Αποστολέας Θέμα: 31ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2012)  (Αναγνώστηκε 76531 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
Απ: 31ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2012)
« Απάντηση #475 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 02:52:14 μμ »
Spoiler (hover to show)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #476 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 03:23:43 μμ »
   Συγχαρητήρια για μια ακόμα όμορφη ΓΙΟΡΤΗ.Ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά πλέον.Όλα αυτά βέβαια θα ήταν αδύνατο να γίνουν χωρίς την υπερπροσπάθεια όλων των παιδιών με τα μπλέ, κόκκινα  που κάθε χρόνο τρέχουν για όλα.
   Συγχαρητήρια στο Δ.Σ για τις πρωτοβουλίες που πήρε και κατάφερε να δώσει έναν διαφορετικό αέρα από όλες τις προηγούμενες εκδηλώσεις.Η παρουσία του MIG έδωσε και έναν διεθνή χαρακτήρα σε όλο το εγχείρημα που ελπίζω να έχει αντίκτυπο στους επόμενους διαγωνισμούς.
   Συγχαρητήρια στο Star Club που για μια φορά ακόμα έδειξαν με τις δουλειές τους γιατί είναι ψηλά στην εκτίμηση όλων των μοντελιστών εντός και εκτός συνόρων.
    Συγχαρητήρια επίσης και στους re-enactors που με την παρουσία τους έδωσαν ακόμα μια όμορφη νότα στο όλο ευχάριστο γεγονός.
   Ευχαριστώ το ΔΣ που μου έκανε την τιμή να είμαι κριτής και ελπίζω να στάθηκα άξιος για την περίσταση.Η κριτική με τον MIG αποτέλεσε ένα είδους "σχολείο" για τον τρόπο κρίσης γενικότερα.Για τον Mig τι να πεί κανείς?Θεωρώ πως είναι ένας από τους πιό σωστούς επαγγελματίες του χώρου αλλά πάνω από όλα είναι ένας πάρα πολύ σεμνός,ταπεινός,υπομονετικός και ΚΑΛΟΣ άνθρωπος.(Με συνδέει μαζί του μια γνωριμία αρκετών ετών πρίν γίνει διάσημος).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και για τους φίλους που ήρθαν από την Τουρκία και να θυμίσω και την φράση του φίλου μου Μπάμπη Δρίζου : Ο μοντελισμός δεν έχει σύνορα :wink:
Μπράβο και στους ΑΚΑΜΑΤαρέους για το κέφι τους , και σε όλα τα παιδιά των άλλων συλλόγων από την επαρχία(Κρήτη,Καβάλα,Καρδίτσα ...και οποιον άλλων δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή)
   Ευχαριστώ επίσης και τον gkontog για την προτίμησή του :wink: :mrgreen:.......Σκληρό αγόρι ::mastigoma:: ::077devil::
 Ευχαριστώ τον Κώστα Παπαγεωργίου (Μάστορας)/Slingshot models και τον Τριαντάφυλλο Μετσοβίτη LM Decals για την φιλοξενία και την υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια :wink: ::salut::
 Και τέλος ευχαριστώ όλους όσους με ανέχονται τόσα χρόνια ::glossa::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #477 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 03:27:48 μμ »
    Και τέλος ευχαριστώ όλους όσους με ανέχονται τόσα χρόνια ::glossa::
Αυτό χωράει πολύ συζήτηση, αλλά τί να κάνουμε που σε συμπαθούμε μπαγάσα...
 :mrgreen: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #478 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 04:10:53 μμ »
Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την υπέροχη έκθεση που εδώ και μερικές ώρες είναι παρελθών.
Τα καράβια φέτος είχαν την τιμητική τους και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και του χρόνου.
Για τον Mig τη να πει κανείς απλά ο άνθρωπος έδειξε το μεγαλείο του με την απλότητα του το χαμόγελο του και την υπομονή του να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.
Να ευχαριστήσω το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να είμαι και φέτος κριτής και θέλω να ελπίζω ότι στάθηκα αντάξιος της περίστασης.
Τέλος εύχομαι σε όλους να είμαστε και του χρόνου εκεί με πολλά μοντέλα πολύ κέφι και ακόμη περισσότερα καράβια.

Και του Χρόνου. ::salut:: ::salut::
Σ.Κ.

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #479 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 04:25:30 μμ »
  Πολλά συγχαρητήρια κι από μενα στους διοργανωτές κι όλους όσους μόχθησαν για τη φετινή έκθεση.Έχοντας παρακόλουθήσει από κοντά τις 5 τελευταίες εκθέσεις κι έχοντας συμμετάσχει με μοντέλο στις δύο πιό πρόσφατες μπορώ να πω πως προσωπικά βλέπω ότι κάθε χρόνο το επίπεδο των εκθεμάτων ανεβαίνει,αλλά το κυριότερο το επίπεδο της οργάνωσης εκτοξεύεται προς τα πάνω.Και πάλι μπράβο και σας ευχαριστούμε όλους που σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς μας προσφέρατε τρείς μέρες απόδρασης από τη μίζερη καθημερινότητα.Κάλα να ήμαστε λοιπόν όλοι του χρόνου να τα ξαναπούμε.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #480 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 04:37:16 μμ »
ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της IPMS k σε όλους τους εθελοντές.... Πάντα τέτοια...
ένα τριήμερο απόλαυσης πέρασε... τώρα τα κεφάλια μέσα να φτιάξουμε όλοι περισσότερα για του χρόνου.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #481 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 04:41:31 μμ »
χρειάστηκαν περισσότερες απο 12 ωρες για να συνέλθω, κι ακόμη όχι εντελώς.
τα περισσότερα τα είπαν οι προλαλήσαντες, αλλά θέλω να προσθέσω κι εγώ μερικά.

από την Πέμπτη 18/10 έως και χθες, Κυριακή 21/10/12 ζήσαμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη μοντελιστική εκδήλωση που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας.
για την πραγματοποίηση της χρειάστηκε πολλή προσπάθεια,
 :arrow: πρώτα από τα μέλη του ΔΣ της IPMS Ελλάδος και τους λίγους "παρά τω ΔΣ", για την σωστή οργάνωση των πάντων. τους ευχαριστώ όλους ειλικρινά για την ανοχή που επέδειξαν, την προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα.
 :arrow: στη συνέχεια από τους δεκάδες εθελοντές της ΟΕ που κάλυψαν κάθε απαίτηση για τη μεταφορά, στήσιμο, τρέξιμο, φύλαξη κλπ. της έκθεσης. Πολλά ευχαριστώ παίδες, να είστε ΟΛΟΙ πάντα καλά. Συγγνώμη για τις φωνές που ίσως ξέφυγαν κάποιες στιγμές ....
 :arrow: ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μεταφορείς μας (Φανούρης Κ., Δημήτρης ., Αλεξανδρος Χ.) και στους επαγγελματίες-χορηγούς μας, χωρίς την υλική υποστήριξη των οποίων θα είχαμε κάνει ...πολύ λιγότερα..

Πολλές ευχαριστίες στους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, από όλη την Ελλάδα  (Θεσ/νίκη, Καβαλα, Γιάννενα, Καρδίτσα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Κομοτηνή κ.α.) και την Τουρκία !  Ελπίζουμε τα οικονομικά όλων μας να επιτρέψουν την ενίσχυση και των δικών τους τοπικών εκθέσεων μοντελισμού που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Η συνεργασία με το STAR Club, για τη συστέγαση των δύο εκθέσεων, νομίζω είχε απόλυτη επιτυχία και μάλλον θα καθιερωθεί. Η φετινή έκθεση ("31-13"), με το μέγεθος της , κατάφερε και συγκέντρωσε ...πολλούς που απείχαν αρκετά χρόνια από τα μοντελιστικά πράγματα και αυτό θεωρώ είναι μεγάλη επιτυχία.

Η γνωριμία με τον MIG (και την Eli ...) ήταν μοναδική εμπειρία. Έχοντας επαφή μαζί του απο πέρυσι και σχεδόν ...καθημερινή πριν την έκθεση,  είχα σχηματίσει μια εντύπωση η οποία απλά επιβεβαιώθηκε με το παραπάνω. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, άριστος επαγγελματίας και τεράστιο ταλέντο.  Η συνύπαρξη μαζί του στην Κριτική Επιτροπή ήταν μεγάλο μάθημα επίσης, όπως και το εξαιρετικό σεμινάριο που παρακολουθήσαμε. Το γεγονός ότι για την έκθεσή ΜΑΣ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και είχε τις καλύτερες εντυπώσεις, το θεωρώ ως μια απο τις μεγαλύτερες επιβραβεύσεις που έχουμε λάβει. Κορυφαία στιγμή ήταν όταν μιλώντας για τις εντυπώσεις του από την έκθεση, συγκινήθηκε και δάκρυσε (μετά την απονομή, όταν είχαμε μείνει λίγοι στην αίθουσα)  Ελπίζω τα όσα θα γράψει για μας στο περιοδικό του και στις σελίδες του στο διαδίκτυο, να λειτουργήσουν θετικά και να δούμε αποτελέσματα απο του χρόνου στην επόμενη έκθεση. 

Για τα οργανωτικά, θα σημειώσω μόνο την προεγγραφή και την κριτική .
Η διευκόλυνση που αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε ("χρηματικό πρόστιμο" για τη μη ύπαρξη προ-εγγραφής, αντί της μη αποδοχής του μη προ-εγγεγραμμένου μοντέλου), σε 2 μόνο περιπτώσεις μας δημιούργησε πρόβλημα. Ακόμη κι αυτές όμως δεν μειώνουν την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας η οποία πλέον θα καθιερωθεί.
Η κριτική των εκθεμάτων σε γενικές γραμμές είχε επιτυχία και εντοπίστηκαν μερικά σημεία που θα πρέπει να βελτιωθούν ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα την επόμενη χρονιά. Το θέμα καλύφθηκε και στην ομιλία του Chief Judge Μπ.Δ.

Αυτά τα ολίγα.
Ελπίζω η επιτυχία της φετινής έκθεσης, να φέρει περισσότερο κόσμο στο χόμπυ μας, ιδίως παιδιά μικρότερη ηλικίας από ... εμάς !!!
Επίσης να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στην Ένωση για να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθεια. Για μερικούς .... είναι πολλά τα 31 χρόνια στο στήσιμο εκθέσων μοντελισμού και θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει έστω λιγη ξεκούραση και διάδοχη κατάσταση.
Θα προλάβω τους ...γκρινιάρηδες της φετινής έκθεσης (που σίγουρα θα υπάρξουν) και θα τους πω... "ελάτε εσείς τους χρόνου για να τα φτιάξετε όλα καλύτερα".

Πάμε γερά
364 και σήμερα για την έκθεση του 2013 !!
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #482 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 04:46:35 μμ »
κάτι άλλο.....
4 μερες στην έκθεση, σχεδόν 8GB φωτό και .... δεν φωτογράφησα τα μοντέλα μου.
παρακαλείται όποιος έχει φωτό από τα .... μικρά μου  :oops: :oops: :oops:
(V-100 Abbraxxas, M-3 Stuart Japanese, M-4A4 Δεκμνβριανών, ελληνικό τρίχρωμο Universal Carrier, scorpion, PzI Ausf.|A Negrillo Spanish civil War, Kurogane klp)
να μου στείλει μερικές   :oops: :oops: :oops:
ευχαριστώ
Σ.Σ.

ΥΓ. για τα παραπάνω, πλην του Kurogane, έφαγα με τεράστια ευχαρίστηση μια ...υπέροχη , ευγενική, ευστοχότατη ψιλο-κατσάδα από τον MIG (για όσα δεν είχα προλάβει να κάνω ή έκανα ...βιαστικά), ζήτησα τη βοήθεια και τις συμβουλές του και ... υποσχέθηκα να τα κάνω ...καλύτερα (στα βαψίματά και φθορές τους....)

Αποσυνδεδεμένος Τριαντάφυλλος Μετσοβίτης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • LM Decals
« Απάντηση #483 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 05:18:54 μμ »
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τέλος της έκθεσης, νιώθω κάτι να μου λείπει  :(. Αυτό όλο το πανηγύρι που ζούσα τις προηγούμενες τέσσερεις ημέρες, όντας σχεδόν όλη την ημέρα στην έκθεση. Δεν είναι βέβαια πρώτη φορά και μετά από 31 φορές που το έχω πάθει ξέρω ότι το φάρμακο είναι γνωστό: η επόμενη έκθεση!  :lol:  ::kerasma::

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους ο καθένας σε αυτή τη φοβερή διοργάνωση που ανέβασε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά από όσο φανταζόμασταν! ::salut::

Ήταν η δεύτερη χρονιά που έζησα την έκθεση και σαν περιπτερούχος και παρόλο που δεν είδα όλα τα μοντέλα με την άνεση που θα ήθελα η εμπειρία ήταν εξαιρετική! Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω και να συναντήσω ανθρώπους που ήξερα μόνο σαν ένα όνομα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της LM Decals - Slingshot- Fu scale creations, για το ενδιαφέρον τους και την υποστήριξή τους και βέβαια και για την τσικουδιά που μας έφεραν! :lol:

Σε όσους προλαλήσαντες ευχαρίστησαν εμάς, έχω να πω ότι η ευχαρίστηση ήταν δική μας. :D :D

Στον Leopard έχω να πω: Μη φοβάσαι! Δεν θα σου τα πάρουμε!!  ::eusa_naughty::
Απλά θα σου προσφέρουμε κίνητρα που δεν θα κρατιέσαι να μας τα δώσεις!! 8)

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #484 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 05:47:17 μμ »
Στον Leopard έχω να πω: Μη φοβάσαι! Δεν θα σου τα πάρουμε!!  ::eusa_naughty::
Απλά θα σου προσφέρουμε κίνητρα που δεν θα κρατιέσαι να μας τα δώσεις!! 8)
ΑΑΑΧΧΧΧ, θα με καταστρέψετε...
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #485 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 06:03:33 μμ »
Περαστικος για αλλη μια φορα.. :(..(οχι μονο δεν αξιοθηκα παλι να τελεψω τιποτις αλλα ουτε καν να τα φερω ημιτελη... :roll:)!
Στα γρηγορα μια περιληψη κι απο εμε
Πολυ καλο το ολο κλιμα,οπως αλλωστε σε ολες τις εκθεσεις των τελευταιων ετων,
ξανασυναντηθηκαμε οι φιλοι και δοξα τω Θεο,δεν ακουγες πολλες κουβεντες περι κρισης κλπ,πραγμα σπανιο και παααρα πολυ ευχαριστο!!
ΔΕΝ μυρισαμε πουθενα διαλυτικο...(εκει επασχε η φετεινη εκθεση...ειχε χασει το αρωμα της. :mrgreen:.),
για οσους καθισαμε λιγες μονο ωρες μας εκανε ψυχοθεραπεια το live της καμερας,
πολυ σωστα τοποθετημενα τα εκθεματα(εχουμε περιπου αριθμο συμμετοχων?)
πολυ ανεβασμενο το επιπεδο των μοντελων συγκριτικα με παλαιοτερες εκθεσεις, :D
φανταστρουμφικοι οι ηρωες με τα μπλε και τα κοκκινα-(λεκανιτσα με νερο για τα ποδαρακια και καθιστικη διαμαρτυρια για μια εβδομαδα για να συνελθουν),
Ιωβεια υπομονη και επιμονη των εξαιρετων ενστολων απ'εξω,που πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση τους με αυτα που επρεπε να κανουν για να ευχαριστησουν τον κοσμο!!!
ΑΨΟΓΟΣ ο Mig,ξεστραβωθηκαμε λιγακι(η στραβωθηκαμε...αναλογως που κοιτουσες :mrgreen:).Τουλαχιστον στα δικα μου-τα ανευ εμπειριας-ματια,κατερριψε πολλες θεωριες και απεδειξε πρακτικα ποσο απλουστερα ειναι ολα αυτα που μας ταιζουν για ακατορθωτα!!
(ελπιζω μονο το μικροφωνο της καμερας του να μην εχει πιασει την δευτερη σειρα που καθομασταν με τον νινο... ::mpr:: )
Και τελος....αιτουμαι να φερνουμε και στην Ιπποκρατους το σαντουιτσαδικο καθε Σαββατο!!!!
Αυτα τα ολιγα κι απο εμενα
Overall για το 2-12 λοιπον  ::good_job_smilie:: ::101:: ::good_job_smilie:: ::101::
Μπραβο σε ολους σας κυριοι!!!!!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #486 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 06:13:06 μμ »
Πραγματικά ότι και να γράψω, είναι πάρα πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω!
Η 31η έκθεσή μας ήταν μακράν η καλύτερη όλων των εποχών από πολλές πλευρές. Από την ποιότητα των εκθεμάτων, από την παρουσία του Mig, από τον αριθμό των μοντέλων, από τους reinactors, αλλά κυρίως από εμάς τους ίδιους!
Ο Mig ήταν εξαιρετικός και άριστος σε όλες τις απόψεις, πρώτη φορά είδα άνθρωπο να έχει τόσο μεγάλη όρεξη να μιλάει για μοντέλα όλη την ημέρα και με όλο τον κόσμο. Το δε σεμηνάριό του μας άνοιξε πραγματικά τα μάτια, κάνοντας πολλά πράγματα που φαινόντουσαν βουνό, παιχνιδάκι!
Το κυριότερο όμως θετικό στοιχείο του Mig, είναι ο χαρακτήρας του.
Όπως έγραψε και ο Τριαντάφυλλος λίγο πιο πάνω, το καλύτερο φάρμακο για την μελαγχολία του τέλους της έκθεσης, είναι η επόμενη, οπότε 364 και σήμερα!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #487 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 06:39:17 μμ »
.....
......

στην 31η περί τα 500+ (με τις θεματικές)
στην 13η περί τα 225 !

Σύνολο στην αίθουσα : 725+ εκθέματα

μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν
ακόμη και το ρεκόρ συμμετοχών της φετινής, ξεπέρασε κατα 100+ το προηγούμενο ....
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #488 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 07:31:32 μμ »
........
........

Επιτρέψτε μου να ευλογήσω τα γένια μας: Στο περσινό Τέλφορντ, στο διαγωνιστικό τμήμα, υπήρχαν (προ-εγγεγραμμένα, δηλαδή μάλλον λιγότερα στην πραγματικότητα) 941 μοντέλα όλων των κατηγοριών (δηλαδή συμπεριλαμβανομένων των φιγούρων). Με δεδομένο ότι, στο Τέλφορντ διαγωνίζονται μοντελιστές από όλη την Ευρώπη αλλά και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αντιλαμβάνεστε με τα περίπου 730 εκθέματά της, το μέγεθος το οποίο ακούμπησε η φετινή έκθεση (σχεδόν) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, με τις δημιουργίες ημών, των Ελλήνων μοντελιστών.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας και θερμές ευχαριστίες από μέρους μας ::proskino::::proskino::::proskino::::proskino::::proskino::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #489 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:04:02 μμ »
Ξεκινάω με γκρίνια, για να κλείσω με τα καλά...

Γενικά: Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι η έκθεση και η IPMS δεν είναι τσιφλίκι τους και δεν θα παραμείνει προσκολλημένη στο μίζερο παρελθόν της, που φρόντισαν να μας υπενθυμίζουν με την αλαζονεία, το υπεροπτικό ύφος και την υπερφίαλη φανφαρολογία ορισμένοι. Θα τους προσπεράσουν οι εξελίξεις και θα μείνουν να τυρβάζουν περασμένα δικά τους μεγαλεία... Εφέτος φρόντισαν να χάσουν και την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Όσο πιο αποφασισμένοι είναι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται πράγματα και καταστάσεις τόσο πιο επιτυχημένες θα είναι οι επόμενες εκθέσεις. Ας αποκόψουν τα δεσμά κι ας δείξουν ότι ανάγκη η ένωση δεν έχει κανέναν, αρκεί να υπάρχει η όρεξη και το μεράκι από τους υπόλοιπους... Και πάνω από όλα η καλή διάθεση.

Τυπάκια με κόκκινα μπλουζάκια: Ήταν μια από κοινού ιδέα των δύο τύπων με τα κόκκινα (εγώ κι ο Blitz-X) με σκοπό να κατάλαβουν πια όλοι ότι προσέχουμε το μοντέλο που κοιτάμε και φωτογραφίζουμε, αλλά και αυτούς που μας φιλοξενούν. Δύο κύριοι δεν σεβάστηκαν τις υποδείξεις της οργανωτικής αλλά και τον κόπο των μοντελιστών, με αποτέλεσμα να τους απομακρύνουμε από την αίθουσα. Του χρόνου ας έρθουν πιο ταπεινοί. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια και το τρέξιμο που ρίξαμε. Υπήρξαν κάποιες στιγμές άγχους, και μας έκανε κι ένα γυμνάσιο ετοιμότητας ο κος Φίλιππος αλλά όλα καλά.

Οργάνωση: Πολύ καλή, πραγματικά ο melpas κι ο gkontog τραβάνε πολύ κουπί και αξίζουν πολύ μεγάλος μέρος της οργανωτικής επιτυχίας.

Συμμετοχές: Πολύ υψηλό επίπεδο, δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσέξω συγκεκριμμένα μοντέλα γιατί κοίταγα λουράκια και καφέδες. Δυο τρία μοντέλα κατάφερα να προσέξω την Κυριακή το πρωί που πήγα από νωρίς... Να είστε όλοι καλά να φέρετε ακόμα περισσότερα και καλύτερα μοντέλα του χρόνου.

Η κούραση δεν είναι τίποτα μπροστά στα χαμόγελα και την διάθεση όλων μας-σας... Πέρασα υπέροχα και πραγματικά με βοηθήσατε όλοι να ξεπεράσω ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός την Παρασκευή, που ήταν κι ο λόγος της απουσίας μου.

Χάρηκα που γνώρισα πολλούς από εσάς από κοντά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Τιμή μου ήταν να μιλήσω με τον κο Τσάπανο.

Μπορώ να γράψω πολλά ακόμα αλλά δεν χρειάζεται.... Ελπίζω του χρόνου να είμαστε εδώ πάλι χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι...

Δουλειά τώρα για να ετοιμάσουμε τα μοντέλα που θα κάνουν την έκθεση πιο επιτυχημένη του χρόνου...  ::keep_mod:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #490 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:11:54 μμ »
Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για την έκθεση, καλύφθηκαν όλα  από τους καλούς συναδέλφους μοντελιστές και από τα μέλη του Δ.Σ. της IPMS Ελλάδος.
Προσωπικά όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ (μπλε & κόκκινους) για την ΣΥΝΕΠΕΙΑ τους!
(...και όταν είσαι συνεπής είσαι και όλα τ΄ άλλα μαζί, για να μην πολυλογώ)
Αν και φέτος έκανα λιγότερο "τρέξιμο" απ΄ άλλες φορές, κουράστηκα πολύ περισσότερο... ου γαρ έρχεται μόνον...
Εκτίμησα αφάνταστα ότι, τις περισσότερες φορές που πήγαινα να μεταφέρω κάτι κάποια φωνή εθελοντή από δίπλα μου έλεγε " άστο σε μένα παλιόγερε..."

Όπως όλοι μας,  χάρηκα και εγώ πολύ που είδα φίλους απ΄ όλες τις γωνιές της χώρας και ας μην μπόρεσα να τους αφιερώσω τον χρόνο που αξίζουν  :oops:

Για την κυράΜig...το μόνο που κατάφερε είναι να μας αποσπά συνεχώς την προσοχή από τον κυρ Mig... ::danseuse::
ΟΜΩΣ, τελικά και απολογιστικά, ο θαυμάσιος αυτός άνθρωπος και μοντελιστής κατάφερε, τώρα που δεν έχουμε κάτι να μας αποσπά, να σκαλίζουμε το μυαλό μας για να φέρουμε στην επιφάνεια όσα μας είπε ή μας έδειξε!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #491 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:16:13 μμ »
Κι επειδή το θυμήθηκα τώρα: Βάλτε κι άλλες πολλές φωτογραφίες βρε παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #492 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:19:48 μμ »
 παιδες.....ξεχάσαμε τον υπέροχο πρωταγωνιστή....... Το καροτσάκι με τις τεράστιες αντοχές....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #493 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:22:01 μμ »
Ξεκινάω με γκρίνια, για να κλείσω με τα καλά...

Γενικά: Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι η έκθεση και η IPMS δεν είναι τσιφλίκι τους και δεν θα παραμείνει προσκολλημένη στο μίζερο παρελθόν της, που φρόντισαν να μας υπενθυμίζουν με την αλαζονεία, το υπεροπτικό ύφος και την υπερφίαλη φανφαρολογία ορισμένοι. Θα τους προσπεράσουν οι εξελίξεις και θα μείνουν να τυρβάζουν περασμένα δικά τους μεγαλεία... Εφέτος φρόντισαν να χάσουν και την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Όσο πιο αποφασισμένοι είναι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται πράγματα και καταστάσεις τόσο πιο επιτυχημένες θα είναι οι επόμενες εκθέσεις. Ας αποκόψουν τα δεσμά κι ας δείξουν ότι ανάγκη η ένωση δεν έχει κανέναν, αρκεί να υπάρχει η όρεξη και το μεράκι από τους υπόλοιπους... Και πάνω από όλα η καλή διάθεση.

Τυπάκια με κόκκινα μπλουζάκια: Ήταν μια από κοινού ιδέα των δύο τύπων με τα κόκκινα (εγώ κι ο Blitz-X) με σκοπό να κατάλαβουν πια όλοι ότι προσέχουμε το μοντέλο που κοιτάμε και φωτογραφίζουμε, αλλά και αυτούς που μας φιλοξενούν. Δύο κύριοι δεν σεβάστηκαν τις υποδείξεις της οργανωτικής αλλά και τον κόπο των μοντελιστών, με αποτέλεσμα να τους απομακρύνουμε από την αίθουσα. Του χρόνου ας έρθουν πιο ταπεινοί. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια και το τρέξιμο που ρίξαμε. Υπήρξαν κάποιες στιγμές άγχους, και μας έκανε κι ένα γυμνάσιο ετοιμότητας ο κος Φίλιππος αλλά όλα καλά.

Οργάνωση: Πολύ καλή, πραγματικά ο melpas κι ο gkontog τραβάνε πολύ κουπί και αξίζουν πολύ μεγάλος μέρος της οργανωτικής επιτυχίας.

Συμμετοχές: Πολύ υψηλό επίπεδο, δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσέξω συγκεκριμμένα μοντέλα γιατί κοίταγα λουράκια και καφέδες. Δυο τρία μοντέλα κατάφερα να προσέξω την Κυριακή το πρωί που πήγα από νωρίς... Να είστε όλοι καλά να φέρετε ακόμα περισσότερα και καλύτερα μοντέλα του χρόνου.

Η κούραση δεν είναι τίποτα μπροστά στα χαμόγελα και την διάθεση όλων μας-σας... Πέρασα υπέροχα και πραγματικά με βοηθήσατε όλοι να ξεπεράσω ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός την Παρασκευή, που ήταν κι ο λόγος της απουσίας μου.

Χάρηκα που γνώρισα πολλούς από εσάς από κοντά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Τιμή μου ήταν να μιλήσω με τον κο Τσάπανο.

Μπορώ να γράψω πολλά ακόμα αλλά δεν χρειάζεται.... Ελπίζω του χρόνου να είμαστε εδώ πάλι χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι...

Δουλειά τώρα για να ετοιμάσουμε τα μοντέλα που θα κάνουν την έκθεση πιο επιτυχημένη του χρόνου...  ::keep_mod:: ::keep_mod::
Ο Αγαπούλας (ο έτερος κόκκινος) με κάλυψε πλήρως :!:
Και βέβαια συμφωνώ και με όλους τους προλαλήσαντες, στο ότι ήταν μακράν η καλύτερη μοντελιστική έκθεση που έχει γίνει στην Ελλάδα ever :wink:

Όντως το καλύτερο φάρμακο για την αίσθηση έλλειψης που δημιούργησε το τέλος της 3113, είναι η προσμονή για την 3214, οπότε ακονίστε τους κόφτες σας και βούρ στο πλαστικό :twisted: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #494 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:23:34 μμ »
κάτι άλλο.....
4 μερες στην έκθεση, σχεδόν 8GB φωτό και .... δεν φωτογράφησα τα μοντέλα μου.
παρακαλείται όποιος έχει φωτό από τα .... μικρά μου  :oops: :oops: :oops:
(V-100 Abbraxxas, M-3 Stuart Japanese, M-4A4 Δεκμνβριανών, ελληνικό τρίχρωμο Universal Carrier, scorpion, PzI Ausf.|A Negrillo Spanish civil War, Kurogane klp)
να μου στείλει μερικές   :oops: :oops: :oops:
ευχαριστώ
Σ.Σ.
Σταύρο επειδή από ονομασίες μοντέλων πριν μικρού ποσοστού και πολιτικών αεροπλάνων δεν σκαμπάζω μία, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει και πες μου τον αριθμό στην αρχή (πριν το _zps... που βάζει το photobucket) να σου στείλω τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση. Λογικά έχω τραβήξει όλα τα μοντέλα, ένα προς ένα. Ελπίζω να μην μου ξέφυγαν τα δικά σου.
Γιώργος
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • [IMG]http://i40.tinypic.com/2hwo7rr.jpg[/IMG]
« Απάντηση #495 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:26:02 μμ »
να προσθεσω και απο την δικη μου πλευρα,ενα μεγαλο μπραβο για αυτο το υπεροχο τριημερο που μας προσφερε η IPMS και τα μοντελα που θαυμασαμε απο κοντα.
Οσον αφορα την συμμετοχη μας στο STAR CLUB,μπορω να πω οτι αξιζε,αλλα με ενα μικρο παραπονο,οσον αφορα τον φωτισμο.πιστευω στις φιγουρες ,επρεπε ο φωτισμος να ηταν καλυτερος,γιατι τα περισσοτερα μοντελα ηταν σκοτεινα.(σταματαω εδω)
Και παλι πολλα μπραβο σε ολους για την μεγαλη προσπαθεια που κανατε τοσους μηνες,για να βγει αυτο το αποτελεσμα. :wink:

Αποσυνδεδεμένος kostasjacknorris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: βολος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #496 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:31:24 μμ »
παιδες,οποιος εχει φωτο να τισ ανεβασει για να θαυμασουμε και τα αποτελεσματα ποτε θα αναρτηθουν??  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #497 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:37:18 μμ »
Ας τα ξαναβάλω γιατί είναι χαμένα 2 σελίδες πίσω... Κανείς δεν τα βλέπει...
Απολαύστε υπεύθυνα...

Φωτογραφίες:
http://s1223.beta.photobucket.com/user/giwrgosd/library/Modelism/31st%20IPMS%20Hellas%20pastic%20models%20exhibition-contest?view=media

Video: Όλα τα βίντεο είναι 720p HD...

Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #498 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:40:58 μμ »
Προσωπικα την εκθεση την βρηκα ανουσια,αδιαφορη και χωρις πρωτοτυπια με μοναδικο υπερ την ανετη σταθμευση..Δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω..Ειναι και μακρια... ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: :(
Spoiler (hover to show)

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #499 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:44:38 μμ »
Προσωπικα την εκθεση την βρηκα ανουσια,αδιαφορη και χωρις πρωτοτυπια με μοναδικο υπερ την ανετη σταθμευση..Δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω..Ειναι και μακρια... ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: :(
Spoiler (hover to show)
Φυσικά... Τι να πάω να δω; Τις καινούργιες Φτεράρι που με τον μισθό που παίρνω (πάλι καλά να λες) θα χρειαστώ 250 χρόνια για τη μία δόση; Ή μήπως καμιά καινούργια Βάντιλακ; Ή την καινούργια του Μάρτιν που ακόμα να τον αφήσουνε;
Το μόνο καλό που μπορεί να είχε εκείνη η έκθεση είναι τα μοντέλα! Αλλά τέτοια είχαμε και εμείς...  :lol: ::glossa::