Αποστολέας Θέμα: Παρεκλεινοντας στην 1/6  (Αναγνώστηκε 7167 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Παρεκλεινοντας στην 1/6
« στις: Μαΐου 02, 2012, 02:31:44 μμ »
Χαιρετώ την κοινότητα!  ::salut::
Πρωτη φορα ποσταρω εδω αλλα παρακολουθω το φόρουμ καποια χρονια.
Πρωτοέπιασα μοντελα στο δημοτικο και έκανα ολη την "κλασσικη" διαδρομη Matchbox μετα military και τελικα φιγουρες μεχρι που εφτασα στο αναποφευκτο σταδιο do  it yourself σκαλισμα/βαψιμο κλπ. Καποια στιγμη η διαδικασια με "κουρασε" και το αφησα στην πράξη, χωρις ομως να σταματησω να το ψαχνω και να ενημερώνομαι.
Πριν 3-4 χρονια αγορασα μια φιγουρα της Dragon στην 1/6 και αρχισα να το ψαχνω σε φορουμ του εξωτερικου. Ως παρακλάδι των κλασικων μορφων μοντελισμου μου κίνησε την περιεργεια λογω της ποικηλομορφίας των υλικων και των τεχνικων που απαιτουνται (απο το κλασικο βαψιμο μεχρι ραψιμο).
Δυστυχως το "αθλημα" ειναι αρκετα περιορισμένο ακομα και εξω καθως οι περισότεροι δεν δουλεύουν καθόλου τις φιγουρες αυτες και απλα τις συλλέγουν (και πολλοι ειναι και εντελώς ¨μανταλακηδες" σε σχεση με τους κλασικούς φιγουράδες..).
To make a long story short είπα να ποσταρω μια-δυο απο τα τελευταια κατορθωματά μου μπας και προσυλητησω κανενα αθωο  :mrgreen:  και αρχίσει να κινείται κα ιεδω το πράγμα..και φέρουν και τιποτα τα καταστηματα γιατι προς το παρον μας εχει φάει το Ebay και το mail order..

Οι φιγουρες ειναι δυο θέματα απο το ανατολικο μέτωπο την περιοδο 42-43, ενας ρώσος αντιαρματιστης και ενας γερμανος πεζικάριος.
Any criticism welcome!

DSC04749 by elefant89, on Flickr

DSC04743 by elefant89, on Flickr

DSC04742 by elefant89, on Flickr

DSC04737 by elefant89, on Flickr

DSC04667 by elefant89, on Flickr

DSC04666 by elefant89, on Flickr

DSC04664 by elefant89, on Flickr

DSC04663 by elefant89, on Flickr

DSC04660 by elefant89, on Flickr

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Απ: παρεκλεινοντας στην 1/6
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 02, 2012, 02:41:00 μμ »
Καταρχήν καλως ήλθες.Ωραίες δουλειές.Περνάς πύρους?Κλειδώνεις τις πόζες με κόλα?Να υποθέσω πως έχεις αλλάξει κεφάλια και χέρια.Ένα σχόλιο μόνο θα έφθειρα λίγο παραπάνω γόνατα , αγκώνες.Συμφωνώ για την κουλαμάρα των περισσοτέρων συλλεκτών.Θα σε ενημερώσω και για ένα πρότζεκτ που ετοιμάζω με ένα φίλο.Χρήστος

