Αποστολέας Θέμα: 31ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2012)  (Αναγνώστηκε 76619 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: 31ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2012)
« Απάντηση #550 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:32:28 μμ »
Λοιπόν, όλα τα είπαμε, αλλά οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο modeclub το οποίο μας δίνει αφειδώς βήμα και μέσο επικοινωνίας. Πιστεύω πως η συνεισφορά του ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #551 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:37:41 μμ »
.....
Και μετά να δηλώσω ευθαρσώς πως είμαι από αυτούς "που μπορούσαν αλλά δεν γούσταραν να έρθουν..." να δουν την έκθεση, δεν νομίζω πως πρέπει να απολογηθώ για την απόφαση μου αυτή όπως δεν νομίζω πως έχω δώσει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να κριτικάρει και  εκφράζετε κατ αυτόν τον τρόπο για την παρουσία μου ή μη,ή και όπου άλλου, σε κάποια εκδήλωση. .....

Κώστα, από περιέργεια θα ήθελα να μάθω τους λόγους για τους οποίους δε γούσταρες να έρθεις στη φετινή έκθεση, όταν στην περυσινή ήσουν από τα τα πιο ενεργά  και αποτελεσματικά μέλη της ΟΕ.
Η απάντηση είτε δημόσια είτε με πμ.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #552 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:41:06 μμ »
Λοιπόν, όλα τα είπαμε, αλλά οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο modeclub το οποίο μας δίνει αφειδώς βήμα και μέσο επικοινωνίας. Πιστεύω πως η συνεισφορά του ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη.
Συμφωνώ. Παράλειψή μου που δεν το ανέφερα στην τελετή απονομής.
Αμέτρητα ευχαριστώ στη διαχείριση και στα μέλη
Η ιδέα με τα βραβεία των GB πως σας φάνηκε ? Προτείνω να καθιερωθούν κάθε χρόνο
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #553 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:50:04 μμ »
Ομολογώ ότι είχα κάποιες αμφιβολίες για την επιτυχία της Έκθεσης, δεδομένης της περιρρέουσας "μαυρίλας", που όλους λίγο έως πολύ μάς κατατρέχει αυτήν την περίοδο  :?

Χαίρομαι, όμως, που έπεσα διπλά έξω: τόσο οι συμμετοχές, όσο και η προσέλευση του κόσμου με διέψευσαν πανηγυρικώς  :wink:

Δύο ήταν, κατά τη γνώμη μου, τα μεγάλα ατού της εφετινής Διοργάνωσης:
1ον) Η ηλεκτρονική προεγγραφή (όλα γίνονταν σε χρόνο dt!) και
2ον) Η παρουσία του τιτανομεγιστοτεράστιου Mig (ο άνθρωπος είναι μεγάλος μάγκας - από κάθε άποψη...) .

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους όσους συνέδραμαν στη διοργάνωση αυτής της υπέροχης Μοντελιστικής Γιορτής και ας ευχηθούμε να είμαστε όλοι καλά για το επόμενό μας ραντεβού το 2013 ::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #554 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:54:47 μμ »
1ον) Η ηλεκτρονική προεγγραφή (όλα γίνονταν σε χρόνο dt!) και
Κατανοώ τη συγκίνησή σου, την τελευταία φορά που έφερες τελειωμένο μοντέλο ζούσε ο Τζων Γουέϊν, ο Βασιλικός Κήπος ήταν ακόμα γλάστρα και οι φαντάροι φυλούσαν σκοπιά με βαλίστρα ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #555 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 11:02:16 μμ »
Κατανοώ τη συγκίνησή σου, την τελευταία φορά που έφερες τελειωμένο μοντέλο ζούσε ο Τζων Γουέϊν, ο Βασιλικός Κήπος ήταν ακόμα γλάστρα και οι φαντάροι φυλούσαν σκοπιά με βαλίστρα ::glossa::
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #556 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 11:04:07 μμ »

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

έλεοοοοος!...όχι βραδιάτικαααα!!!!

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #557 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 11:06:06 μμ »
... τελικά τα χώνει και σε κάποιον άλλο πιο άγρια από μένα  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #558 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 11:14:17 μμ »
... τελικά τα χώνει και σε κάποιον άλλο πιο άγρια από μένα  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσένα σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Μάλλον από τότε που σε είδε με τη στολή κάτι ξύπνησε μέσα του...
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #559 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 11:25:10 μμ »

Τέρμα....δεν υπάρχει !!!! ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

ο Βασιλικός κήπος ήταν γλάστρα!?????!!!!! ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #560 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 12:02:57 πμ »

τι είπες πάλι??? μας έστειλες!!! ::arrowred:: ::trinken_002:: τι πίνεις?
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #561 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 02:50:01 πμ »
Να προσθέσω μερικά λινκ.
Βραβευθέντα μοντέλα(ελπίζω να μην ξέχασα κανένα):
http://s632.beta.photobucket.com/user/Hoplite75/media/IPMS%20Hellas%202012%20medal%20winners/PA200159_zps45cd5367.jpg.html?sort=2&o=0

Μερικές από τις φιγούρες:
http://s632.beta.photobucket.com/user/Hoplite75/media/IPMS%20Hellas%202012%20-%20figur/PA200523_zps4b8f4995.jpg.html?sort=2&o=0

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #562 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 09:42:58 πμ »
Η ιδέα με τα βραβεία των GB πως σας φάνηκε ? Προτείνω να καθιερωθούν κάθε χρόνο
Προσωπικά συμφωνώ.

τι είπες πάλι??? μας έστειλες!!! ::arrowred:: ::trinken_002:: τι πίνεις?
Δεν καταλαβαίνω. Δεν πίνω κάτι. Θα μπορούσα να πω πως την τελευταία φορά που έφερε μοντέλο, ο philio ήταν ακόμα νέος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πελταστών έξω από τις Κλαζομενές ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #563 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 12:49:55 μμ »
Σας μεταφέρω το μήνυμα του MIG για την έκθεση μας, όπως το δημοσίευσε στην ιστοσελίδα μας στο facebook (http://www.facebook.com/ipms.hellas)

Dear friends, we are finally safe at home after 9 hours of fly and car. We missed you all since the first moment in our plane. We want you give you a big thanks to all of you guys who was involved in the organization of your great event. You treated us in an impressive way, much more than we deserved. We will remember any of you for ever; your jokes, your comments, your models and the beautiful a
irport of hellinikos. Everything was great for us and we will miss you a lot. Now, we know how the greek modellers are, and if I must define the greeks in a couple of words, these words are Hospitality and Friendship. Doens't matter if you guys are good or bad modellers, if you have a good or bad show, if Greece is in crisis or not. Just because the chacacter of the greek people, it worth a trip to your beautiful country. But also I was impressed by the works....and definitly, the model show was one of the best ever. I think, many other modellling organization should learn from IPΜS hellas. The sacrifice that you guys made to create your show is just impressive. Now, a small part of Athenas will stay in our hearts forever.

Με τις υγείες μας.
Συγχαρητήρια σε όλους μας
....  362 και σήμερα για την 32-14 χε χε χε !!!!
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #564 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 02:30:12 μμ »
Να δωσω κι εγω τα ασημαντα συγχαρητηρια κι ευχαριστω μου σε ΟΛΟΥΣ οσους ετρεξαν, θυσιασαν χρονο (και χρημα ισως) και ο,τι αλλο για να γινει ΚΑΙ αυτη η εκθεση ωστε να ερχεται ο κ.Μιγκ και να μας επαινει!!!(αληθεια τι Μιγκ ειναι;15-17-19-21-23-27 ή 29;  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :lol: )
Εξτρα μπραβο και ευχαριστιες στα παιδια με τα κοκκινα και τα μπλε που εξασφαλισαν τα μοντελα να μεινουν ακεραια φετος!
Κι επισης συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες που με τις συμμετοχες ανεβασαν και παλι και τον ποιοτικο και τον ποσοτικο πηχυ σε ακομα πιο μεγαλα υψη.
Και του χρονου λοιπον πρωτα ο θεος κι αν υπαρχουμε ακομα. ::salut::
εγω παντως ξεκινησα ηδη την  νεα σεζον στον παγκο μου (κι ας εχει ακομα 2-3 ατελειωτα) 8)

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #565 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 03:28:16 μμ »
Η άποψη του Μιg, που έχει δει εκθέσεις κι εκθέσεις, είναι αυτονόητα θετική.
Στέκομαι στην ιδιαίτερη βαρύτητα που έδωσε για το επίπεδο της φιλοξενίας και την ποιότητα των ανθρώπων της IPMS. Αυτό είναι το Κεφάλαιό σας, παιδιά.
Οι βάσεις είναι καλές και τις έχετε βάλει με κόπο και γι' αυτό είσαστε αξιέπαινοι. Στο χέρι σας είναι να πάτε την IPMS Hellas ψηλότερα.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #566 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 06:51:18 μμ »
Αν και άργησα να γράψω θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν για να ολοκληρωθεί η φετεινή έκθεση! Είναι η πιο επιτυχημένη έκθεση που έχω παρακολουθήσει την τελευταία δεκαετία και ο πήχυς έχει τεθεί πλέον πολύ ψηλά! Επιπλέον, χάρηκα που είδα παράλληλα και την έκθεση του Star Club μιας και δεν είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ σε αυτή όταν γινόταν ξεχωριστά!!! Ευχαριστούμε επίσης και για την πρόσκληση στην Σχολή Ικάρων, αφού δόθηκε το έναυσμα σε νέα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στον μοντελισμό και να μάθουν νέες τεχνικές για να κάνουν τα μοντέλα τους πιο αληθοφανή! Ανυπομονούμε για την 32-14!!!

Αν κάποιοι έχουν τις φωτογραφίες της Κυριακής της αντιπροσωπείας της Σχολής, παρακαλώ πολύ να μου τις στείλουν στο e-mail που φαίνεται στο προφίλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #567 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 01:52:23 πμ »
ʼλλη μια έκθεση πέρασε στην ιστορία.....

Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρεβρεθώ... :oops:πράγμα που με θλήβει

Από την άλλη μεριά όμως, αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι συνάνθρωποι μας παρά τις δυσκολίες υπερέβαλαν εαυτούς

με αποτέλεσμα μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματική γιορτή του μοντελισμου....και χαίρομαι πραγματικά :wink:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας  ::kerasma::....και του χρόνου πρώτα ο Θεός με υγεία

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #568 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 08:39:35 πμ »
Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους όσους μόχθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του μοντελιστικού - και όχι μόνο - 3ημέρου.
Συμμετείχαμε και στους 2 συλλόγους - IPMS Ελλάδος και Star Club - και πραγματικά το επίπεδο των εκθεμάτων είναι αδιάψευτος μάρτυρας του Ελληνικού μοντελιστικού ταλέντου και ικανότητας.
Ξεχωριστή πινελιά στην όλη εκδήλωση έδωσαν ο ΣΔΙΟ και ο σύλλογος αναπαράστασης στον προαύλιο χώρο.
Ευχαριστούμε τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής για την βοήθειά τους στα μέλη μας και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες.
Μπράβο στην IPMS Ελλάδος και στο Star Club και καλή συνέχεια!
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
« Απάντηση #569 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 05:01:51 μμ »
Μία πραγματικά υπέροχη έκθεση, μία ωραία γιορτή έλαβε τέλος. Για το επιτελείο της ένωσης τί να πει κανείς, ήθος, ανιδιοτέλεια, φιλοτιμία, ευγενής άμιλλα, φαντασία, δημιουργικότητα είναι κάποια στοιχεία που κοσμούν τον χαρακτήρα του καθενός μέλους ξεχωριστά που απαρτίζει αυτή την υπέροχη ομάδα, είναι ευτυχής συγκυρία για την IPMS. Ευτυχώς που γίνονται και κάποια μικρολαθάκια ή υπάρχουν μικροατέλειες για να βλέπουμε και κάθε έκθεση καλύτερη από την προηγούμενη. Εύγε !
Απόλυτη επιτυχία και το πείραμα με τις δύο εκθέσεις ταυτόχρονα, πιστεύω ήταν ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η ελληνική μοντελιστική κοινότητα μέχρι σήμερα.
Έφυγα από την έκθεση γεμάτος εικόνες και όρεξη για δημιουργία κάτι που το είχα ανάγκη και αυτό επιβεβαιώνει την επιτυχία της διοργάνωσης, επίσης είδα πάρα πολλούς φίλους και το χάρηκα ιδιαίτερα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα φέτος να τελειώσω κάποιο διόραμα και να το παρουσιάσω αλλά ήδη έχει γίνει μία αρχή και θα ξεκινήσει το ανάλογο ποστ.
Nα ευχαριστήσω το Σταρ για το βραβείο που μου απένειμε και επίσης για το ότι με συμπεριέλαβε στην λίστα των κριτών.
Σωτήρη ξέχασα να ανανεώσω την συνδρομή μου οπότε θα σου στείλω ένα πμ για να το κανονίσουμε.
Συγχαρητήρια σε όλους,
Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #570 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 05:07:13 μμ »
Συγχαρητήρια για την άκρως επιτυχημένη έκθεση όπως καταλαβαίνω από τις φωτό, από το τι γράφεται εδώ και από την περιγραφή που μας έκανε ο gtets από κοντά. Φέτος αν και ήθελα να παραβρεθώ στην πρώτη μου έκθεση γενικώς η ημερών κόρη μου είχε την πλήρη προσοχή μου και το χρόνο μου. Ελπίζω ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και θα δώσω το παρών.

Και εις ανώτερα παιδιά τόσο από πλευράς ποιότητας και εκδηλώσεων αλλά και από πλευράς ποσότητας. Να τις 1000άσετε τις συμμετοχές!

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #571 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 07:30:10 μμ »
Θα ρωτήσω κάτι αλλά μην βαρέσετε όλοι μαζί, τα βραβεία έχουν γραφτεί κάπου για να τα δούμε;
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #572 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 07:32:20 μμ »
βλέπεις τις φωτογραφίες και τι πήρε το κάθε μοντέλο εδώ:
http://www.ipms-hellas.gr/joomla/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=26&Itemid=94&lang=el

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #573 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 07:53:14 μμ »
Μπορούμε απο κάπου να κατεβάσουμε τις φώτο σε υψηλή ανάλυση όπως πέρσι;

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #574 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 09:44:28 μμ »
βλέπεις τις φωτογραφίες και τι πήρε το κάθε μοντέλο εδώ:
http://www.ipms-hellas.gr/joomla/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=26&Itemid=94&lang=el

Ευχαριστώ πολύ  :oops:
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u