0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περικλέα τερατάκι βλέπω... Πόσο είναι, με το συμπάθιο;
Είναι γκουμούτσα το άτιμο...Καλή αρχή Περικλή.
Τα σέβη μου!!!Κατ' αρχάς, για να δείς περι τίνος πρόκειται: Ένα ενδιαφέρον walkaround:http://www.primeportal.net/trucks/egor_kalmykov/maz-537/index.php?Page=2Καλή αρχή!!!
Περικλή, αν και του Ορέστη βοηθούν πιο πολύ, κάτι βρήκα και γώ, καλή αρχή.
Α πα πα ένα γουρούνι! Ότι πρέπει να το φορτώσεις τα χρειώδη και να πας για παρακολούθηση Ράλλυ Ακρόπολις! Καλή συνέχεια με το... βαγόνι
ʼντε Περικλέα, φτιάξε τώρα το γορίλα και μετά ευκαιρία να ξεκινήσεις και τα αεροπλάνα... φτιάχνεις και κάνα 32άρι Ilyushin ή Tupolev να σέρνει Καλή αρχή φίλε ΜΦΧ
Εγω προδοτης δεν γινομαι μεχρι εκει.........αντε καμια ελικα ετσι για εκτονωση καποια στιγμη στο απωτερο μελλον αλλα στο πολυ απωτερο...................
Περικλή βρήκα και αυτές, καλή επιλογή.
Ωωωωωω "λατρεμένο" θέμα Γιαυτό έχουν 'βγεί" και ρητινένιες ρόδες αλλά και καρτέλα p.e. Νομίζω οτι η καλύτερη καρτέλα p.e. είναι της Voyager και μια πουλά ο Απόστολος (έτυχε να δώ την αγγελία). Επίσης υπάρχουν και χαλκομανίες αν θέλεις να το κάνεις Αφγανικό. Στο διαταύτα του κιτ......ΚΙΤΑΡΑ Υπόψην οτι δεν ήταν ΜΟΝΟ για αεροδρόμια - αν αφαιρέσεις τον "εργάτη" και την "μπίλια" ρυμούλκησης μπρος/πίσω γίνεται αμέσως-αμέσως ΚΖΚΤ-537 που σημαίνει βαρύ φορτηγό. Πολλά τέτοια τα χρησιμοποίησαν στο Τσέρνομπιλ για την απομάκρυνση βαρελιών με ραδιενεργά κατάλοιπα οτι σημαίνει αυτό για βαφή + αμάξωμα Μάλιστα υπάρχει φωτογραφικό υλικό κάποιων απο αυτά παρατημένα σε δασύλλιο Φίλος ιταλός κατασκευάζει ενα τέτοιο ακριβώς ως παρατημένο με ραδιενεργά βαρέλια στο δασύλλιο (αν θες σου δίνω link )
Απο πυροσβεστικό (φορτηγό, όχι αντλία), μέχρι όχημα μεταφορά εφοδίων στους πόλους (κατακρίτρινο με μπλε ρίγες στο στιλ του πυροσβεστικού)... φωτό αργότερα...
Πάρε και μια ακόμη: