Με τον αεραγωγο φαινεται να εχεις κανει καλη δουλεια, το εχω φτιαξει και εγω το κιτ αυτο. Φανταζομαι πρωτα κολλησες τα δυο κομματια και μετα πανω στην ατρακτο για αυτο και οι στοκοι.
Το Α-7 σε αυτα τα χρωματα τα σπαει κατ' εμε, πολυ ομορφο και το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο!! 
Αν κρινω απο τις φωτο τα ξανοιγματα σου ειναι πανω στη γραμμωση καθως και "βουλες" ακανονιστα και μετα παιζεις μπαλα με τα λαδια.Ματ βερνικι τι εβαλες??gunze?
Ναι, έτσι έκανα... έχω φτιάξει άλλα δύο Α-7 της Fujimi, όπου στο ένα έκανα το αντίθετο. Έκλεισα την άτρακτο και κόλλησα ξεχωριστά πάνω της τα δύο κομμάτια του αεραγωγού καταφέρνοντας να τα φέρω «πρόσωπο» με την άτρακτο χωρίς να χρειαστεί κάποιο στοκάρισμα. Το πρόβλημα όμως που δημιουργήθηκε με αυτόν τον τρόπο ήταν ότι από κάτω δεν εφάπτονταν ακριβώς και παιδεύτηκα πολύ να εξαφανίσω το ένωμα το αεραγωγού στη μέσα μεριά με αυτοσχέδιες λίμες μιας και ήταν είδη κολλημένος και δεν αφήνει μεγάλη ευχέρεια κινήσεων.
Βερνίκια, εδώ και καποιο καιρό, είτε γιαλιστερά είτε ματ, χρησιμοποιώ τα ακρυλικά της Windsor & Newton που τα βρίσκω πολύ καλά. ΤΑ αραιώνω με λίγο ακρυλικό διαλυτικό της Mr Hobby ή Αζαξ.