Αποστολέας Θέμα: ΚΖΚΤ-537L Trumpeter 1/35  (Αναγνώστηκε 10774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: ΚΖΚΤ-537L Trumpeter 1/35
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 10, 2012, 10:14:42 πμ »
Ωραία πράγματα!!! Περικλάρα πιστεύω ότι φτιάχνεις ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά κομμάτια του GB. Καλή συνέχεια, θα κοιτάξω να δω αν έχω κάτι από υλικό για να συμβάλλω κι εγώ όπως μπορώ.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 16, 2012, 12:06:40 πμ »
Δυστυχως η κατασκευη εχει παρει ασχημη τροπη
Προχθες πηγα να ασταρωσω με μαυρο ασταρι για προφυλακτηρες αυτοκινητου της Body.Ειναι ακρυλικο αλλα περιεχει xylene,το οποιο δεν ξερω τι ειναι.
Κατα τη διαρκεια του στεγνωματος αρχισε να ζαρωνει το χρωμα με συνεπεια να κανει τηνε πιφανεια οχι λεια αλλα σαν την επιδερμιδα του χεριου.Προσπαθησα να περασω απο πανω υγρο στοκο με τον αερογραφο αλλα τιποτα.
Το περασα μια φορνετ αλλα αφαιρειται ελαχιστα ο στοκος αλλα οχι το ασταρι.Του εχω βαλει και δευτερη δοση και περιμενω μεχρι αυριο.
Ελπιζω να εχετε καποια λυση γιατι αυτη που βλεπω εγω οδηγει στα Ανω Λιοσια.
Και οχι τποτα αλλο αλλα κοστιζει EUR60 και σαν μην φτανει αυτο περιμενωντας να στεγνωσει απο το ασταρι εδωσα αλλα EUR 34 για τροχους απο την Tank Workshop.
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
ΥΓ.Σκεφτικα τα υδραυλικα υγρα αλλα δεν ξερω αν αντεξει το πλαστικο
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 16, 2012, 12:17:46 πμ »
Το ξυλενιο ειναι χημικο και το χρησιμοποει και η Badger στο καθαριστικο της ,μαλλον εκανε καποια αντιδραση με το πλαστικο

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 16, 2012, 01:08:31 πμ »
Περικλή, αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για το ίδιο φαινόμενο που αντιμετώπισα κι εγώ, με το απλό ακρυλικό αστάρι της Βιβεχρώμ (spray), σε πολύ πιο ευτελές βέβαια μοντέλο. Καταλήγω κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή, λόγω συστατικών το αστάρι "επιτίθεται" στο πλαστικό και ουσιαστικά το διαβρώνει. Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς, δε θα καταφέρεις να σώσεις το μοντέλο :(.
Στη δικιά μου περίπτωση, δοκίμασα ότι μπορείς να βάλεις με το νού σου... Fornet, χλωρίνη, Azax, ξύδι, υγρά φρένων, Laquer thinner, Tamiya X-20A, καθαριστικό αερογράφων Vallejo, White spirit...
Το μόνο που κατάφερα μετά από πολύ μούλιασμα και τρίψιμο με βουρτσάκι, ήταν να εξομαλυνθεί απειροελάχιστα το σαγρέ, από το πολύ τρίψιμο.
Σαφώς πάντως θεωρώ, πως πρέπει να το παλέψεις, καθώς και ακριβό αλλά και όμορφο κιτ είναι και είναι κρίμα να ταξιδέψει για τον ΧΥΤΑ :wink:
Καλό κουράγιο :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:53:50 πμ »
Αμαν....κρίμα Περικλή  :(   Κάτι ανάλογο μου είχε τύχει με μια Harley της Academy που έφτιαχνα και την ζημιά την είχε κάνει το αστάρι της Humbrol.....H μόνη λύση που είχα βρεί τότε, θυμάμαι οτι ήταν τρίψιμο με χαρτόλιμες, ενώ στο τέλος και πριν ξανα-ασταρώσω με Hycote ελαφρύ τρίψιμο με  micromesh ώστε να "σβήσουν" τα σημάδια απο το τις χαρτόλιμες. Επίπονο αλλά ήταν η μόνη λύση μιας και δεν "έπιανε" τπτ άλλο  :(

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:55:38 πμ »
όχιιιι...
Πέρι, κουράγιο!!! δώσε καμιά φωτό να δούμε, μπας και διορθώνεται όντως με τρίψιμο...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:59:16 πμ »
κι αν ΔΕΝ λειτουργήσει τίποτε από όλα αυτά, το ....κἀνεις καμμένο, αντί για ΧΥΤΑ :mrgreen:

η σαγρέ επιφάνεια  είναι οτι πρέπει

::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 16, 2012, 07:57:18 μμ »
Ηφωτο της καταστροφης

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 16, 2012, 07:59:58 μμ »
Λες και το ψέκασες με ασετόν... Την τύχη μου μέσα...  ::icon_hang:: ::icon_hang:: ::icon_hang::

Κρίμα βρε Περικλέα... Και είναι θεματάρα...  :( :(

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 16, 2012, 08:13:51 μμ »
Κρίμα ρε γαμώτο...
 :(
Πάντως, προσωπικά πριν ασταρώσω ένα μοντέλο με καινούριο αστάρι το δοκιμάζω πρώτα σε κουφάρια μοντέλων για να δω "αντιδράσεις" του πλαστικού.
 :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 16, 2012, 08:38:49 μμ »
Εχω αστρωσει το Warrior της Academy με αυτο κσι ολσ ηταν μια χαρα.Τωρα τι εγινε δεν μπορω να καταλαβω :( :(

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:08:23 μμ »
Περικλή το κοιτάω ξανά και ξανά και παρατηρώ κάτι πολύ περίεργο. Τα ζαρώματα να απλώνονται σαν σε ομόκεντρους κύκλους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει αλλά πολύ φοβάμαι ότι ίσως σου'χει παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι και σε πούλησε άγρια το πλαστικό του κιτ; στατικός ηλεκτρισμός;  :?: :?: :?: Πες μου κάτι, το έπλυνες το κιτ πριν ψεκάσεις το αστάρι;

Πάντως θα συμφωνήσω με τον Πέτρο ότι ΔΕΝ είναι για πέταμα. Δεν θα έλεγα καμμένο, αλλά κάτι σε παρατημένο και ΠΟΛΥ σκουριασμένο, κάτι σαν όχημα στην υπηρεσία των Ταλιμπάν ή κανενός περίεργου Αφρικανικού στρατού (δεν ξέρω αν είχαν τέτοια?) και ΠΟΛΥ σωβρακοποιημένο, ή ακόμα καλύτερα κάτι σε μισο-χιονισμένο με το χιόνι ακριβώς στα σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα. :wink: Υπάρχουν λύσεις όπως βλέπεις, εντάξει έγινε η στραβή αλλά μην σκας.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:11:55 μμ »
Πάντως θα συμφωνήσω με τον Πέτρο ότι ΔΕΝ είναι για πέταμα. Δεν θα έλεγα καμμένο, αλλά κάτι σε παρατημένο και ΠΟΛΥ σκουριασμένο, κάτι σαν όχημα στην υπηρεσία των Ταλιμπάν ή κανενός περίεργου Αφρικανικού στρατού (δεν ξέρω αν είχαν τέτοια?) και ΠΟΛΥ σωβρακοποιημένο, ή ακόμα καλύτερα κάτι σε μισο-χιονισμένο με το χιόνι ακριβώς στα σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα. :wink: Υπάρχουν λύσεις όπως βλέπεις, εντάξει έγινε η στραβή αλλά μην σκας.
Και εγώ θα συμφωνήσω!!!!
Δεν είναι για πέταμα...
Πάντως είναι οι ομόκεντροι κύκλοι, αλλά απ' ότι μπορώ να καταλάβω, έχει "φαει" και λίγο πλαστικό...
Ψυχραιμία Πέρι!!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 16, 2012, 09:15:53 μμ »
Περικλή το κοιτάω ξανά και ξανά και παρατηρώ κάτι πολύ περίεργο. Τα ζαρώματα να απλώνονται σαν σε ομόκεντρους κύκλους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει αλλά πολύ φοβάμαι ότι ίσως σου'χει παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι και σε πούλησε άγρια το πλαστικό του κιτ; στατικός ηλεκτρισμός;  :?: :?: :?: Πες μου κάτι, το έπλυνες το κιτ πριν ψεκάσεις το αστάρι;

Οχι δεν το επλυνα,και δεν το συνηθιζω κιολας.Σιγουρα δεν φταει αυτο.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 16, 2012, 11:36:55 μμ »
Σίγουρα κάποιο χημικό (ξυλένιο  :?: ) αντέδρασε με το πλαστικό και έκανε αυτή την κρούστα  :(  Αν και λίγη σημασία έχει τώρα, ίσως δεν ανακατεύτηκε καλά το αστάρι με το διαλύτη του στην φιάλη και ψεκάστηκε αυτούσιος (ο διαλύτης) επάνω στο πλαστικό, λιώνοντας το :roll:
Προσωπικά και 'γώ πιστεύω οτι ΔΕΝ πρέπει να πεταχτεί, ίσα - ίσα να γίνει ευκαιρεία ("μέσα" στην ατυχία) για πειραματισμό σε φθορές κτλ.....Σκέψου λίγο την εναλλακτική που έκανε ο φίλος ιταλός (πυρηνικά κατάλοιπα + εγκατάλλειψη κτλ).
 Πάντως προτού κάνεις οτιδήποτε βεβαιώσου πόσο βαθιά έχει μαλακώσει το πλαστικό και κυρίως ΑΝ έχει αρχίσει να σκληραίνει (οπότε και σταθεροποιείται το πλαστικό του κιτ). Φοβάμαι οτι το φαινόμενο "μαστίχα πλαστικό" είναι βαθύ και ακόμα φρέσκο  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 17, 2012, 02:02:12 πμ »
...ίσως δεν ανακατεύτηκε καλά το αστάρι με το διαλύτη του στην φιάλη και ψεκάστηκε αυτούσιος (ο διαλύτης) επάνω στο πλαστικό, λιώνοντας το :roll:

Από την εικόνα δείχνει ως το πιο πιθανό σενάριο (σε άλλα σημεία έχει στρώσει μια χαρά και σε άλλα έγινε κώλος).
Αυτά τα κωλοσπρει θέλουν πρώτα να πάθεις εξάρθρωση ώμου και αγκώνα από το πολύ "φραπέ" και μετά να τα ψεκάσεις.
Σε φαναρτζίδικο αυτοκινήτων είχα ακούσει επίσης να λένε ότι βοηθάει αρκετά (στο ανακάτεμα?) να είναι χλιαρή η φιάλη.

Σε κάθε περίπτωση έχουμε δει (ακόμα και εδώ μέσα) να επανέρχονται κιτ με ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.
Οπότε ξέχνα scrap, καψίματα, καταστροφές (οι καταστροφολάγνοι ευκαιρία έψαχναν να σε βάλουν να το σωβρακοποιήσεις :twisted: :twisted: :twisted: )
οπλίσου με υπομονή (και επιμονή) μπόλικα ντουκόχαρτα και ξεκίνα την συνήθεια που έγινε λατρεία!!! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 17, 2012, 09:50:41 πμ »
Γεια σου φιλε ::salut::Εγω θα σου προτεινα να μην μπεις στην διαδικασια να το φτιαξεις γιατι στον ιδιο χρονο μπορεις να αγορασεις ενα καινουργιο και να το κατασκευασεις απο την αρχη.Βεβαια ειναι και το θεμα των χρηματων αλλα αγορασε το οταν μπορεις.Ατυχες στιγμες υπαρχουν και στους πιο εμπειρους μοντελιστες,απλα πρεπει να προσεχουμε να μην ξανακανουμε το ιδιο λαθος οσο γινεται βεβαια.Τελος θα ηθελα να πω μερικα πραγματα για μη μοντελιστικα αμιγως ειδη.ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και μετα στο τελευταιο μας δημιουργημα για να μην υπαρχουν αυτα τα προβληματα. Αυτο το λεω να το ακουω και εγω :lol: Επισης πιστευω οτι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιυμε προιοντα που ειναι ειδικα για μοντελισμο γιατι σε ολα τα αλλα υπαρχει παντα ο κινδυνος μιας ζημιας. Εγω παντως επειδη εχω φτιαξει το συγκεκριμενο κιτ αλλα στην εκδοση του αματοφορεα και ειναι πολυ εντυπωσιακο μοντελο,προτεινω να το ξαναφτιαξεις. ΕΛπιζω να μην σε κουρασα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 17, 2012, 07:02:28 μμ »
Πέρι δεν βλέπω τον λόγο να κάτσεις να παιδεύεσαι επειδή έκανες μια ματσακονιά! Απο τη δική μου οπτική, ο μοντελισμός είναι ενασχόληση για να "ξαλαφρώνουμε" όχι για να αυτοτιμωρούμαστε! Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω να το πετάξεις, αφού μπορείς να το "σώσεις" χρεπιάζοντάς το ή σκεπάζοντάς το με χιόνι κλπ. Πολύ φοβάμαι όμως οτι στη προσπάθεια να το φέρεις στη πρότερη κατάσταση, θα το στείλεις τελικά για ανακύκλωση αφού όμως θα έχεις κάνει πρώτα τα... φρύδια σου νταούλια! ::glossa::

Just my 2 cents! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 17, 2012, 09:23:14 μμ »
...πριν ασταρώσω ένα μοντέλο με καινούριο αστάρι το δοκιμάζω πρώτα σε κουφάρια μοντέλων για να δω "αντιδράσεις" του πλαστικού.
 :wink:
Προσοχή. Τη δοκιμή καλύτερα είναι να την κάνουμε, όχι σε οποιοδήποτε κουφάρι, αλλά σε sprue του κίτ που θα βαφτεί ή κάποιο κομμάτι του, που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή. Αυτό γιατί, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, πλαστικό από πλαστικό διαφέρει και πιθανώς να διαφέρει και η συμπεριφορά του στην επαφή με το αστάρι :wink:

Πάντως, δεν αποκλείεται τη ζημιά να στην έκανε το "φίλμ" του αποκολλητικού (από τα καλούπια), το οποίο πάντα μένει πάνω στα κομμάτια των κίτ και το οποίο είναι ο λόγος που κανονικά θα πρέπει να πλένουμε το κίτ πριν βάψουμε. Πιθανώς αυτό να αντέδρασε με το αστάρι και ίσως έτσι εξηγούνται και οι κύκλοι που σχηματίστηκαν, ή ότι αλλού το κιτ έγινε σκ@τ@ και αλλού όχι :roll:

Μη το πετάξεις πάντως... δύσκολες εποχές :evil:
Πάλεψε το :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 23, 2012, 10:52:21 μμ »
Πρωτα απο ολα να σας ευχαριστησω ολους σας τοσο για τις συμβουλες σας οσο και για τις προτροπες σας.
Μετα απο πολυ σκεψη αν επρεπε να το παρατησω η να το συνεχισω αποφασισα οτι το καημενο δεν ειχε και πολλα να παθει και εγω ειχα μια ευκαιρια να εφαρμοσω οτι διαβαζω περι φθορας και καταστροφης :evil: :evil:
Ετσι αποφασισα τη συνεχεια.
Καθοριστικος ηταν ο Raw Shooter με το λινκ του Ιταλου φιλου που κατασκευαζει το ιδιο.
Ετσι αποφασισα και το εβαψα με το Black brown της Vallejo,στη συνεχεια λακ και βαψιμο με ξανοιγμενο Russian Green της ιδιας ξανοιγμενο,οχι τοσο οσο θα ηθελα,πατατια βεβαια αλλα πλεον...........
Ξυσιμο με νερο και στη συνεχεια σφουγγαρια λαδια σκουριες παντου.Το εσωτερικο που ειχε ξεβαψει παντου το επανεφερα τουλαχιστον στα σημεια που θα ειναι ορατα.
Η καροτσα που ειχε μεινει ανεπαφη περαστηκε με διαφορα πρασινα πολυ πιο ανοιχτα καθως τουλαχιστον ενα που ειδαμε σε φωτο και δινει σαν επιλογη η Τρουμπετα εχει σε διαφορετικο χρωμα την καροτσα.Στη συνεχεια και εκει μεθοδος σφουγγαρι και διαφορα ζουμια.
Αν συνεχισει και πιστευετε οτι κατι αξιζει θα φορτωθει με βαρελια απο το Τσερνομπιλ απευθειας επανω σε ιδιοκατασκευη παλετες.
Απομενουν λεπτομερειες για να φανει περισσοτερο η εγκαταλειψη και φυσικα λασπωμα στα χαμηλα.Αν πανε ολα καλα θα μπει σε βαση αρκει καποιος να μην ζητησει πολλα.

ΥΓ Οι τροχοι ειναι προχειρα τοποθετημενοι,Ακουοοοοουυυυυυυς Σωτηρη μεχρι να παραλαβω αυριο τους ρητινενιους και θα μπουν μετα το Σαββατο με την προυποθεση να το δειτε απο κοντα αν μπορεσω και να δωσετε μια καλυτερη γνωμη.

Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.     Click to see the original size.    Click to see the original size.   Click to see the original size.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 23, 2012, 11:14:56 μμ »
Περικλή προσωπικά μ' αρέσει πολύ και πιστεύω οτι είναι σε "σωστό δρόμο"  :wink: Λίγη ακόμα ταλαιπώρια την θέλει - ένεκα ραδιενέργειας κτλ - αλλά είπαμε καθαρά προσωπικό γούστο.
Με τα βαρέλια, κάποιο βίντσι στην καρότσα να κρέμεται κλπ "καλούδια" πέριξ, θα "δείξει" ακόμα περισσότερο  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 23, 2012, 11:28:07 μμ »
Περικλή προσωπικά μ' αρέσει πολύ και πιστεύω οτι είναι σε "σωστό δρόμο"  :wink: Λίγη ακόμα ταλαιπώρια την θέλει - ένεκα ραδιενέργειας κτλ - αλλά είπαμε καθαρά προσωπικό γούστο.
Με τα βαρέλια, κάποιο βίντσι στην καρότσα να κρέμεται κλπ "καλούδια" πέριξ, θα "δείξει" ακόμα περισσότερο  :wink:
Tην επιπλεον ταλαιπωρια σε τι θα την εστιαζες;

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 23, 2012, 11:47:35 μμ »
Κυρίως στα πλαινά της καμπίνας - πρπ δλδ όσο έκανες στο μπροστά της μέρος - Λίγο ακόμα ξέφτισμα (οχι σκουριά) στην οροφή. Η καρότσα είναι πολύ καλή  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 23, 2012, 11:55:07 μμ »
Ξεφτισμα αλλα πως; Η λακ δεν σηκωνει πλεον το χρωμα

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 23, 2012, 11:57:32 μμ »
Ισως με πολύ λεπτό πινελάκι ή και με σφουγγαράκι σ' εναλλαγή "ασταριού" και πράσινου φθαρμένου  :roll:

Tags: