Μέχρι πριν κάμποσο καιρό οι action figures της Dragon ήταν ότι ήξερα όλο κι όλο γύρω από αυτές τις μεγάλες "φιγούρες", μέχρι που είδα στο σπίτι φίλου φιγουρά μια δυο ντουζίνες απ' αυτές να κάνει παρόμοια πράγματα με σένα φίλε μου (γδυσίματα-ντυσίματα, εγχειρήσεις, μεταμοσχεύσεις κλπ) και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!! Η μεγάλη κλίμακα δίνει πραγματικά άπειρες δυνατότητες για πολύ παιχνίδι και άπειρους συνδυασμούς. Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει είναι ότι τα υφάσματα και η υφή τους δείχνουν λίγο χονδροειδή έστω και γι'αυτή την κλίμακα ενώ οι υφασμάτινες κυρίως εξαρτύσεις - ιμάντες κλπ, να είναι κοντά στα όρια του απαράδεκτου από αληθοφάνεια.
Αυτό που μπορώ να πω χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό πάντως είναι ότι η δουλειά σου είναι πάρα πολύ ωραία, με το βάψιμο στα γυμνά μέρη του σώματος και πρόσωπο να σου θυμίζει πραγματικά κέρινο ομοίωμα από το μουσείο του Βρέλλη ή τη madam tissue. Ειδικά ο ρώσος αντιαρματιστής, ο γερμανός, ο αξιωματικός στο Στάλινγκραντ εγώ θα έλεγα ότι μου αρέσουν πολύ περισσότερο και από τις δουλειές αυτού του vettious που είδα.