0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προχώρα ακάθεκτος Μενέλαε!!!!!Η σήτα, είναι πλαστική???Μήπως όμως να άλλαζες το συρματόσχοινο του γάντζου ασφάλισης της θυρίδας?Στην 1/16, δεν νομίζω να φαίνεται τόσο αληθοφανές, το χαραγμένο πλαστικό....
Ορεστη τι σηματα να του βαλω? εχεις καμια ιδεα?? εγω απο τις φωτο που εχω, μονο κατι νουμερα εφεραν... 3φηψια τα early και 4φηψια τα late (και κατι κοκκινα αστερια...)////συθηματα πατριωτισμου εχω δει ελαχιστα σε SU-152.......(μονο profiles στο βιβλιο που εχω....) τιποτα φωτο???
ευχαριστω για το λινκ... υπαρχουν τιποτα φωτο?? δεν εχω δει τιποτα μεχρι σημερα...
...silver/black/rust....χμμμ....
Δεν βαράμε θα πρότεινα όμως ν'αποφύγεις το silver αλλά και γενικά το όλο μείγμα καθώς κοκκινίζει πολύ. Ένα καφέ σκούρο όπως το german camo black brown της ψείναι το ιδανικό χρώμα για τέτοια δουλειά και αν θες ντε και καλά και κάτι σε μεταλλικό τόνο προτίμησε το Humbrol steel metalcote.
Καλησπέρα Μενέλαε... Βλέπω το τέρας σου και πραγματικά μου αρέσει τόσο η μανία σου με την τεράστια κλίμακα όσο και τα θέματα σου... Με τέτοιες επιφάνειες όμως δώστου βρε φίλε λίγο χρώμα... Καμιά φθορά, κανά λάσπωμα.. Πολύ εργοστασιακό το βγάζεις!Βέβαια είναι όλα θέμα γούστου .. Αλλά το άτιμο παρακαλάει .. Καλή συνέχεια!