Υ.Γ. Προκοπή μην περιμένεις από τα μαγαζιά!! :(
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 02, 2012, 02:55:43 μμ »
Καταρχάς επειδή δεν το κατέχω το συγκεκριμένο άθλημα, τί ακριβώς έχεις κάνει;
άν καταλαβα καλά (και απο κάποια παλιότερα πόστ) αυτά είναι κούκλες έτσι; δε βάζεις φωτό πρίν και μετά να έχουμε μία καλύτερη εικόνα;
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 02, 2012, 03:11:37 μμ »
Τι έγινε ρε παιδιά ...κέρινα ομοιώματα αρχίσαμε!Τι ρεαλισμός είναι αυτός;Συμφωνώ με τον Θεόφιλο ,για ρίξε καμιά φωτο γιατί αρχίζουμε και χάνουμε το τόπι!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 02, 2012, 03:32:32 μμ »
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!
Φωτο απο τα πριν δεν εχω δυστυχως.
Γενικα στην Αμερικη η συντριπτική πλοειοψηφια ειναι απλα συλλεκτες και κανουν διαφορα 'κουλα" τυπου τους στηνω στην αυλη σε ποζες και τραβαω φωτο. Στην ευρώπη κυριαρχει περισότερο η "μοντελιστική" τάση ..δηλαδη αγοραζουν ολόκληρες φιγουρες στο κουτι η/και μεμονωμένα κομματια ( πουλανε τα παντα ξεχωριστα) και μετα φτιαχνεις την δική σου φιγουρα (αυτο εχω κανει και εγω εδω). Με αλλα λογια αυτο που βλέπετε ειναι συνδιασμος πολλων διαφορετικων κομματιων.
Λιγο συνοπτικα..ναι περνας πυρους στα ποδια οπως σε ολες τις φιγουρες , περνας απο εγχειρηση το σωμα για να αποκτησει σωστη ανατομια ( τα περισοτερα σωματα ειναι σαν υπερφυσικοι μποντιμπιλτεραδες) , βαφεις οτι φαινεται απο σωμα (κεφαλια, χερια) οπως στις κλασικες κλιμακες, βαφεις/φθείρεις τα παντα πλην υφασματων και φθείρεις τα ρουχα. Οταν ντύνεις την φιγούρα και εχεις καταληξει σε μια σταθερη ποζα βρεχεις τα ρουχα με ενα μιγμα κολλας/νερου και φτιαχνεις ολες τις πτυχωσεις ..τελος κατασκευαζεις και μια βαση (γνωστή διαδικασια) και τέλος.
Στην ουσια ειναι οπως ολες οι φιγουρες αλλα με "αληθεινά" ρουχα.
Αν ενδιαφερεται καποιος μπορω να βαλω διαφορα link απο ξενους μοντελιστες που θεωρούνται "κορυφαιοι" στο χωρο αυτο.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 02, 2012, 03:36:14 μμ »
Δηλαδή τα πρόσωπα είναι βαμμένα από εσένα;Στα χέρια φαίνονται και οι φλέβες!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 02, 2012, 03:38:44 μμ »
Eυχαριστώ.Να υποθέσω πως αναφέρεσαι στον vettious64, Bhead works και άλλους customάδες!Τρελές δουλειές και απόλυτα μοντελιστικές!!!
http://www.vettius64.com/gallery.php

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 02, 2012, 03:55:58 μμ »
Ναι, το βαψιμο στα γυμνα μερη γινεται κανονικα οπως σε ολες τις φιγουρες, απλα λογο μεγαλης κλιμακας ειναι λιγο διαφορετικες οι τεχνικες. Συνηθως τα κεφαλια (ειδικα τα παλιοτερα) ειναι ηδη βαμενα απο την εταιρια αλλα λιγο εως πολυ χαλια οποτε η στανταρ διαδικασια ειναι μπανιο με ασετον για ξεβαμα και repaint. Το ιδιο ισχυει και για κρανη,οπλα, κλπ. παρελκομενα.
Επισης Υπαρχουν και κεφαλια απο ρητινη που πωλουνται ως αξεσουαρ και θυμήζουν αρκετα τα μπουστα σε 1/10, 1/12  κλπ.

Βαζω μερικες φωτο ακομα.. ο ναυτης ειναι in progress σε πολυ αρχικο σταδιο και ειναι κεφαλι ρητινης βαμενο με λαδια και ακρυλικα..ακομα ειναι ασώματος κεφαλη  :lol:
Ο βρετανος (zulu wars) ειναι η πρωτη μου αποπειρα για πληρη μετασκευη (με λιγη επιτυχια) και ο ρωσος αξιωματικος στο Σταλινγκραντ η δευτερη.

DSC05488 by elefant89, on Flickr

DSC04689 by elefant89, on Flickr

DSC04695 by elefant89, on Flickr

DSC04653 by elefant89, on Flickr

DSC04654 by elefant89, on Flickr

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 02, 2012, 04:00:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 02, 2012, 04:00:46 μμ »
Eυχαριστώ.Να υποθέσω πως αναφέρεσαι στον vettious64, Bhead works και άλλους customάδες!Τρελές δουλειές και απόλυτα μοντελιστικές!!!
http://www.vettius64.com/gallery.php

Ναι ο vettius νομιζω ειναι μακραν ο καλυτερος πλεον. Γενικα στις χωρες που εχουν καλους φιγουραδες (Ισπανια , Ιταλια)  παιζουν και πολλοι καλοι και στην 1/6.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 02, 2012, 04:01:11 μμ »
Φίλε απλά καταπληκτικά!Πολλά συγχαρητήρια!Είναι λες και θα μιλήσουν!

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Παρεκλεινοντας στην 1/6
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 02, 2012, 06:26:24 μμ »
Εκφραστικότατα πρόσωπα!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο φίλε μου κι από εμένα που είμαι άσχετος
από φιγούρες , απλά μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 02, 2012, 07:58:43 μμ »
τρομερες φιλε !!!!θα αφησουμε το καλεμι και το πινελο και θα πιασουμε βελονακια μου φενεται!!!!  :lol:
τσεκαρετε και τις κατασκευες της hot toys οσοι δεν ξερετε που ειναι παρομοια φαση και ειναι φοβερα!!!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 02, 2012, 09:18:19 μμ »
Μέχρι πριν κάμποσο καιρό οι action figures της Dragon ήταν ότι ήξερα όλο κι όλο γύρω από αυτές τις μεγάλες "φιγούρες", μέχρι που είδα στο σπίτι φίλου φιγουρά μια δυο ντουζίνες απ' αυτές να κάνει παρόμοια πράγματα με σένα φίλε μου (γδυσίματα-ντυσίματα, εγχειρήσεις, μεταμοσχεύσεις κλπ) και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!! Η μεγάλη κλίμακα δίνει πραγματικά άπειρες δυνατότητες για πολύ παιχνίδι και άπειρους συνδυασμούς. Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει είναι ότι τα υφάσματα και η υφή τους δείχνουν λίγο χονδροειδή έστω και γι'αυτή την κλίμακα ενώ οι υφασμάτινες κυρίως εξαρτύσεις - ιμάντες κλπ, να είναι κοντά στα όρια του απαράδεκτου από αληθοφάνεια.

Αυτό που μπορώ να πω χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό πάντως είναι ότι η δουλειά σου είναι πάρα πολύ ωραία, με το βάψιμο στα γυμνά μέρη του σώματος και πρόσωπο να σου θυμίζει πραγματικά κέρινο ομοίωμα από το μουσείο του Βρέλλη ή τη madam tissue. Ειδικά ο ρώσος αντιαρματιστής, ο γερμανός, ο αξιωματικός στο Στάλινγκραντ εγώ θα έλεγα ότι μου αρέσουν πολύ περισσότερο και από τις δουλειές αυτού του vettious που είδα.

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 02, 2012, 10:01:43 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια  :mrgreen:
Οι φιγούρες της Dragon ειναι οι πιο πολυπληθεις αλλα και οι πιο απλοποιημενες ως προς την λεπτομέρεια. Ειναι η πιο οικονομικη λυση παντα και είναι ευκολο να τις βρεις.
Οι νεοτερες εταιριες εχουν βελτιώσει κατα πού τα υλικα τους ( δερματινη για παπουτσια, πολυ λεπτα υφασματα, ξυλινα και μεταλλικα μερη κλπ..)  με το αντίστοιχο κόστος ομως.. :evil:
Οπως λεει και ο Νινο πολλες φορες τα υφασματα (και οχι μονο) ειναι αρκετα χοντροκομμενα αλλα παντα βγαινουν νεα κολπα και τεχνικες για βελτιωση.
Βαζω καποια link απο τις πιο γνωστες εταιριες για  συγκριση.
http://www.onlinedid.com/
http://www.soldierstory-toys.com/

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 02, 2012, 10:18:53 μμ »
βασικά δεν ξέρω μου έρχονται πολύ "creepy" (δεν βρίσκω αντίστοιχη ελληνική λέξη) αυτές οι κούκλες
να έχω σπίτι μου τον Τομ Χάνκς http://www.onlinedid.com/products/wwii_us/80073/
τον Ζάν Ρενό http://www.onlinedid.com/products/wwi/French/f11003/
τον Ρέιφ Φάινς http://www.onlinedid.com/products/wwii/80081/
ακόμα και τον Colonel Landa απο το Inglorius Bastards http://www.onlinedid.com/products/wwii/80080/
με τα τόσο αληθοφανή πρόσωπα έτοιμα να σου μιλήσουν. 
Καλή φάση είναι σίγουρα, δεν είναι όμως τόσο καλλιτεχνικό όσο το να δίνεις εσύ την ψυχή σε κάθε φιγούρα βάφοντας την ανάλογα
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 02, 2012, 10:26:58 μμ »
παιδιά  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

οτι και νάχουν κάνει  οι διἀφοροι masters....κουκλάκια μοιάζουν  :( :( :( :( :( :( :( :( :(
και είναι  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

δεν ξέρω πόσο αντικειμενικός εἰμαι  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος papaxrist

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς-Κορυδαλλός
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 03, 2012, 11:17:15 πμ »
Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να τσεκάρουν κ εδώ ... www.monkeydepot.com

Υ.Γ. Σίγουρα είναι "κούκλες" ... παρ´όλα αυτα άποψη μου είναι ότι εφ´οσον είναι υπο κλίμακα ανήκουν σε μια μορφή μοντελισμού αρκετά ενδιαφέρουσα ...

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 03, 2012, 01:00:52 μμ »
Κούκλες μπορεί να είναι δεν παύουν όμως να αποτελούν μοντελιστικό πεδίο δράσης καθώς προυποθέτουν γνώσεις από όλα τα φάσματα των τεχνικών(φιγουράδικων και όχι μόνο).Με σωστές εργασίες το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστικό και είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις σε τόσο μεγάλη κλίμακα αν δεν τις κατέχεις.Πάρτε και ένα λίνκ για έναν ακόμα master του είδους.
http://www.rommel1969.it/
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 03, 2012, 09:14:32 μμ »
Φυσικά και ειναι κούκλες, όπως και οι μικροτερες φιγούρες ειναι στρατιωτάκια!  :roll:
Το θεμα είναι (μιας και μιλάμε χια χομπυ) να σε "γεμιζει" και να το χαίρεσαι και απο εκει και περα ο καθένας επιλεγει οτι του κανει κλικ.
Προσωπικα, και έχοντας περασει απο πολλα στάδια του μοντελισμου απο τις αρχες του 90', καταληξα σε αυτο γιατι το βρισκω πιο "πλουσιο" . Αλλωστε τα πρωτα review για action figures τα ειδα στο Military modelling πριν πολλαααα χρονια οπου ειχε γινει και μεγαλο ζητημα/κουβεντα για αν εχουν θεση η οχι στο μοντελισμο κλπ..
Για εμενα ειναι καθαρα ζήτημα οπτικης, καποια στιγμη οι κλασσικες φιγουρες αρχισαν να μου δειχνουν πολυ τεχνιτές και "βαμμενες" (λεω για τους καλούς οχι για τις δικες μου!  :lol:), κατι σαν 3D κομικς. Θελω να πω οτι για εμενα υπαρχει μια χρυση τομη μεταξυ figure modelling (54mm, 90mm,120 κλπ) και action figures οπου πραγματικα μπορουν να γίνουν "παπαδες" και αυτο ειναι που με ιντριγκαρει.
Παντως φιλε Πετρο αν αυτο σου δειχνει κουκλακι I give up :roll: http://www.combat-1a6.eu/viewtopic.php?t=4928

υ.γ.  Οσον αφορα το θεμα του ρεαλισμου διαβαστε αυτο που εγινε το 2005  :mrgreen: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4229347.stm

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 03, 2012, 09:29:25 μμ »
Τι να λέμε η μαυροασπρη φωτο μου φαίνεται πιό ''ψευτικη'' από την ιδια τη φιγούρα!
Φίλε η δουλειά σου είναι πολύ ωραία ,έδειξα τις φωτο στο γιό μου,είναι δωδεκα χρονών .....και μου λέει...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.......και ξέρεις τι λένε από μικρό και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
Και δεν μιλάω για τις φωτο των μαστερ που μας έδειξες ,αλλά για τις δικές σου!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 04, 2012, 04:06:04 πμ »
Φυσικά και ειναι κούκλες, όπως και οι μικροτερες φιγούρες ειναι στρατιωτάκια!  :roll:

Για εμενα ειναι καθαρα ζήτημα οπτικης, καποια στιγμη οι κλασσικες φιγουρες αρχισαν να μου δειχνουν πολυ τεχνιτές και "βαμμενες" (λεω για τους καλούς οχι για τις δικες μου!  :lol:), κατι σαν 3D κομικς. Θελω να πω οτι για εμενα υπαρχει μια χρυση τομη μεταξυ figure modelling (54mm, 90mm,120 κλπ) και action figures οπου πραγματικα μπορουν να γίνουν "παπαδες" και αυτο ειναι που με ιντριγκαρει.

οκ, συμφωνω για τους άσχετους με το μοντελισμό ....παίζουμε με τανκσακια και αεροπλανάκια

εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι ότι "οι κλασσικες φιγουρες αρχισαν να μου δειχνουν πολυ τεχνιτές και "βαμμενες" κατι σαν 3D κομικς" είναι αποδεκτές από κόσμο που δεν έχει σχέση με το μοντελισμό και θεωρούνται ως κατασκευάσματα τέχνης, που ακόμα και μια κυρία θα έβαζε μια βιτρίνα στο σαλόνι της με τέτοια 3D
για αυτό και υπάρχει μεγάλη αγορά συλλεκτών στην κατηγορία αυτή και όχι πχ στα αρματικά διοράματα

δεν κάνω κόντρα, λέω την προσωπική άποψη μου.....από όσο κρίνω και γνωρίζω

τώρα αν και στα "λεγόμενα" από μένα ...κουκλάκια υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον   :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 04, 2012, 03:35:51 μμ »
Δεν τιθεται θεμα κοντρας!  ::kerasma::
Αγορα συλλεκτων υπαρχει και στην 1/6, αλλωστε το συλλεγειν ειναι πιο διαδεδωμένο απο το φτιαχνειν εκει.. Αμα το παρακολουθεις λιγο πεφτουν και τραγικά μεγαλα ποσα. Στην Παρισι στο πολεμικο μουσειο (Musée de l'Armée) υπαρχουν ως εκθεματα τετοιου τυπου φιγουρες απο τις αρχες του 1900.
Εκει που καταλήγω ειναι οτι ως "υβριδιο" το βρισκω πιο ενδιαφερων απο τις κλασσικες φιγουρες αλλα αυτο ειναι δικο μου κολλημα  :lol:
Παντως το οτι "ακόμα και μια κυρία θα έβαζε μια βιτρίνα στο σαλόνι της με τέτοια" ηταν που αρχισε να με χαλαει λιγο με τις μικρες κλιμακες. Οι φιγουρες παντα με ενδιαφεραν και ως εγκυκλοπεδική/ιστορικη προσεγγιση και νομιζω οτι αυτη η πλευρα στις κλασσικες φιγουρες εξασθενει ολο και πιο πολυ προς οφελως του αισθητισμου τυπου "ποιος το εβαψε καλυτερα".

Αποσυνδεδεμένος Tsatsos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 21, 2012, 11:32:53 μμ »
Για να μην τρωω χωρο με νεα ποστ ανεβαζω εδω το τελευταιο project που εκανα για ενα διαγωνισμο στο Αμερικα (με πλουσια δωρα εξου και στρωθηκα και δουλεψα  :lol:)..δυστυχως βγηκα τεταρτοςπεμπτος.
Ειπα να το ανεβασω για κανενα σχολιο εντως των τειχων!

NCO of the Wiking  Division at the outskirts of  Budapest in 1945

DSC05443  by elefant89, on  Flickr

DSC05444  by elefant89, on  Flickr

DSC05446  by elefant89, on  Flickr

DSC05448  by elefant89, on  Flickr

DSC05450  by elefant89, on  Flickr

DSC05451  by elefant89, on  Flickr

DSC05453  by elefant89, on  Flickr

DSC05454  by elefant89, on  Flickr

DSC05455  by elefant89, on  Flickr

DSC05457  by elefant89, on  Flickr

DSC05461  by elefant89, on  Flickr

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 21, 2012, 11:36:29 μμ »
Καλά έπαθα.......ο πρώτος δηλαδή τι έκανε;Καταπληκτική δουλειά!Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια ,δεν είναι και μικρό πράγμα 4ος-5ος στην Αμερική ε;

Tags: