Για σας και πάλι! Μετά από αρκετό καιρό ήρθε το τελευταίο «επεισόδιο» του εγχειρήματος!
Α-7Ε, της VA-46 στο USS America. Tα Α-7Ε οπλισμένα με Shrike (AGM-45), Harm (AGB-88) και Cluster bombs, μαζί με τα F-18 φρόντισαν για την εξουδετέρωση της Αεράμυνας της Λιβύης ανοίγοντας το δρόμο στα βομβαρδιστικά.
Το μοντέλο είναι το παλιό καλό της Fujimi με τη γνωστή του ιδιορυθμία στη συναρμολόγηση του αεραγωγού με την υπόλοιπη άτρακτο, που δυστυχώς εξαρχής δεν μου είχε κάτσει καλά οπότε με ταλαιπώρησε λίγο για να τον εναρμονήσω με την υπόλοιπη άτρακτο. Επίσης που είχε καταστραφεί το σταθερό της καλύπτρας, και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον φίλο συνφορουμίστα Antonis82 που μου έστειλε μία από το αντίστοιχο κιτ της Italeri και έκατσε μια χαρά! Στο κινητό της καλύπτρας πρόσθεσα καθρέπτες από την photoetched καρτέλα της Eduard και χειρολαβές φτιαγμένες από λεπτό σύρμα 0,25.
Αφού λοιπόν συναρμολογήθηκε το μοντέλο ψέκασα τα δύο βασικά γκρι του USA Navy, H307 & H308 Gunze Mr Hobby.

Στη συνέχεια, ανοίγοντας τα βασικά με άσπρο άρχισα να δημιουργώ φωτίσματα που θα με βοηθούσαν αργότερα για τα λάδια.

Γυαλιστερό βερνίκι, σήματα και «βρώμισμα» με λαδάκια από πάνω...

Τέλος έριξα το ματ βερνίκι, αλλά μου «ισοπέδωσε» λίγο τις σκιές και τα φώτα οπότε ξαναεπεξεργάστηκα λάδια πάνω στο ματ βερνίκι και ανακάλυψα το πόσο ωραία μπορεί κανείς να τα δουλέψει και πάνω σε ματ επιφάνειες!!! Μπορεί κανείς και για εβδομάδες, να τα δουλεύει, να τα αφήνει να στεγνώνουν, να τα ξαναδουλεύει... είναι ανεξάντλητα! Μετά από κάποια επεξεργασία ως ένα επίπεδο που με ικανοποιούσε έπρεπε να τελειώσω!
Τέλος λοιπόν με το όλο εγχείρημα και παρουσίαση του Α-7. Παρόλο που έχω κάνει κάποια λάθη ευχαριστήθηκα το όλο θέμα και σε λίγο καιρό, μετά από κάποιες διορθώσεις που πρέπει να κάνω σε κάποια θα τα ανεβάσω σto showroom.