιμες. :wink:
Καλή σου ημέρα Λάμπρο και καλή αρχή και απο εμένα.Πολύ καλά πάει μέχρι στιγμής και αφού έγινε και με επιτυχία η αλλαγή της εισαγωγής αέρα όλα καλά. :lol: :lol: :lol:Θα παρακολουθώ πολύ προσεκτικά την κατασκευή μιας και έχω πολύ πρόσφατη την κατασκευή του γερακιού!!!!Πιστεύω πάντως και το κιτ να σε βοηθήσει αν και το αποτέλεσμα το θεωρώ δεδομένο..... Με τις cft....  προβλέπεις τρίψιμο και στόκο για να κάτσουν καλά;
Νασο σ'ευχαριστω πολυ!Χαρη στη δικη σου βοηθεια μπορω και εχω ενα σωστο καθετο σταθερο για ελληνικο γερακι. :D
Για τις CFT θα παιξουν πολλες δοκιμες μεχρι να βρεθει η σωστη θεση για να μπουν και μετα τριψιματα-στοκαρισματα-τριψιματα....και παει λεγοντας. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:01:37 μμ »
Αλλαξα και την εισαγωγη και μπηκε η σωστη. :wink:

Με παιδεψε λιγο μιας και επρεπε να τεριαξω το "πατωμα" το σ/π απο ενα παλιο Revell μιας και του κιτ το κατεστρεψα χθες οταν εβαλα τη λαθος εισαγωγη.
Φυσικα θα μπει καλλυμα fod μιας και θελει αρκετο τριψιμο εσωτερικα αλλα δεν υπαρχει και κινητηρας.
Αυτα προς το παρον! :)

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:12:34 μμ »
Και μια ερωτηση που μου κατεβηκε ασχετη με το θεμα αλλα σχετικη με το γερακι.
Επειδη θα βαλω cft θα ειναι υπερβολη να βαλω τις 600αρες δεξαμενες.
Θα μπορουσα να τις βαλω σε 52αρι Αdvanced ή δεν φορανε τα συγκεκριμενα?

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:21:40 μμ »
Λάμπρο καλή αρχή με το project σου! Θα μπορούσες να βάλεις και 600 άρες δεξμενές αλλά μάλλον θα ήταν υπερβολή... Με τις cft εγώ θα σου πρότεινα στους αντίστοιχους φορείς δεξαμενών να έβαζες καμιά LGB (GBU-24)  :wink:

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:27:54 μμ »
Κωστα σ'ευχαριστω πολυ! ::salut:: ::salut::
Για τις 600αρες δεν θα τις βαλω σε αυτο αλλα σκεφτομαι να τις βαλω,αν φορανε,σε 52αρι Αdv της 336Μοιρας(μελλοντικο project). :wink:
Σε αυτο θα βαλω τις 370αρες και δυο gbu-24 και απο αερος-αερος μαλλον iris-t και aim-120.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:30:18 μμ »
Σωστός ο Κώστας! Πιο ευέλικτο σεταπ.

Υπάρχουν φωτό από Αμερική με τα γεράκια μας να έχουν c/l, cft και τις 600άρες. Προφανώς από Αμερική γιατί γράφουν ED στο κάθετο σταθερό!

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:31:48 μμ »
Πολύ καλός ο οπλισμός που διάλεξες Λάμπρο! ʼντε να δούμε τη συνέχεια  ::salut:: ::salut::
Aπλά επειδή το θέμα σου είναι ένα α/φος που σηκώνει πολύ σύγχρονο οπλισμό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τους πυλώνες για τέτοια όπλα...
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 15, 2012, 02:38:50 μμ »
Σιγουρα ειναι πολυ ομορφος ο συνδυασμος που προτινει ο Κωστας αλλα γερακι χωρις δεξαμενες μου φαινεται καπως αδειο.
Ασε που θα δωσει και λιγο παραπανω χρωμα στο μοντελο με τιε γδεξαμενες πιο "καθαρες" σε σχεση με το υπολοιπο μοντελο :wink:.
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 16, 2012, 08:59:08 μμ »
Διαταγές :

Θα γραψεις αναλυτικά τις αναλογίες που θα χρησιμοποιήσεις στα χρώματα..
Θα γραψεις αναλυτικά τις όποιες τεχνικές
Θα το κάνεις τέλειο
Θα ποσταρεις 20 φωτός
Θα απαντήσεις στις πάμπολλες ερωτησεις που θα σου κάνω μπας και μάθω κάποτε

Ευχές :
Δεν χρειάζεσαι

Παρατηρήσεις :
Αργείς

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:08:42 μμ »
Διαταγές :

Θα γραψεις αναλυτικά τις αναλογίες που θα χρησιμοποιήσεις στα χρώματα..
Θα γραψεις αναλυτικά τις όποιες τεχνικές
Θα το κάνεις τέλειο
Θα ποσταρεις 20 φωτός
Θα απαντήσεις στις πάμπολλες ερωτησεις που θα σου κάνω μπας και μάθω κάποτε

Ευχές :
Δεν χρειάζεσαι

Παρατηρήσεις :

Αργείς

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
Yes sir! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Παιδευομαι με το L-39 τωρα αλλα μετα θα πιασω το κοκπιτ.Οταν τελειωσω τη συναρμολογηση θα αρχισω τα πειραματα σε καποιο παλιο μοντελο(μαλλον το κακομοιρο το eurofighter θα την πληρωσει παλι).Αν το πειραμα πετυχει θα τα παρουσιασω οσο πιο αναλυτικα μπορω. :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:41:27 μμ »
πολυ ωραιο κιτ
καλη κατασκευη απο οτι βλεπω γινεται καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:53:12 μμ »
Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 16, 2012, 10:37:47 μμ »
Κουκλί βγαίνει Λάμπρο!
Απ ότι ξέρω για τις 600αρες,δεν τις προτιμούμε...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Tags: