Αποστολέας Θέμα: USS Theodore Roosevelt  (Αναγνώστηκε 3038 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
USS Theodore Roosevelt
« στις: Απριλίου 27, 2012, 03:36:15 μμ »
Παιδια καλησπερα. Αναζητω φωτογραφιες του Roosevelt (CVN-71) με λεπτομερειες στην υπερκατασκευη, ρανταρ αλλα και απο το υποστεγο για να δω τα διαφορα προειδοποιητικα που υπαρχουν εκει αλλα και διαφορες αποικονισεις...οπως patches στον τοιχο, λογοτυπα, πανώ κτλ.
Εχω φαει το ιντερνετ αλλα μονο μακρινες σχετικα φωτογραφιες εχω βρει του αεροπλανοφορου και καμια απο το υποστεγο.
Αν γνωριζει κανεις καποιο site με walkaround των CVN-71-72-73 (roosevelt-linkoln-washington) θα του ειμαι υποχρεος  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: USS Theodore Roosevelt
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 27, 2012, 03:51:47 μμ »
Νώντα ψάχνεις συγκεκριμμένο κομμάτι του αεροπλανοφόρου; Γίνε πιο αναλυτικός να ξέρω τι να ρωτήσω...  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 27, 2012, 04:30:57 μμ »
Νικο τα παντα ολα ψαχνω  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καταστρωμα, υπερκατασκευη, υποστεγο, ασανσερ...οτιδηποτε. Θελω ομως καπως ποιο αναλυτικες απο την υπερκατασκευη στο καταστρωμα να δω τις λεπτομερειες που εχει με τα ρανταρ κτλ, αλλα και απο τα τοιχοματα του υποστεγου  ::salut::
Νώντας

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 27, 2012, 07:34:48 μμ »
Δεν με βοηθάς και θα γράψω κατεβατά...

Το πλοίο θες να φτιάξεις;

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 27, 2012, 09:15:15 μμ »
Το Roosevelt στην 1/700. Οποτε οποιαδηποτε κοντινη φωτογραφια, απο οποιοδηποτε σημειο του πλοιου μου κανει.  :mrgreen: αλλα κυριως θελω απο υποστεγο και την υπερκατασκευη και τα ρανταρ. Κατι πιο λεπτομερες απο τις παρακατω φωτος (Η πρωτη ειναι απεικονιση 3D)  ::arrowdown::

Click to see the original size. Click to see the original size.

Νώντας

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 27, 2012, 09:29:54 μμ »
βασικά πρέπει να αποφασίσεις χρονολογία, μιας και αλλάζουν κάποια ψιλά από εποχή σε εποχή... Όχι τίποτε τραγικό πάντως...

Η κλάση πλοίων είναι nimitz. ʼρα εδώ κοιτάς από το 68 και κάτω...

http://www.navsource.org/archives/02idx.htm

Εδώ βάλε roosevelt να δεις τι θα σου βγάλει:

http://www.navy.mil/view_photos_top.asp

Και μια συζήτηση εδώ:

http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=46&t=4705

Θα ανεβάζω και φωτογραφίες και σχέδια εδώ να προχωράμε...   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 27, 2012, 09:54:23 μμ »
Ειναι μεν Nimitz αλλα απο το 68 μεχρι το 71 εχουν αρκετες διαφορες. Τα πλοια που ειναι σχεδον πανομοιοτυπα και στη διαταξη των παρελκομενων ''εξεδρων'' αλλα και απο αποψη ρανταρ ειναι τα 71-72-73 Roosevelt-Linkoln-Washington.

Σκοπευω να το φτιαξω στην περιοδια 2005-2006, last tomcat cruise...ενω εχω προμηθευτει και το σετ της gold medal models το οποιο ειναι φοβερο αλλα θα χρειαστει παρα πολυ δουλεια.

Επισης με ενδιαφερουν φωτογραφιες πασης φυσεως προειδοποιητικων και σημανσεων του αεροπλανοφορου, οτιδηποτε....

πχ βραβεια που εχει παρει και φαινονται στην υπερκατασκευη ''Ε'' ''S'' κτλ, πρασινες πινακιδες στα ασανσερ και οπου αλλου κτλ  ::salut::
Νώντας

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 27, 2012, 09:58:31 μμ »
άρα μιλάμε για 2006... ok... ό,τι βρω και μου στείλουν ανεβαίνει εδώ...

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 27, 2012, 10:02:56 μμ »
Thank you Νικο, οτι εχεις και βρεθει θα με βοηθησει πολυ  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 30, 2012, 10:29:44 πμ »
Παιδια καλησπερα. Αναζητω φωτογραφιες του Roosevelt (CVN-71) με λεπτομερειες στην υπερκατασκευη, ρανταρ αλλα και απο το υποστεγο για να δω τα διαφορα προειδοποιητικα που υπαρχουν εκει αλλα και διαφορες αποικονισεις...οπως patches στον τοιχο, λογοτυπα, πανώ κτλ.
Εχω φαει το ιντερνετ αλλα μονο μακρινες σχετικα φωτογραφιες εχω βρει του αεροπλανοφορου και καμια απο το υποστεγο.
Αν γνωριζει κανεις καποιο site με walkaround των CVN-71-72-73 (roosevelt-linkoln-washington) θα του ειμαι υποχρεος  ::salut:: ::salut:: ::salut::
κάπου έχω φωτογραφίες από roosevelt και washington, τα έχω επισκεφθεί όταν ήρθαν στη Ρόδο. Έχω και t-shirt χεχε! Θα κοιτάξω να δώ τι έχω και αν είναι θα σκανάρω

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 30, 2012, 11:44:25 πμ »
Αυτα ειναι. Τυχερος πολυ που τα εχεις επισκευτει. Οτι φωτογραφια βρεις και μπορεις να σκαναρεις θα μου ειναι πολυ χρησιμη.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 31, 2012, 11:04:23 πμ »
Βρήκα τα χαρτιά που μου είχαν δώσει από το Roosevelt, Washington και Eisenhower και έχουν αρκετές φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς ασπρόμαυρες.
Έχω όμως πολλές φωτογραφίες δικές μου, βρήκα μια που σου κάνει σίγουρα, η υπερκατασκευή και ο πύργος του ρανταρ από το roosevelt, τις άλλες τις έχω στο πατρικό μου, σήμερα το απόγευμα θα πάω να τις πάρω και όταν τις βρώ όλες, θα τις ανεβάσω!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 31, 2012, 11:17:57 πμ »
Δεν είναι δικές μου, αλλά μερικές που βρήκα:

Click to see the original size.

http://www.warbirdsandairshows.com/theodoreroosevelt2008.htm

http://www.combatindex.com/hardware/detail/sea/cvn71_data.html

http://www.clubhyper.com/reference/operationenduringfreedommc_1.htm

Click to see the original size.  Click to see the original size.

H τελευταία φώτο είναι από το lincoln (CVN-72)

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 01, 2012, 04:39:27 μμ »
Χρηστο χιλια ευχαριστω για τις φωτογραφιες. Εαν βρεις και αλλες απο το πατρικο σου θα σου ειμαι ευγνωμων  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 02, 2012, 11:32:35 μμ »
Καταρχήν, είχα θέμα με το scanner μου και δεν μπόρεσα να τις σκανάρω, οπότε τις τράβηξα με το κινητό.
Η ποιότητα δεν είναι καλή σε αυτές από τα υπόστεγα, αλλά την γενική ιδέα για το βάψιμο θα την πάρεις.
Δυστυχώς, δεν έχω από το υπόστεγο του Roosevelt, είναι όλες από το υπόστεγο του Washington.
Οι φωτογραφίες από την υπερκατασκευή είναι του roosevelt, οι φωτογραφίες από το υπόστεγο είναι του washington, ενώ αυτή με το f-14 είναι από το παλιό kennedy (CV-67)
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

όπως βλέπεις, κυριαρχεί το άσπρο, ενώ όλα τα αεροπλανοφόρα έχουν τις φτερωτές άγκυρες στην υπερκατασκευή (για αυτό έβαλα του Κένεντι).

Κλείνοντας, απλά θέλω να πώ ότι έχω επισκεφθεί τα εξής αεροπλανοφόρα:
Forrestal, Saratoga, America, Kennedy, Enterprise, Eisenhower, Roosevelt, Washington.
Όχι ότι έχει να προσφέρει κάτι στην κουβέντα, αλλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα!

Και πάλι, χίλια συγγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, έχουν κλείσει 15ετία!!

Χρήστος

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 03, 2012, 12:03:13 πμ »
Νώντα, φιλικά πάντα, μια συμβουλή:

Η κλίμακα που θες να δουλέψεις δεν προσφέρεται για πολλά πολλά, ειδικά σε θέμα προειδοποιητικών κλπ κλπ... Πιο καλή λεπτομέρεια από τα φωτοχαραγμένα που ήδη έχεις δεν πρόκειται να σκρατσάρεις.

Θα σου πρότεινα για οτιδήποτε θες να ρωτήσεις να επικοινωνήσεις με το μέλος Νektarios. Αν δεν σου απαντήσει μου λες να τον ειδοποιήσω να σου απαντήσει. Είναι ίσως ο πιο γνώστης των σύγχρονων αμερικάνικων πλοίων, και δη αεροπλανοφόρων που μπορείς να βρεις. Επίσης έχει φτιάξει αυτό που θες να κάνεις κι εσύ: http://www.modelshipgallery.com/gallery/cv/cvn-71/720-nk/nk-index.html http://www.modelshipgallery.com/gallery/users/Nektarios-Koufopoulos/

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις μοίρες και decals για τα αεροπλάνα δες εδώ: http://www.starfighter-decals.com/1700-de.html πιστεύω δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο. Επίσης επικοινώνησε μαζί τους αν θες κάτι που λέει ότι δεν το έχει σε στοκ. Είναι πολύ καλοί κι εξυπηρετικοί...

Α, και τώρα που το σκέφτηκα... Ξεκίνα κι ανέβαζε φωτογραφίες με πρόοδο  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::sterb121:: ::sterb121::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 12:02:24 μμ »
Επαναφερω το θεμα γιατι απο τοτε δεν εχω βρει καποια περαιτερω πληροφορια.

Συνηθως εσωτερικα στα υποστεγα των αεροπλανοφορων, στα τοιχια που διαχωριζουν τα μερη του υποστεγου, βαφουν διαφορες παραστασεις και απεικονισεις σχετικες με το ονομα του αεροπλανοφορου. Δηλαδη οπως παρακατω στην φωτογραφια, ειναι το υποστεγο του USS Harry Truman (CVN-75) και το τοιχιο ειναι διακοσμημενο αντιστοιχα

Εγω ψαχνω την αντιστοιχη παρασταση για το USS Theodore Roosevelt για να την βγαλω σε χαλκομανια. Οποιος γνωριζει κατι ας ποσταρει εδω. Αν και πιστευω ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει αυτο που ψαχνω, ισως καποιου να το εχει παρει το ματι του.

π.χ. μπορει να ειναι κατι σαν αυτο που υπαρχει στο επισημο site του πλοιου.

Επισης φωτογραφιες με διαφορες πινακιδες μεσα σε υποστεγο αεροπλανοφορων ειναι ευπροσδεκτες γιατι οι μονες που εχω βρει ειναι μακρινες και δεν φαινονται αρκετα καλα.

Εδω διαφορες φωτογραφιες απο υποστεγα με διαφορα σηματα κτλ για να καταλαβετε τι ψαχνω
Click to see the original size. Click to see the original size.
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 01:20:39 μμ »
Αυτές τις βρήκα στο νετ
Click to see the original size.Click to see the original size.

Αυτή είναι δική μου, δυστυχώς δεν φαίνονται πολλά, η φωτό είναι κακής ποιότητας και αρχαία. Φαίνεται όμως το μεγαλό πανό με όνομα του πλοίου και εκεί είναι αποτυπωμένος και ο θυρεός του πλοίου
Click to see the original size.Click to see the original size.

Η επόμενη είναι από το ενημερωτικό που μας είχαν δώσει τότε, είναι τα εμβλήματα του ναυτικού και της αεροπορίας του ή της πτέρυγας που ήταν εκείνη την εποχή πάνω στο TR. Να σημειώσω ότι το υλικό είναι από την επίσκεψη του αεροπλανοφόρου στη Ρόδο γύρω στο 1993-1994, οπότε ίσως να έχουν αλλάξει πολλά.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως

Χρήστος

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 01:37:54 μμ »
Μια κατασκευή στην 1/350 του Truman: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=59&t=59076

Η γέφυρα του Roosevelt το 2006:

Ένα σετ φωτογραφιών στο flickr: http://www.flickr.com/photos/7730978@N07/sets/72157601450369503

Μια φωτό από την Enduring Freedom:

Ένα άρθρο για την last tomcat cruise: http://www.air-passion.be/fas/report/roosevelt2006/article.htm

άλλη μια φωτό:

Δες στην μέση της σελίδας την φωτογραφία του Clinton: http://www.history.navy.mil/danfs/t4/theodore_roosevelt-iii-CVN-71.htm

Α, και άλλαξε κλίμακα...  ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 01:40:47 μμ »
Χρηστο σε ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να ψαξεις για φωτογραφιες. Η δευτερη με τις πινακιδες και το λογοτυπο TR  βοηθαει, θα φτιαξω αντιστοιχες πινακιδες οποτε.
Εισαι παρα πολυ τυχερος που καταφερες και ανεβηκες σε Αμερικανικο αεροπλανοφορο. Ειναι ενα απο τα ονειρα μου  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 01:53:40 μμ »
Νικο σε ευχαριστω για τα Link, η κατασκευη του Truman εξαιρετικη και βοηθαει με το υποστεγο και το αρθρο με την περιοδεια οτι ακριβως χρειαζομουν για τις μοιρες και τα σηματα τους  :wink:

Οσο για την κλιμακα, οι κακες συνηθειες δεν αλλαζουν  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:
....μακαρι να ειχα χωρο  :evil: :evil: :evil:

::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 04:12:07 μμ »
Αν σου κάνει το Truman πάγωσε αυτό το στο 2:53 και ίσως να ξεκαθαρίσεις τίποτα λεπτομέρειες της υπερκατασκευής. Επίσης από το 4:03 - 4:52 φαίνεται η υπερκατασκευή από μπροστά. Στο συγκεκριμένο COD ήμουν επιβάτης... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 06:39:27 μμ »
Νικολα εισαι κι εσυ ενας από αυτους??? Οχι απλα τυχερος, εισαι υπερτυχερος και ''tailhooker'', αφου ενιωσες και την ελεγχομενη συντριβη και το tour στο αεροπλανοφορο και εφυγες με το χτυπημα της επιταχυνσης του καταπελτη!!! Ζηλεψα να σου πω την αληθεια. Ευχαριστω για το βιντεο  ::thumbleft:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 02:50:30 μμ »
Ψαχνοντας παντως ολο και κατι βρισκω.

Ανοιχτομυαλοι παντως στο Αμερικανικο Ναυτικο, φανταστειτε κατι αντιστοιχο στο εσωτερικο πλοιου του ΠΝ  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Νώντας

Tags: