Αποστολέας Θέμα: Chevrolet C15A Australian ΙΒG 1/72  (Αναγνώστηκε 1235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Chevrolet C15A Australian ΙΒG 1/72
« στις: Μαΐου 03, 2012, 12:29:29 μμ »
Αυτο ειναι το επομενο θεμα:
Click to see the original size.

IBG.Καλη λεπτομερεια αλλα νομιζω οτι τα 72αρια της Dragon Ειναι πολυ πιο απλα :roll: :roll:.Τουλαχιστον δεν διαπιστωσα καποιο θεμα στην εφαρμογη.Τεσπα ειναι συμπαθεστατο παντως σαν μοντελο.Δεν μπορω να πω οτι ξοδεψα χρονια ερευνας αλλα το μοναδικο που βρηκα ηταν το παρακατω οχημα:
Click to see the original size. Click to see the original size.

Ο λογος λοιπον που ποσταρω χωρις στην ουσια να εχω να δειξω κατι ακομη απο την κατασκευη ειναι για να διατυπωσω την εξης ερωτηση:
Επειδη και στις οδηγιες δεν αναφερεται απολυτως τιποτα και στις φωτο δεν μπορω να διακρινω,τι χρωμα ηταν βαμμενα η καμπινα και το σασσι ρε παιδια?

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Chevrolet C15A Australian ΙΒG 1/72
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 03, 2012, 12:33:16 μμ »
πράσινο

αντε και για αυτό βάση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαύδος
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 03, 2012, 01:11:06 μμ »
Εχω φωτό σασσί αποκατεστημένου (restored) C15A, ανοικτό πράσινο (λαδί) χρώμα. Πιστεύω ότι είναι το σωστό.

Να ξέρεις ότι το σασσί και ο κινητήρας έρχονταν από τον Καναδά, ενώ όλες οι εκδόσεις (εκτός από τα wrecker νομίζω) κατασκευάζονταν επιτόπια.

Το ερώτημά σου μπορώ να το θέσω σε αυστραλούς φίλους εάν θέλεις. .. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 04, 2012, 08:46:53 πμ »
Ωραια.Οποτε παω για olive drab που ειναι και το ενα εκ των δυο βασικων εξωτερικα.Σας ευχαριστω πολυ κυριοι ειστε σαφεις.
Θειο μην μου βιαζεσαι.Κατσε να το δουμε πρωτα :mrgreen::mrgreen: ::salut:: ::salut::
Χαριδημε μου αρκει η δικια σου γνωση και γνωμη.Μην ξεσηκωσουμε ολη την υφηλιο για ενα χρωμα :mrgreen:.Σε ευχαριστω πολυ παντως εστω και για την διαθεση να ρωτησεις τους συναδελφους εκει ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 04, 2012, 09:17:45 πμ »
Πολύ θα γούσταρα να σε συνοδέψω με ένα τέτοιο στην 1/35... αλλά που τέτοια τύχη.
Καλή συνέχεια φίλε μου.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 04, 2012, 10:10:20 πμ »
Πολύ θα γούσταρα να σε συνοδέψω με ένα τέτοιο στην 1/35... αλλά που τέτοια τύχη.
Καλή συνέχεια φίλε μου.  ::salut::

Γιατι ωρε δεν προλαβαινεις απο τα τζιπακια? :mrgreen:.Δεν υπαρχει κατι τετοιο 35αρι?Ωραια θα ταν να κανουμε ενα θεμα μαζι παντως.Θα το κανουμε λιγο μπαχαλο βεβαια το θεμα απο το χαβαλε αλλα και τι να λεει :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 04, 2012, 10:20:11 πμ »
Γιατι ωρε δεν προλαβαινεις απο τα τζιπακια? :mrgreen:.Δεν υπαρχει κατι τετοιο 35αρι?Ωραια θα ταν να κανουμε ενα θεμα μαζι παντως.Θα το κανουμε λιγο μπαχαλο βεβαια το θεμα απο το χαβαλε αλλα και τι να λεει :mrgreen: :mrgreen:

Βρε! από τα τζιπάκια προλαβαίνω, κλειστό σε 35αρι δεν υπάρχει. (Απ΄ όσο ξέρω δηλαδής)

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 04, 2012, 10:23:24 πμ »
Γιώργο, για να μην πώ μόνο καλή αρχή, βρήκα και αυτές που ίσως σε βοηθήσουν.

ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 04, 2012, 02:44:30 μμ »
Ωραια.Οποτε παω για olive drab που ειναι και το ενα εκ των δυο βασικων εξωτερικα.Σας ευχαριστω πολυ κυριοι ειστε σαφεις.
Θειο μην μου βιαζεσαι.Κατσε να το δουμε πρωτα :mrgreen::mrgreen: ::salut:: ::salut::
Χαριδημε μου αρκει η δικια σου γνωση και γνωμη.Μην ξεσηκωσουμε ολη την υφηλιο για ενα χρωμα :mrgreen:.Σε ευχαριστω πολυ παντως εστω και για την διαθεση να ρωτησεις τους συναδελφους εκει ::salut:: ::salut::

C15A, ανοικτό πράσινο (λαδί) χρώμα, όχι olive drab , ούτε στο εξωτερικό

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 04, 2012, 03:44:45 μμ »
Βρε! από τα τζιπάκια προλαβαίνω, κλειστό σε 35αρι δεν υπάρχει. (Απ΄ όσο ξέρω δηλαδής)

:( :(Αντε καλα.Μ αρεσε η ιδεα ομως.Θα το οργανωσουμε με καποιο αλλο ::salut:: ::salut::

::arrowred::Γιωργο την καλησπερα μου.Φυσικα και βοηθανε.Να σαι καλα ::salut:: ::salut::

::arrowred::Πετρο.Λαδι ε?Να χ...ω μεσα τις οδηγιες της IBG.Λαδι λοιπον.Αυτο το C15Aδεν μου το εξηγεις και στα Καρδιτσιωτικα? :mrgreen:Ειναι κωδικοποιηση καποιας εταιρειας?

Tags: