0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννο πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου Ας βάλουμε λοιπόν μια ψηφοφορία 2-3 ημερών σχετικά με την εταιρεία και το ξεκινάμε άλλωστε για την "πλάκα μας" το κάνουμε - με την καλή έννοια της χαλάρωσης και της παρέας -
Προς διαχείριση...Παιδιά έχουμε κάποια απόφαση για την εταιρία συμμετοχής???ανυπομονώ ευχαριστώ!!!
ειναι νωρίς ακομα.. κατσε να πιάσουν καλά οι ζεστές... είπαμε.. θα είναι καλοκαιρινό GB
Αμάν! Και δεν έχω τίποτα σχετικό... Μία λίστα με επανακυκλοφορίες από Revell & Italeri ή κάποιο site με σχετική πληροφόριση θα ήταν πολύτιμο.
H σημερινή κλήρωση στο Λιούρ , δια χειρός Αρκάδιου ,ανέδειξε το επόμενο θεματικό vintage που θα είναι η αγαπημένη μας ESCI
Esci;;; ΜΠΛΙΑΧΧΧ Ρε τον κοψοχέρη βάλατε να τραβήξει τον κλήρο, δεν βάζατε κανα πιτσιρικάκι ;
Ρε τον κοψοχέρη βάλατε να τραβήξει τον κλήρο, δεν βάζατε κανα πιτσιρικάκι ;
γιατι βρε ... τι έχει το χέρι μου ... τρεις φορές τράβηξα ... και τις τρεις φορές esci έβγαλε
Είσαι σίγουρος πως είχε και κάτι άλλο μέσα;
Και εγώ απο ESCI τίποτα!!!! Κρίμα δεν θα λάβω μέρος αυτήν την φορά..... Θα παρακολουθώ τους υπόλοιπους...Καλη διασκέδαση!!!!!
:oΕκπλήσσομαι με αυτή την δήλωσή σου. Εσύ ένας λάτρης της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας δεν έχεις από Italeri το Μιrage-F1 : Δεν έχεις το F-104, δεν εχεις A-7, δεν έχεις Ηuey, δεν έχεις AB-205 : Kαι καλά αυτά. Δεν έχεις F-100D, δεν έχεις skyhawk, δεν έχεις HARRIER : : :